3 3
drake

Stare slike domacih VW-a!

Recommended Posts

dobro ti se čini , malo je sve ovo uzelo danak u svemu pa tako i našim ljubimcima :palacd

Guest O84GT

E u vrime kad sam kupova vr-a,zva sam ovog decka sa vr-om u dvi boje jel to netko sa foruma?

DSC00115.jpg

E u vrime kad sam kupova vr-a,zva sam ovog decka sa vr-om u dvi boje jel to netko sa foruma?

DSC00115.jpg

:fakjea

Prije se manje tipkalo a više radilo
Ma nije baš istina,samo su prije bad look lexus stopovi,air brush :P i sl. bili u modi pa su auti izgledali više nabudženi nego npr. oem+....

Tako je

Samo se trpalo bez pitanja,znači radilo se :D

A sad puno pitanja,puno mišljenja,da bi se došlo do odgovora kako sredit svoj auto a da se drugima sviđa i eto zastoja :vopi

Koja sramota je ovaj film :palacd

Toooo, elementi istocnjackog melosa pomjesani sa drkicom od pivice ( to valda zbog muzike ), "neki nabudjeni" golf 3 i zvuk iz ratnih 90 - ih koda komso milivoj roka iz kalasa..

:rotfl

Edited by dpeic2

Tako je

Samo se trpalo bez pitanja,znači radilo se :D

A sad puno pitanja,puno mišljenja,da bi se došlo do odgovora kako sredit svoj auto a da se drugima sviđa i eto zastoja :vopi

2002. -Koliko moram proširit blatobran da nestruže 10j? 2012. -Felga ima et145,hoce li to strugat? :lol2

Mislim da je i prokuhao taj dan,znam da je preslagivana kasnije mašina pa promjenio još par vlasnika...ugl. atraktivnog izgleda al poderan do bola...

Taj smeđe-crni VR6 je bio neko vrijeme u Ivanicu al je stajao covjeku ispred dvorista,nisam nikad vidio da se vozio...

I uvijek sam sa gađenjem gledao te rubnjake,jer meni je i onda za vrijeme plastike na autima takvo nesto bilo odurno.

to su bila vremena, jebes sad ove chipove i tfsi-e :)

komentari ispod filmića sve kažu....

Guest O84GT
komentari ispod filmića sve kažu....

Slazem se,video je selo do bola...

ja sam viđao tog iz videa cesto po bjelovaru prije 3-4 godine al ruzni su mu oni rubnjaci zadnji

Sve u svemu tada se cinio ko ostvarenje sna,taj mi je auto od svih ostao u naj sjecanju,valjda zbog boje.

035fbgbh0.jpg

Ovaj Corrado mi je uvjek bio do jaja i rado se sjetim bliskih susreta po Rijeci.

Boja mu predobro stoji... :palacg

i mene se taj polo jako dojmio....imao sam negdje njegovih slika, ovo je jedna sa street racea u gorici 2004., skenirana sa obicne fotografije

19A_0259-1.jpg

iz karlovca 2004.

004-1.jpg

Mislim da sam ga danas vidio u Dubravi u Zg,isti retrači spojler,boja badlook,prednji rubnjaci širi od nekog bzvz branika al zadnji uži nego ovi na slici....

Taj u Zg je 6n2
Nene baš je bio 6n,vidio po unutrasnjosti..i velika slicnost sprijeda straga sa doticnim,jos prednji rubnjaci dobrano napuhani od hrđe i širi od prednjeg branika,a zadnji ok vjerojatno jer su smanjivani...

Svašta je moguče , ali je bio jedan čudni 6n2 isto žuti u zg pred koju godinu

Nene baš je bio 6n,vidio po unutrasnjosti..i velika slicnost sprijeda straga sa doticnim,jos prednji rubnjaci dobrano napuhani od hrđe i širi od prednjeg branika,a zadnji ok vjerojatno jer su smanjivani...

jesu crne momo felge na njemu,i ima branik sa 3 velike rupe?

jesu crne momo felge na njemu,i ima branik sa 3 velike rupe?
Bile su neke čeličane,a branik je bio neki fuš teški izgleda ko originalni sa tri kile kita po sebi....

Citam citam, zato i kazem!! Ne bi bio prvi koji ne kuzi razlike nhf

3 3