drake 0 Posted January 14, 2009 Uhvatija se ja malo veceras cistih hard disk i brisat nepotrebne stvari jer je skoro pun kad naletih na neke poznate autice! Nemam pojma odakle mi ove slike ali stare su sigurno 3-4 godine, neko mi ih je da dok jos nisam ni zna za ovaj forum, stale su na hard-u i sad ih nasa! Pa eto podilit cu ih s vama! Od pola auta ne znam vlasnike pa valjda nikome nece biti krivo sta stavljam slike! Vjerujem da i drugi clanovi ovoga foruma imaju pokoju stariju sliku domacih vw vozila pa neka slobodno stave u ovaj topic, da vidimo kako je nekada izgledala nasa vw scena! Uzivajte! Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 15, 2009 eeeeee...Roko the styler... :palci :palci Ovo bi mogao bit zanimljiv topic ako svi budu surađivali,ja iz tog perioda nemam ništa na kompu nažalost... ali imam brdo slika (izrađenih) iz V.G. 2005 (a mislim da je i ovo odtamo) i s Grobnika iz iste godine Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 15, 2009 Evo sam i ja napravio malo selekciju po hardu... većina tih slika nisu moje...il mi je neko dao ili sa neta ali nema veze Share this post Link to post Share on other sites
Veky 0 Posted January 15, 2009 Ovo je jedinica koja se nedavno prodavala na forumu, ne znam da li je prodana. Treće mjesto u klasi do 14s. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 15, 2009 našla sam i ja al samo 3 komada,autoshow 2007(još nisam tad bila na forumu) imam još par na tatinom kompu pa stavim za koji dan Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 15, 2009 bravo, drake, odlican topic! nesto iz 2003. nikola's polo (gay) petrov 1. reli, 2. boja josipov polo zanimljivo, jos 2004. godine slika ovog auta je 32. po redu okinuta iz aprata sudbina je jos tad rekla svoje Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 15, 2009 nesto iz 2005. te sam godine kupio svoj prvi pravi auto i namaljao kleber gume sa ne obicnim korektorom, vec specijalnim markerom kupljenim u molydonu arosa u kojoj je danas g40: jeli ovo auto od petra (iz zapresica?) koji je bio na tesku mk5 gti? vuxa devil Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 15, 2009 nesvrstano: sma petrov 1. reli, 1. boja: roby (danas R32) jady: G40 od vladeka: jedan auto koji je u ovim svim godinama promjenio samo motor mk1 od mihe iz zeline: pix: danas Didiev mk2 g60: mk2 od mike iz ka: petrov 1. reli, 3. boja Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 15, 2009 Fog sve pet... samo peri na rallyea dodaj još po jednu boju... jer ako se ne varam ispod plave krila se orginalna crna ...pa tek onda plava... pa narančasta...pa bordo...pa siva...pa bezbojna boja sad Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 15, 2009 duja mog kuma pika u stanju u kakvom ga oduvijek pamtim jedini dariev auto koji je isao i koji je licio na nesto : auto koji dario trenutno kopira auto po kojem pamtim(o) vicea: Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 15, 2009 nekad ovo, a danas kolekcionar pehara Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 15, 2009 stara garda na susretu u kopru 2002. godine: Lignano 2002.: Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 15, 2009 isto kao sto ce pik za mene bit onaj tomo sa crvenom dujom sa zelenim branikom, tako ce i rallye za mene bit uvijek onaj petar sa plavom dujom dizlo sa jetta frontom i TSW wenom....koji je kasnije kupio relia i pofarbao ga u RAL narandzastu Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 15, 2009 ODLIČAN TOPIĆ!!! SVAKA ČAST DRAKE!!! E Fože, Fože Folcka ko rođena od Stankovića, da ti nisi pokraj nje reko bi šta on tamo radi!!! Baj d vej, reko je da navratiš koji put u radijonu da ga pogleda Ona bijela trojka ST tablica je ona koja je skršena nedavno u Slavoniji! Koliko sam upućen A ona Rieger jedinica kabrijo, kak je taj auto bil lepi kad je bio čisto srebrni! To sam trebao kupiti prije 6 godina, ali se nije imalo dovoljno para Svaka čast, še enkrat, za topić! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 15, 2009 Baljo, pa di stankovic sad ima radionu, prolazio sam nedavno krozu Novu ves pa mi se cini da je tamo sad neki restoran di je imao radionu?! javi na pm, molim te, volio bih se jednom nac s njim nastavak....Vesko: Share this post Link to post Share on other sites
mareri 0 Posted January 15, 2009 Đumin 1,6 turbo sa nekog street racea polo sdi iz rijeke još jedan ex riječki Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 15, 2009 Ajme, vidi mulca :rotfl Dobro sam ovu gumu gurao, čak sam majicu dobio Šta Fogu hočeš reč? Da pik opet pofarba auto i da ja složim dizla na TSW venom? Ako mi to napravimo, onda ti moraš ofarbat slova na gumamam u bijelo Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 15, 2009 A vidi moje škovace na stajlu 2005-e Jake slike...iman ih ja puuuuno ali ja tada nisan ima pojma šta je digitalni aparat Ko će mi skenirat jedno 200-tinjak slika gratis Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 15, 2009 A vidi moje škovace na stajlu 2005-e Jake slike...iman ih ja puuuuno ali ja tada nisan ima pojma šta je digitalni aparat Ko će mi skenirat jedno 200-tinjak slika gratis Pa poslikaj sliku sa digitalnim pa stavi ovdje! Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 15, 2009 hehe bilo je puno STAJLERA tad,a ONO ne fali ih ni danas ona IIIka RI 9999 M je sad u Ka,ista ista,cak i nalja nije dirana i IIka RI 666 samo sta je sad pola crna i dosta tih starih slika ima u galeriji koja ne radi Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted January 15, 2009 (edited) Rijecki auti Edited January 15, 2009 by tubi Share this post Link to post Share on other sites