wila 0 Posted February 26, 2009 ziha onu crvenu trojku san ja slika od prike bivša...2.9 syncro..iman ti još slika ako te zanima Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted February 26, 2009 ziha onu crvenu trojku san ja slika od prike bivša...2.9 syncro..iman ti još slika ako te zanima daj!!! baš mi je fora... Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted February 26, 2009 taj 2.9 je bio u ka prvo, dečko kojeg znam je išao u lov s njim Share this post Link to post Share on other sites
wila 0 Posted February 26, 2009 taj 2.9 je bio u ka prvo, dečko kojeg znam je išao u lov s njim je kad ga je on dovea bile su KA table...a di je sad neman pojma Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted February 26, 2009 par slika s grobnika miki i njegov golf stelanje ventila dok auto radi jedan predobar kec,ak neko zna ciji je i kaj je u njemu vrhunska buba i Edina turbina jako malih dimenzija Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted February 26, 2009 ovo je auto sada u sibeniku Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 26, 2009 ovo je auto sada u sibeniku Dio auta je,a ostatak je po ciloj HR i šire....nažalost Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted February 27, 2009 a felge jos na prodaju Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted February 27, 2009 Dio auta je,a ostatak je po ciloj HR i šire....nažalost Najbitnije Roll je kod mene Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted February 27, 2009 par slika s grobnika Ova srebrna jedinica ja bila td sa stefankama 7 i 8 x 14 na 185 55 14 od moga frenda vec duze ne vozi taj auto Share this post Link to post Share on other sites
mareri 0 Posted February 28, 2009 ova srebrna jedinica je td. auto stoji na grobniku, parkirana na livadi i prodavala se, bilo je nekih problema sa papirima Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 28, 2009 taj 2.9 je bio u ka prvo, dečko kojeg znam je išao u lov s njim Ako se ne varam taj auto sam prije 2-3 godine išao gledat nedaleko Čakovca a kasnije je došao u Karlovac. Bio je sav u k.... Bila je nakakva mućka oko tog auta, ako je to taj. Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted February 28, 2009 (edited) Ewo tog VR-a kad je tek doša, slike su malo lošije kvalitete... Edited February 28, 2009 by MarinST Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 28, 2009 Čini mi se da nije taj. Onaj je tada imao neke dodatke na branicima. Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted March 1, 2009 Čini mi se da nije taj. Onaj je tada imao neke dodatke na branicima. To je taj VR, slikan ispred zgrade, pa imao je nastavke samo se ne vidi dobro...poslije je prešao na 9x16 felge koje su sada u Ive Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted March 1, 2009 (edited) Ova srebrna jedinica ja bila td sa stefankama 7 i 8 x 14 na 185 55 14 od moga frenda vec duze ne vozi taj auto ova srebrna jedinica je td. auto stoji na grobniku, parkirana na livadi i prodavala se, bilo je nekih problema sa papirima jel se prodaje ili kaj vec? Edited March 1, 2009 by Carlito Share this post Link to post Share on other sites
josip_gtitdi 0 Posted March 4, 2009 evo bivseg golfa od G-Unit-a! ovaj je uznemirivao konkurente prije G-ladiatora radi se o GTI 1.8 16V PL on ce vam jos naknadno detalje o autu napisat (ako zeli)... i evo kako je ovaj lijepotan jednog dana nazalost zavrsio... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted March 4, 2009 To njegovo bilo.... mislim da je bila 2005 na SR-u na pisti kod Bune...... P.S Gdje je finila ona "megabusha" šasija ala Lotus super7 a makina od Hayabushe? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted March 4, 2009 (edited) Moj TAS V6 4motion pred 3 godine na SR http://www.youtube.com/watch?v=l4MVtYJd5gY http://www.youtube.com/watch?v=pquvPl7ij6s Edited March 4, 2009 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted March 5, 2009 To njegovo bilo.... mislim da je bila 2005 na SR-u na pisti kod Bune...... P.S Gdje je finila ona "megabusha" šasija ala Lotus super7 a makina od Hayabushe? da da friče , bio je svake god, jednom si se cak vozio iza mene... uglavnom Pl koji je išao blesavo 15.6xx 402 m, kr bregaste , ss ispušna , power ror.. i moja kemija... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 6, 2009 To njegovo bilo.... mislim da je bila 2005 na SR-u na pisti kod Bune...... P.S Gdje je finila ona "megabusha" šasija ala Lotus super7 a makina od Hayabushe? ak misliš na Lotusa s Krka,u Osijeku 2005. na službenom treningu je postigao vrijeme 11,9 sek,imao je dva motora od Suzukija GSX(valjda Buse ak tak kažeš) s kojima je auto imao 340KS,poslije su za Grobnik imali u planu stavit na svaki motor po jedan kompresor od jet ski-a a što je bilo poslije neznam... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted March 6, 2009 Bila je megabusa iz BiH crvene boje. Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted March 6, 2009 da da friče , bio je svake god, jednom si se cak vozio iza mene... uglavnom Pl koji je išao blesavo 15.6xx 402 m, kr bregaste , ss ispušna , power ror.. i moja kemija... jel taj pl sa kr bregastima bio u duji ili kecu? ako je bio u kecu išao je loše, a ako je bio u duji onda je bio bolji jer je dojka teža... i btw: ovo je jedan od najbržih 1.6 TD motora koji su se u hrvatskoj vozikali auto je imao oko 6 sec do 100 i vozio je 16 klasu sa kočenjem na kraju... posramio je puno dobrih auta u gradu zagrebu, pa čak i jednu duju PD... neću reć čiju par fabija RS čipanih i svakakve ostale aute... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted March 6, 2009 lama, pa bio je u onoj plavoj duji Share this post Link to post Share on other sites