Beli 7 Posted September 2, 2014 Sada je vrijeme riže,a Hitlerove krame prepuštam vama na raspolaganje jedino ces morati paziti ako voziš iza hitlera da ti sav zrak neusisa.. turbo ti nikad neće zaspulati.. jer ovaj jede malu djecu Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted September 20, 2014 Danas iz Buzeta Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted September 20, 2014 Sutra idem do Buzeta samo radi tog auta. Nije mi jasno zašto pišu TFSI , a nije direktno ubrizgavanje... Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted September 20, 2014 tfsi glava je na autu sigurno... Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted September 20, 2014 tfsi glava je na autu sigurno... Ma baš ti znaš šta je tfsi !!! Share this post Link to post Share on other sites
fiki 2 Posted September 20, 2014 Pere se sprema sutra za Buzet Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted September 20, 2014 Ovaj golf od Karla Schagerla je bila obična duja, nije Rallye kaže on. Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted October 30, 2014 Uslikali nas danas na grobniku Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted October 30, 2014 Jel bila ova impreza na stazi??? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted October 31, 2014 Zanima me posto je ukrcao puno novaca Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted October 31, 2014 Iz opatije je ta impreza? Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted October 31, 2014 Zanima me posto je ukrcao puno novacaBili smo se vozit do platka.. to joj je prava staza.. a auto ide jakoIz opatije je ta impreza?Ne.. ovo je druga impreza Share this post Link to post Share on other sites
T o m a 3 Posted November 5, 2014 Ovdje se izgleda samo skidaju krovovi, vidi se iza ograde i od jedinice Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 5, 2014 Firma neka pravi cabriolete Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted November 11, 2014 auto u uporabi auto van uporabe nadam se da se nece obrušit forum na mene Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted November 13, 2014 Ne vidim razloga. Auto sam ja kupio da mi sluzi a ne ja njemu Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 13, 2014 Jopa pa sta je to, malo blata na njemu? ?? prodji kroz bilo koje slavonsko selo u vrijeme oranja i isti takav ce ti auto biti.. Prva samousluzna praona i deri.. Ko ga hebe.. ?? Ja jedva cekam blato i snijeg da ga uvedem malo u njivu ?? Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted November 13, 2014 Ne vidim razloga. Auto sam ja kupio da mi sluzi a ne ja njemu hehe ja sam kupio 2 jedan je rob meni.a drugom sam rob ja Share this post Link to post Share on other sites