TheFog 1 Posted January 5, 2009 Ponukan idejom novootvorenog foruma vwcc-split, koju inace pozdravljam kao pozitivnu, i uvidom u neke mane koje ima, a to je premali broj ljudi koje okuplja pa je mozda teze pocet s time, dosao sam na slijedecu ideju... da na forumu otvorimo po 1 podforum za svaku regiju (npr. dalmacija (juzna HR); istra i kvarner (zapadna HR); slavonija (istocna HR); sjeverna HR; Zagreb i okolica (sredisnja HR)) -svaki podforum bi imao npr. 2 moderatora iz te regije -zbog clanova foruma koji su nezainteresirani za postove iz tih regija, odredjena regija bi bila vidljiva clanu za citanje i dostupna za pisanje, samo ako to zatrazi -takav podforum sluzio bi za "interne" razgovore; a opet nadomak ruke je "javni" prostor za predstavljanje svog auta, binaries teme, itd. daljnji prijedlozi i misljenja su dobrodosli kao pomoc za razradu ove ideje Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted January 5, 2009 e ovo bi moglo biti zanimljivo, al mislim da bi vidljivost svih regija trebala ostati svakome jer i u njima će sigurno biti zanimljivih postova. a oonaj kome jednostavno ne paše naslov topica ili nešto jednostavno ga preskoči Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted January 5, 2009 2 mista za dogovore nam ne trebaju; ili vw club split ili ovdje na forumu poseban podforum!!! Ideja je odlicna, ali zar nije sad malo kasno za to, barem sta se tice Splita? Forum je vec otvoren i lagano je krenuo s radom i vec smo se poceli dogovarati oko nasih meet-ova... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 5, 2009 klikom na "New posts" i ovako imamo HRPU, ali bas HRPU postova, a tek kad se dodaju interni razgovori, mislim da bi nastao kaos. jednostavno, stoga mislim da je lakse da se svatko "pretplati" na odredjene podforume regija isto tako, ima ljudi, vjerojatno ne mali broj, koje takvi razgovori uopce nece zanimat, a isto tako ima i onih koji uopce nisu iz HR Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 5, 2009 2 mista za dogovore nam ne trebaju; ili vw club split ili ovdje na forumu poseban podforum!!! Ideja je odlicna, ali zar nije sad malo kasno za to, barem sta se tice Splita? Forum je vec otvoren i lagano je krenuo s radom i vec smo se poceli dogovarati oko nasih meet-ova... slazem se da splitu (ili dalamciji) netrebaju 2 mjesta, ali sto je sa drugim regijama? Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted January 5, 2009 Podržavam prijedlog, al ne uz ovu "pretplatu" to mi izgleda kao nekakvo separiranje. Mozda da se otvori podforum Regije, pa u njemu svaka regija posebno, nece zautimat puno mjesta na glavnoj stranici foruma, a tko želi može pogledat. Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted January 5, 2009 odlično, a ajde recimo ak to već možeš napravit, da nam iz new posts makneš offtopic i predstavljanje novih članova recimo? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 5, 2009 siox- nisam dobro razumio ovo tvoje zadnje...ali ako sam dobro razumio, to je upravo ono sto sam i ja predlozio ziha- da, ali onda neces nikako vidjet postove iz tih foruma, a ne samo medju "new posts" Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 5, 2009 slazem se sa idejom podjeli se forum na regije i neka svatko vidi sve regije i sta ga ne zanima ne mora citati Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted January 5, 2009 (edited) siox- nisam dobro razumio ovo tvoje zadnje...ali ako sam dobro razumio, to je upravo ono sto sam i ja predlozio Moze biti, samo ja nisam za to da moramo zatraziti "vidljivost" posebne regije, ne kuzim kak bi to funkcioniralo. a s druge strane ja cu morati zatraziti vidljivost dvije (VT-ZG) Edited January 5, 2009 by Sioux Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 5, 2009 ideja je strava ali ne kuzim ovo sta si mislio pod tim da je dostupno za pisanje samo ako zatrazi.znam da je glupo pitanje ali ne kuzim na sta se tocno odnosi? Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted January 5, 2009 Ja isto podržavam ovo, ali bez ograničenja vidljivosti (OK, svatko može zatražiti da mu se otvori sve, ali to je puno bezpotrebnog posla za vas moderatore/admine, ionako vas je malo.) Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted January 5, 2009 (edited) ideja je strava ali ne kuzim ovo sta si mislio pod tim da je dostupno za pisanje samo ako zatrazi.znam da je glupo pitanje ali ne kuzim na sta se tocno odnosi? Pa da ti je vidljiva samo tvoja regija, a ako te zanimaju druge moraš pitat za dopust. Edited January 5, 2009 by Perkan Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted January 5, 2009 čemu to ? mislim da je nepotrebno! Share this post Link to post Share on other sites
Goran GTI 0 Posted January 5, 2009 sto se tice ovog prijedloga evo ja sam na forumu vise pasivno, dodem kliknem view new posts sto mi je zanimljivo otvorim sto nije preskocim i to je to Share this post Link to post Share on other sites
Guest branimir Posted January 5, 2009 čini mi se bespotrebno otvaranje zasebnih regija na forumu jer svi smo tu radi jednoga VW a ne radi toga tko je od kuda nije potrebna nikakva "separacija" da se posebno izdvajamo tko želi biti pod regijom posebno neka si otvori svoj forum i neka tamo raspravlja neka mi nitko ne zamjera na rječima valjda ima istih mišljenika Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 5, 2009 Ja sam za, jako dobra ideja i podrzavam Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted January 6, 2009 naša regija Zagorje je jako slaba,a opet sa Zagrebom se miješati nije to to...tak da je možda prerano Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted January 6, 2009 Jako glupa stvar, kao i vecina novih stvari na forumu. Tako cemo se udaljavat jedni od drugih i stvarat "klanove". Ako je do sad funkcioniralo ovako kako je, zasto nebi i od sad. Istu stvar ste napravili sa oglasima iz usluge i ostalim glupostima. Ima hiljadu pespotrebnih podforuma koji nam nisu dosta, pa cemo napravit jos. Samo moje misljenje. Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted January 6, 2009 Jako glupa stvar, kao i vecina novih stvari na forumu. Tako cemo se udaljavat jedni od drugih i stvarat "klanove". Ako je do sad funkcioniralo ovako kako je, zasto nebi i od sad. Istu stvar ste napravili sa oglasima iz usluge i ostalim glupostima. Ima hiljadu pespotrebnih podforuma koji nam nisu dosta, pa cemo napravit jos. Samo moje misljenje. slazem se sa tobom kolega...... Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted January 6, 2009 slazem se sa tobom kolega...... takodjer Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted January 6, 2009 Ja osobno mislim da je nepotrebno ako neka grupa hoce da se dopisuje i raspravlja otvoro topic i pisi koliko hoces.... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 6, 2009 Pa da ti je vidljiva samo tvoja regija, a ako te zanimaju druge moraš pitat za dopust. ok skopcao Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 6, 2009 Ja nekako isto nisam za te regije, jer mi je ovo do sada bilo dobro pa zasto mijenjati, svatko tko zeli tako pisati otvori si u offtopicu i prica do mile volje... Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted January 6, 2009 Ja osobno mislim da je nepotrebno ako neka grupa hoce da se dopisuje i raspravlja otvoro topic i pisi koliko hoces.... ja se slazem sa wekyem koji ce nam vrag sad podjele? i ovako kad dodjem na forum, cesto se desi da nema nijednog posta, a kamo li kad se to podjeli tesko san prezivija raspad juge, mislim da se od ovoga ne bi oporavija Share this post Link to post Share on other sites