Veky 0 Posted March 7, 2009 Aaaa, ovaj auto sam gledao na Jakuševcu. Razj3ban do bola. I ovaj invalid unutra teški švercer tamo negdje iza/kod Marije Bistrice na bregima... Na kraju je auto završio u VG ali ga nisam dugo viđao, valjda ga je vlasnik brzo riješio! Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 7, 2009 Aaaa, ovaj auto sam gledao na Jakuševcu. Razj3ban do bola. Mislim da je taj auto (ak je GTI-TDI) bio pred kakvih 4-5 godina u ČK... vozila ga neka cura... ma bio je picikato... Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted March 7, 2009 Mislim da je taj auto (ak je GTI-TDI) bio pred kakvih 4-5 godina u ČK... vozila ga neka cura... ma bio je picikato... Navodno je ima 150 ks, tako je pisalo posli na pazaru... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 11, 2009 To njegovo bilo.... mislim da je bila 2005 na SR-u na pisti kod Bune...... P.S Gdje je finila ona "megabusha" šasija ala Lotus super7 a makina od Hayabushe? Jel to taj Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 11, 2009 Evo malo mojih slikčrza skeniranih digitalnim aparatom Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 11, 2009 Pa malo mog auta Pa malo nekih koji nisu stigli do race-a Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 11, 2009 Malo rallye-a zoom Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 11, 2009 I jedan corrado iz davne 2001 godine Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted March 11, 2009 Rocco nisi ga triba pituravat.... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 11, 2009 Rocco nisi ga triba pituravat.... Ovo je slika iz 2001....pituran je 2004 godine Meni je bila i još uvik mi je napeta ova crveno šarena kombinacija Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted March 11, 2009 Ovo je slika iz 2001....pituran je 2004 godine Meni je bila i još uvik mi je napeta ova crveno šarena kombinacija koji ti je to po redu???? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 12, 2009 Ovaj "crni" je prvi koji je doša kod mene,i neće nikad od mene Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted March 12, 2009 a vidi jes joj drago ipak je vw hehehe haloooo ode lak Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted March 13, 2009 EVO par starih legendarnih Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted March 24, 2009 (edited) bivsa desktop slika vs nova Edited March 24, 2009 by IronicGti Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 24, 2009 iiiiiiiiiideeeeeeešššššš Share this post Link to post Share on other sites
cola76 0 Posted March 24, 2009 ako je ovaj vr6 ZG-4026 AH imao regu sk-646-dd i imao airbrush munje kupljen od jednog dečka iz sk onda je to taj kojem sam vadiooo mast aaauuuuu!!! a otišao samo za 20k kn!! šteta... Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted March 24, 2009 ako je ovaj vr6 ZG-4026 AH imao regu sk-646-dd i imao airbrush munje kupljen od jednog dečka iz sk onda je to taj kojem sam vadiooo mast aaauuuuu!!! a otišao samo za 20k kn!! šteta... 2001 g bio u mom vlasništvu, mazio ga i pazio Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted March 24, 2009 jedno vrijeme bio u Karlovcu...imao je daj dečko više verica mislim da je ova bila najružnija Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted March 24, 2009 To AJroniqi : ISOOOO kak si skinuo MKII u photoshopu!!! Heeeebeeenoooo P.S. DAJ POČNI VIŠE DELATIIII :plac :plac :plac :plac :plac Share this post Link to post Share on other sites
cola76 0 Posted March 25, 2009 jedno vrijeme bio u Karlovcu...imao je daj dečko više verica mislim da je ova bila najružnija ako je hrvatska vojska u knjižice jedan od vlasnika ili prvi vlasnik to je onda to...iste felge, isti prednji kraj, isti pragovi...i imao je podklocan stražnji (lijevi ili desnin eznam)prozor sa nekom štaflom!!! nekom je bilo preskupo ščejnđat motorić!!! i pol instalacije je bilo poljepljeno s lošom izolirkom, pogotovo ona za alarm!!! kad sam ga ja tero amortizeri su bili u k*, pa je na svakoj neravnini guma strugala kkkhhhhhhhh...imam i nekih slika iz tog vremena pa ću stavit... Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted March 26, 2009 ak se ne varam instrument tabla je bila plava??? ne znam imao je taj dečko jedno 5-6 vrica sigurno Share this post Link to post Share on other sites
Šlogi 0 Posted March 26, 2009 Ja sam ga kupio u salonu u sesvetama, plava unutrašnjost i sve je na autu bilo tvornički. Ministarstvo je bilo vlasnik prije mene. Kasnije sam ga viđao u katastrofalnom stanju, a ove spojlere je stavljao dečko iz Otočca. Stavim slike kakav je bio Share this post Link to post Share on other sites