djuro G3 0 Posted May 1, 2010 Nosi bubreg- DAJ RALLYE-aaaaa!!!!! :plac ooo znam kako ti je :plac Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 1, 2010 Il je butra vlasnica il joj je muz/decko lud kad joj se usudi dat Rallya u ruke Zašto bi bia lud,nek se mala vozi Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted May 1, 2010 Evo jedna friška slikica od moga sa novim kočnicama Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted May 1, 2010 Joj Vesko, tvoj auto je prava bolest, takv rallye na našim područima .. mislim da bi se mnogi iznenadili.. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 1, 2010 (edited) vesko šta nisi imao te felge? Edited May 1, 2010 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted May 1, 2010 vesko pa ta nisi imao te felge? Nego koje sam imao,ne kužim te?Imam superlegerre više od dvije godine. Planiram staviti one rs ali mu baš ne leže na rallye-ja Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted May 1, 2010 Nego koje sam imao,ne kužim te?Imam superlegerre više od dvije godine. Planiram staviti one rs ali mu baš ne leže na rallye-ja čuj bbs rs neleže za rallye... da su 15 kojih ima na gotovo na svakom koraku , složio bi se ali 17..., mogu li stat radi kočinica Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 1, 2010 napisao si kočnicama a ja pročitao kotačima ....hebi ga, godine me stižu... auto stvarno dobro izgleda... Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted May 1, 2010 čuj bbs rs neleže za rallye... da su 15 kojih ima na gotovo na svakom koraku , složio bi se ali 17..., mogu li stat radi kočinica Nisam probao da li stanu,jer mi se baš ne stavljaju i da stanu radi kočnica Share this post Link to post Share on other sites
fritz 0 Posted May 2, 2010 evo jedna friška slikica i od moga. sa novima felgama i gewindama lpf Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted May 2, 2010 Veskooo stavi Grčke RS ako nista malo za promjenu.. :wub: Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 2, 2010 Veskooo stavi Grčke RS ako nista malo za promjenu.. :wub: na rally-a... 5x112?? Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted May 2, 2010 (edited) na rally-a... 5x112?? znam da su 112. al da se to zavarit da bude tvdo i izbusit na 100. bar to nebi trebao biti problem. a i da stavi adapter od 20 mm,koji se da naci za 200tinjak eura opet neće previše viriti vani jer je rallye. Edited May 2, 2010 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites
fritz 0 Posted May 2, 2010 mislim da felge za 2300 eur nece niko ic punit i ponovo vrtat nove rupe. a uz to, ako sam pravilno izracunal, sa adapterom od 20mm virit ce mu ispred vani za oko 10mm, a pozadi bi morali biti jedno 4mm sirije od ruba blatnika, pa bi trebalo uraditi "flat rolling" ako vec nije izraden. lpf Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted May 2, 2010 u svakom slučaju prije bi se prodale sa 5x100 nego ovako.Al reducirat sa 5x100 na 5x112 i nije bas skupo..ako vec distanca ne može stati ja sam samo napomenuo da postoji i ta opcija. u originalu postoje 5x100 17" -RS 301 ali su jedako skupe kao i ove. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 2, 2010 fritz: to su porsche felge ili? daj slikaj malo auto i felge iz blizine da se bolje vidi... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 5, 2010 fritz: to su porsche felge ili? daj slikaj malo auto i felge iz blizine da se bolje vidi... mislim da NE.... rupe!? Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted May 8, 2010 e moj CARE daj prestani stavljat ovak brutalne slike više. herc infarkt bum dobil :lijek sala mala prebrutalni auti samo daj jos :slin :eek Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 8, 2010 Evo jos slik´ca Evo dva bez motora Stopi se 3 VR-a 2 1.8T Bitno da baja vozi 1.8T to sta je lupljen to nema veze.... Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted May 8, 2010 E moj Care,-patimo mi al patiš i ti! Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 9, 2010 Jos jedan slovenski projekt. Stanje auta : za plakat :plac Rallye fronta nema,nema branika,nema motora,sve felge razlicite,vrata ogrebana... Vlasnik je krenuo Petrovim stopama Pocelo je prikupljanje dijelova Posto auto nije imao branike,radjeni su po original branicima. Rezultat nije bas najbolje ispao. Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted May 9, 2010 neka kupi i raskasapi onoga slavonskoga tamno crvenoga, pokupi branike barem! Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 10, 2010 neka kupi i raskasapi onoga slavonskoga tamno crvenoga, pokupi branike barem! Da bas,stvarno bi trebalo pomoc covjeku,trebalo bi rec nekome da mu javi za onog naseg bisera.Nazalost ionako nije za nista osim za dijelove... Nisu ni na slavonskom rallyu branici u dobrom stanju al original je original Inace auto sam nasao na favdlu,slovenski VW/Audi forum Evo tu http://www.favdl.net/forum/viewtopic.php?f=7&t=4246 Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted May 10, 2010 Jos jedan slovenski projekt. Stanje auta : za plakat :plac Rallye fronta nema,nema branika,nema motora,sve felge razlicite,vrata ogrebana... Vlasnik je krenuo Petrovim stopama Pocelo je prikupljanje dijelova Posto auto nije imao branike,radjeni su po original branicima. Rezultat nije bas najbolje ispao. doista jako loše izgleda rally.. vidio sam ga uživo i nalazi se na bledu Share this post Link to post Share on other sites