sven 0 Posted May 10, 2010 kupi porsche celjusti a nije u stnaju kupit rabljene branike...mislim tko je tu lud Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 16, 2010 Ovog neki znate.Tu na forumu sam davno pokupio slike.Mislim da ga je neko u sloveniju isao gledat. Bem ti ljude Share this post Link to post Share on other sites
Tune 0 Posted May 16, 2010 http://slike.hr/slike/d/dsc016411024x768_fc2f8.jpg http://slike.hr/slike/dsc016421024x768597bc_4f598.jpg.html http://slike.hr/slike/dsc016421024x768_597bc.jpg.html http://slike.hr/slike/dsc016401024x7687f13c_a90b6.jpg.html Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted May 16, 2010 jako dobra kopija !! radjeno u varaždinu dečko 2 kvarta dalje od mene!! uzeli su original golfa i radili po njemu! Share this post Link to post Share on other sites
Tune 0 Posted May 16, 2010 el znas mozda el su prvi blatobrani radjeni ili uzeti orginal od rellya Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 16, 2010 el znas mozda el su prvi blatobrani radjeni ili uzeti orginal od rellya Bilo je vec rijec o njemu u ovom topicu,na 1. strani,navodno da je sve radjeno po original Rallyu(bio sivi sad bijeli iz novog marofa) Jedino branici nisu radjeni po originalu.(zadnji mislim da je od MK3 preradjen) Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted May 24, 2010 (edited) jeli se zna sta je ispod haube? malo i od mene rallye je fenomenalno auto, sta ga vise gledam vise mi se svidja i kako bi malo grublje reka nenadjebiv je! Edited May 24, 2010 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted May 24, 2010 ako se dobro sječam radjeni su mu i blatobrani!! Share this post Link to post Share on other sites
BlekStena 0 Posted May 24, 2010 jel se to meni cini ili je ovaj ludi rally iz onog casopisa sto je Car GTi stavio ,razbijeni rally na slikama sto je stavio G-unit ? jel zna tko jel taj rally uopce vise ziv and .... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 24, 2010 (edited) Ovaj iz casopisa nema naljepnice (broj 35 na vratima,crvena slova na vratima,nalja motul na boku iza i na braniku ) Iako nemora nista znacit al sumnjam da je to taj,imas dosta tih replika trkacih Rallya. Ovaj razbijeni je vjerovatno original trkaci. Edited May 24, 2010 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted May 24, 2010 I zadnja svjetla su drugačija... :\ Mada nemora bit.... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted May 24, 2010 Nije to taj auto. Ovaj trkaći je vjerojatno iz sredine 90-ih, a ovaj iz časopisa je složen nakon 2000. Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 31, 2010 Wannabe Country I jedan mat,meni nije bas nesto. Share this post Link to post Share on other sites
fritz 0 Posted May 31, 2010 (edited) u biti, nit nije bio tako los. ako bi imao original kvake, da mu prednja hauba nije tako lose pofarbana, original zuta prednja svetla umjesto zute folije, crne prednje zmige, i jos par sitnica, bio bi stvarno dobar. trebao bi vidjet vlasnika ... a inace nijedan od svih 24 nije bio sreden do potpunosti. crnome wanabe countryu, stvarno fali malo prizemljenja, ali treba imat u vidu da je decko sve sredio, ali mu nestalo za gewinde. bice sledece godine. a ni onaj nizozemski 3.2 nije bio sreden do kraja, mada izvana super izgleda. fali mu kompletna obloga stropa i sibedaha. srebrnog vec uhvatila hrda i tako ako idemo nijedan nije bio za cistu desetku. cak ni moj sve su ti to neverending story.... i to pocinje i zavrsava u novcaniku. jedini koji zasluzuje desetku bio je limited broj 58 i mozda rudijev crni ( nizozemski ) rallye. lpf Edited May 31, 2010 by fritz Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 1, 2010 sve su ti to neverending story.... i to pocinje i zavrsava u novcaniku. Znam,jako skup sport su ti auti.... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 2, 2010 Potpuna serijala al jednostavno je predivan Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 2, 2010 Potpuna serijala al jednostavno je predivan Serijala je odvratan Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 2, 2010 (edited) Serijala je odvratan Jao Petre da ga vidim uzivo,nemogu garantirat da ga nebi ukrao Meni je preljep Za razliku od ovoga Edited June 2, 2010 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites