MOTA BOY 3 Posted April 7, 2012 (edited) Preljep Edited April 7, 2012 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 13, 2012 Pa si ti misli http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw.go...Features=EXPORT Kada sam ja kupio svoj Rallye krajem 2002. , dao sam za njega malo sređeni Golfa 2 1.6D i 900€. Vrijednost na mobile je bila oko 2-3000€ , malo kasnije je izašao Golf 4 R32 koji je koštao hrpu novaca. Sad dolazi do toga da oba auta jednako vrijede , a uskoro će Rallye vrijediti više. Tog Rallye Golfa prije nitko nije htio , na See-u ih se moglo vidjeti par komada , a zadnje dvije-tri godine ih ima sve više. Samo još čekam kada će novi Scirocco vrijediti manje od Corrada. Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 17, 2012 Opet me ovi Mađari izluđuju Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted June 18, 2012 neznam zašto ali rijetko koja felga mi stoji dobro na rallye-u,RS nikako,mora biti neka ravna sasvim do ruba,ne ovak ispod... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 18, 2012 neznam zašto ali rijetko koja felga mi stoji dobro na rallye-u,RS nikako,mora biti neka ravna sasvim do ruba,ne ovak ispod... Iskreno,da je zadnji kraj malo jos van izbacit do ruba nebi bilo lose,al meni je predobar i ovako Al opet,neznam jel trpi pogon i kad se stavljaju distance ili to samo vrijedi za razlicite sirine felga Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 19, 2012 Dino jel ovaj prolazi? Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted June 19, 2012 ova je već bila kao i onaj r32 rallye dajte neke nove Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 19, 2012 Od čega je felga na onom prvom crvenom? Share this post Link to post Share on other sites
renner3 0 Posted June 19, 2012 Od čega je felga na onom prvom crvenom? nebih znao, kolege g-power i Rallyevr6 poznaju slovence pa možda znaju Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 19, 2012 Mislim da je AEZ Tycoon Share this post Link to post Share on other sites