bojan.lsd 0 Posted March 11, 2013 Ovaj crveni je ekstra, usput kako se zovu ove felge? Share this post Link to post Share on other sites
Sonny11kr 0 Posted June 1, 2013 Ja ih znam gotovo sve. Istra: moj i Veskov , obojica smo po još jednoga raspilili u dijelove jer su bili loši Rijeka: zeleni i žuti (ovaj trenutno stoji na nekom otpadu , kao , slagati će se) Split : zeleni (uz njega je bio jedan za dijelove) , plavi sa kojega su skinuti bokovi i stavljeni obični Zg: plavi kod Doc-a , jedan koji se slaže , još jedan plavi , tamnosivi koji je došao iz Rijeke Varaždin : bijeli Samobor : tamno sivi Slavonija: ona krampina iz oglasnika Zelina : plavi Konjsčina : crni+zeleni kod istog vlasnika Karlovac : bio je jedan plavi , sad ga ima jedan član foruma , ali ne znam koji grad Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted June 1, 2013 jedan stoji u knjščini u ogradjenom terenu bez fronta! Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted June 1, 2013 jedan stoji u knjščini u ogradjenom terenu bez fronta! Bez slike ti uopce ne vjerujem. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 1, 2013 U slavonskom Brodu jedan koji se slaže, 3.6fsi Share this post Link to post Share on other sites
g.power 1 Posted June 1, 2013 U slavonskom Brodu jedan koji se slaže, 3.6fsi Koje je boje taj?i Tko to slaže? Share this post Link to post Share on other sites
Sonny11kr 0 Posted June 1, 2013 jedan stoji u knjščini u ogradjenom terenu bez fronta! to je od tog koji ima i crnog..ima i dva cantrya Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 2, 2013 (edited) Koje je boje taj?i Tko to slaže? Slaze jedan mehanicar..nepoznat..crveni Mislim da ga prky18 pozna Edited June 2, 2013 by jopa_vr6 Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted June 2, 2013 Bez slike ti uopce ne vjerujem. kad budem išel tam poslikam! Da i jedan je Buzinu prema Velkoj Gorici isto bez fronta sa 1.8T plavi! Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 3, 2013 Mislim da taj stoji vec jaaaaaaako dugo tamo. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 3, 2013 Taj je bio iz Splita Share this post Link to post Share on other sites
mario_vu 0 Posted June 3, 2013 stipe edition je vlasnik kolko znam Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted July 19, 2013 Dobar skroz. R32 atmosferac sa navodno 300KS , vlasnik ga korist za track day. Share this post Link to post Share on other sites