3 3
drake

Stare slike domacih VW-a!

Recommended Posts

žuti kec 2,0 16v iz bakra je sada turbo diesel i više nije spušten, a nisam siguran ali mislim da je ovaj crni bio od istog tog dečka iz bakra. Tubi je keca kupio na praputnjaku

točno tako, danas sam se i ja raspitao..ali taj crni je isto bio od Ivana ali prije žutog

Se zna sta je na kraju bilo sa tom ukradenom ghiom?

Se zna sta je na kraju bilo sa tom ukradenom ghiom?

nikad nađena... :palacd

A baš ga je lagano sakrit... NOT

2 Speedy : kec koji je trebao biti 1.8T. Prodao sam ga bez motora. Sada je taj auto srebrn sa KR-om unutra. Dečko iz Pule ga slaže :)

Znam znam da je trebao biti 1.8T to je prvi tvoj projekt koji sam pratio na forumu :) mračna kolica i mračna kolica 2 :)

šta nije bilo na vijestima za koji dan dva da je ghia pronađena jer je dosta neobična u prometu...

Ta Ghia je prodana u inostranstvo a priča da je ukradena je samo bio paravan jer je vlasnik rekao da nema tog novca za koji bi ju prodao !

Ta Ghia je prodana u inostranstvo a priča da je ukradena je samo bio paravan jer je vlasnik rekao da nema tog novca za koji bi ju prodao !

Paravan mu je onda stvarno opak bio posto se i na televiziji pricalo o kradi tog auta!

Paravan mu je onda stvarno opak bio posto se i na televiziji pricalo o kradi tog auta!

Da pričalo se na RTL-u !

a RTL je prava televizija :lol:

2Bojan: rijecanin nije na forumu jer je taj auto davno prodao, a mislim da novi vlasnik cak i je na forumu.

Je na forumu je i nick mu je Borek

bio

A daj me nemoj hebat da je i Perin golf tu. Taj se auto slaže već jaaaaako jako dugo. Neznam jel ga još ima ili? To je 9A unutra? Nekako mi se sjaji jako šta ga je farbao?

A daj me nemoj hebat da je i Perin golf tu. Taj se auto slaže već jaaaaako jako dugo. Neznam jel ga još ima ili? To je 9A unutra? Nekako mi se sjaji jako šta ga je farbao?

lakiran je i bio neki dan u njegovoj ulici sa brunom i špoljarom kad nekaj izlazi iz dvorišta a ono pero sa kecom

još uvjek ga ima i teško da če otić od njega

Al ovaj crni je pljunuti ko od Đume... cek cek imam vizitku negdje pa cu vidit ako je isti... :D

EDIT: Nije taj crni Đumin... on je imao kanale za bocne lajsne, crnu traku na šajbi, crvene školjke i masku sa mat znakom naprijed :D

Bivši đumin je neslavno završio,tj razbio se ali sad se slaže nanovo u novu karoseriju tako da bi mogao uskoro opet zablistat u starom sjaju

Teško da će baš zablistati, bar ne po Djuminim mjerilima

Edited by Rallye VR6

Bivši đumin je neslavno završio,tj razbio se ali sad se slaže nanovo u novu karoseriju tako da bi mogao uskoro opet zablistat u starom sjaju

nakon sudara je motor složen u nekog crvenog keca na kojem je planirano "spuštanje krova" (kao što rade na bubama), ali i prije sudara nije taj auto išao kao kad je bio kod đume......

ova trojka je super, čije to?

dsc058019mltu4.jpg

w640.png

ovo je bio tako dobar DAN.... fale mi ti dani :)

IMG_0439Medium.jpg

IMG_0440Medium.jpg

lazo moj lazo otkud si ovo iskopao?? imala sam faking srebrne metlice brisača aaaaaa koji luzeR!! ta 2005 je preblesava godina :)

3387729d386454605efdff7324fd1e4198fa702.jpg

Edited by zihaGT

3 3