oglascado 0 Posted January 9, 2012 Prije se manje tipkalo a više radilo Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted January 9, 2012 dobro ti se čini , malo je sve ovo uzelo danak u svemu pa tako i našim ljubimcima Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted January 9, 2012 E u vrime kad sam kupova vr-a,zva sam ovog decka sa vr-om u dvi boje jel to netko sa foruma? Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted January 9, 2012 E u vrime kad sam kupova vr-a,zva sam ovog decka sa vr-om u dvi boje jel to netko sa foruma? Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted January 9, 2012 Prije se manje tipkalo a više radiloMa nije baš istina,samo su prije bad look lexus stopovi,air brush i sl. bili u modi pa su auti izgledali više nabudženi nego npr. oem+.... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 9, 2012 Tako je Samo se trpalo bez pitanja,znači radilo se A sad puno pitanja,puno mišljenja,da bi se došlo do odgovora kako sredit svoj auto a da se drugima sviđa i eto zastoja Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 9, 2012 Koja sramota je ovaj film Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted January 9, 2012 (edited) Koja sramota je ovaj film Toooo, elementi istocnjackog melosa pomjesani sa drkicom od pivice ( to valda zbog muzike ), "neki nabudjeni" golf 3 i zvuk iz ratnih 90 - ih koda komso milivoj roka iz kalasa.. Edited January 9, 2012 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted January 10, 2012 Tako je Samo se trpalo bez pitanja,znači radilo se A sad puno pitanja,puno mišljenja,da bi se došlo do odgovora kako sredit svoj auto a da se drugima sviđa i eto zastoja 2002. -Koliko moram proširit blatobran da nestruže 10j? 2012. -Felga ima et145,hoce li to strugat? Koja sramota je ovaj film Mislim da je i prokuhao taj dan,znam da je preslagivana kasnije mašina pa promjenio još par vlasnika...ugl. atraktivnog izgleda al poderan do bola... Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 10, 2012 Taj smeđe-crni VR6 je bio neko vrijeme u Ivanicu al je stajao covjeku ispred dvorista,nisam nikad vidio da se vozio... I uvijek sam sa gađenjem gledao te rubnjake,jer meni je i onda za vrijeme plastike na autima takvo nesto bilo odurno. Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 10, 2012 to su bila vremena, jebes sad ove chipove i tfsi-e Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted January 10, 2012 Koja sramota je ovaj film komentari ispod filmića sve kažu.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted January 10, 2012 komentari ispod filmića sve kažu.... Slazem se,video je selo do bola... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 10, 2012 ja sam viđao tog iz videa cesto po bjelovaru prije 3-4 godine al ruzni su mu oni rubnjaci zadnji Share this post Link to post Share on other sites
Doktor 0 Posted January 13, 2012 Sve u svemu tada se cinio ko ostvarenje sna,taj mi je auto od svih ostao u naj sjecanju,valjda zbog boje. Ovaj Corrado mi je uvjek bio do jaja i rado se sjetim bliskih susreta po Rijeci. Boja mu predobro stoji... Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted January 19, 2012 i mene se taj polo jako dojmio....imao sam negdje njegovih slika, ovo je jedna sa street racea u gorici 2004., skenirana sa obicne fotografije iz karlovca 2004. Mislim da sam ga danas vidio u Dubravi u Zg,isti retrači spojler,boja badlook,prednji rubnjaci širi od nekog bzvz branika al zadnji uži nego ovi na slici.... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 19, 2012 Taj u Zg je 6n2 Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted January 19, 2012 Taj u Zg je 6n2Nene baš je bio 6n,vidio po unutrasnjosti..i velika slicnost sprijeda straga sa doticnim,jos prednji rubnjaci dobrano napuhani od hrđe i širi od prednjeg branika,a zadnji ok vjerojatno jer su smanjivani... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 19, 2012 Svašta je moguče , ali je bio jedan čudni 6n2 isto žuti u zg pred koju godinu Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted January 19, 2012 Nene baš je bio 6n,vidio po unutrasnjosti..i velika slicnost sprijeda straga sa doticnim,jos prednji rubnjaci dobrano napuhani od hrđe i širi od prednjeg branika,a zadnji ok vjerojatno jer su smanjivani... jesu crne momo felge na njemu,i ima branik sa 3 velike rupe? Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted January 19, 2012 jesu crne momo felge na njemu,i ima branik sa 3 velike rupe?Bile su neke čeličane,a branik je bio neki fuš teški izgleda ko originalni sa tri kile kita po sebi.... Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted January 19, 2012 Sad kad je vidio Mark-a Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted January 20, 2012 Jel citas bio je 6n i m3 retraće imao i spojler ko ovaj RI polo... Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted January 21, 2012 Citam citam, zato i kazem!! Ne bi bio prvi koji ne kuzi razlike nhf Share this post Link to post Share on other sites