TheFog 1 Posted January 16, 2009 ciji je ono corrado ZG-0024-MP? pola ovih auta s vwcc naljom uopće nisam vidio na forumu :S Marko iz ZG, Rudes (valjda). Sinisin kompic i susjed Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 16, 2009 Marko iz ZG, Rudes (valjda). Sinisin kompic i susjed Bio je on i na forumu kao Mr.P Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 16, 2009 Tubi ciji je ono zeleni kec sa onim Porš felgama, to nisam nikada vidio Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted January 16, 2009 Marko iz ZG, Rudes (valjda). Sinisin kompic i susjed ...bas mie dobar, onak taman sredjen.. Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted January 16, 2009 tubi, kakav je ono 16vT na k-jet u trici? sto je s tim danas? To ti je bilo u crvrnoj trojci na C2 felgama a auto je zavrsio nesretno totalkom Tubi ciji je ono zeleni kec sa onim Porš felgama, to nisam nikada vidio Moj prvi projekt Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted January 16, 2009 :rotfl a vidi pikzibnera!!! :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 16, 2009 IVWANE, jesi me pitao za autorska prava? Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted January 16, 2009 IVWANE, jesi me pitao za autorska prava? :bleh kak si ovdje lijepo mršav!!! :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted January 16, 2009 [ Ova duja ide bolesno na Sr u Puli tada je skidala novu Hondu Integru type R, a auto je na karbove Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted January 16, 2009 A ova jedinca tada u vlasnistvu Cvetka Jaketica postala je kasnije auto za brdo .Sada je to ovaj auto Prije je bio 16v a sada 20v Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted January 16, 2009 Evo slika iz moje arhive!! Unaprijed se ispričavam ako se koje slike ponove Share this post Link to post Share on other sites
Antonio GTi 16v 0 Posted January 16, 2009 (edited) u ovoj duji je abf na weber 45, bregaste, kovani klipovi, ispušna od ne znam čega a vozi ju tip od 45 godina (vozi špediciju po europi) auto ide ko sotona, imam negdje i puno slika tog auta sa servisa Edited January 16, 2009 by Antonio GTi 16v Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted January 16, 2009 (edited) ima li još netko slike ovog pola,to je najbolji polo koji je vozio na HR tablicama,ni na see-u nisam vidio boljega....moje mišljenje Edited January 16, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 16, 2009 i mene se taj polo jako dojmio....imao sam negdje njegovih slika, ovo je jedna sa street racea u gorici 2004., skenirana sa obicne fotografije iz karlovca 2004. Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted January 16, 2009 Evo svega...nešto moje, nešto s neta...nešto dobro, nešto smješno... Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted January 16, 2009 (edited) Edited January 16, 2009 by BadBoi Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted January 16, 2009 svaka cast za ovaj post, pocinje bit zanimljivo Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted January 16, 2009 (edited) Polo je primjer kako može izgledati auto sa drugim branicima kada je posao obavljen kako treba...neznam je li kome još to uspijelo u HR, nemogu se sjetiti..... Edited January 16, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 16, 2009 Polo je primjer kako može izgledati auto sa drugim branicima kada je posao obavljen kako treba...neznam je li kome još to uspijelo u HR, nemogu se sjetiti..... po mojem... Davoru.... samo da nije tak šaren.... Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted January 16, 2009 (edited) Edited January 16, 2009 by Didi Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 16, 2009 ima li još netko slike ovog pola,to je najbolji polo koji je vozio na HR tablicama,ni na see-u nisam vidio boljega....moje mišljenje Ja ga jednom vidjeh u ZGB i dijelim mišljenje s tobom, već sam zaboravio na njega!!! PS svaka čast onome tko je ovo fotkao, odlična fotka Share this post Link to post Share on other sites