GogiR32 0 Posted February 8, 2009 Ovo zadnje je Ghia? Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted February 8, 2009 Ovo zadnje je Ghia? da karmann ghia...ukraden brijem 2005 ili 04e... Share this post Link to post Share on other sites
Antonio GTi 16v 0 Posted February 8, 2009 žuti kec 2,0 16v iz bakra je sada turbo diesel i više nije spušten, a nisam siguran ali mislim da je ovaj crni bio od istog tog dečka iz bakra. Tubi je keca kupio na praputnjaku točno tako, danas sam se i ja raspitao..ali taj crni je isto bio od Ivana ali prije žutog Share this post Link to post Share on other sites
Vlajs 0 Posted February 8, 2009 Se zna sta je na kraju bilo sa tom ukradenom ghiom? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 8, 2009 Sprrdy dis te slike iskopo Bile mi na hardu Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted February 8, 2009 Se zna sta je na kraju bilo sa tom ukradenom ghiom? nikad nađena... A baš ga je lagano sakrit... NOT Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 8, 2009 2 Speedy : kec koji je trebao biti 1.8T. Prodao sam ga bez motora. Sada je taj auto srebrn sa KR-om unutra. Dečko iz Pule ga slaže Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 9, 2009 Znam znam da je trebao biti 1.8T to je prvi tvoj projekt koji sam pratio na forumu mračna kolica i mračna kolica 2 Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 9, 2009 šta nije bilo na vijestima za koji dan dva da je ghia pronađena jer je dosta neobična u prometu... Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted February 9, 2009 Ta Ghia je prodana u inostranstvo a priča da je ukradena je samo bio paravan jer je vlasnik rekao da nema tog novca za koji bi ju prodao ! Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted February 9, 2009 Ta Ghia je prodana u inostranstvo a priča da je ukradena je samo bio paravan jer je vlasnik rekao da nema tog novca za koji bi ju prodao ! Paravan mu je onda stvarno opak bio posto se i na televiziji pricalo o kradi tog auta! Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted February 9, 2009 jel vlasnik ove 4 na forumu? Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted February 9, 2009 Paravan mu je onda stvarno opak bio posto se i na televiziji pricalo o kradi tog auta! Da pričalo se na RTL-u ! Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted February 9, 2009 a RTL je prava televizija 2Bojan: rijecanin nije na forumu jer je taj auto davno prodao, a mislim da novi vlasnik cak i je na forumu. Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted February 9, 2009 Je na forumu je i nick mu je Borek Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 9, 2009 Je na forumu je i nick mu je Borek bio Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted February 11, 2009 od pere iz rudeša 16V Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted February 11, 2009 A daj me nemoj hebat da je i Perin golf tu. Taj se auto slaže već jaaaaako jako dugo. Neznam jel ga još ima ili? To je 9A unutra? Nekako mi se sjaji jako šta ga je farbao? Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted February 11, 2009 A daj me nemoj hebat da je i Perin golf tu. Taj se auto slaže već jaaaaako jako dugo. Neznam jel ga još ima ili? To je 9A unutra? Nekako mi se sjaji jako šta ga je farbao? lakiran je i bio neki dan u njegovoj ulici sa brunom i špoljarom kad nekaj izlazi iz dvorišta a ono pero sa kecom još uvjek ga ima i teško da če otić od njega Share this post Link to post Share on other sites
tigar_87 0 Posted February 13, 2009 evo moj skromni prilog biti ce toga još kad prekopam foldere: Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 26, 2009 Al ovaj crni je pljunuti ko od Đume... cek cek imam vizitku negdje pa cu vidit ako je isti... EDIT: Nije taj crni Đumin... on je imao kanale za bocne lajsne, crnu traku na šajbi, crvene školjke i masku sa mat znakom naprijed Bivši đumin je neslavno završio,tj razbio se ali sad se slaže nanovo u novu karoseriju tako da bi mogao uskoro opet zablistat u starom sjaju Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 26, 2009 (edited) Teško da će baš zablistati, bar ne po Djuminim mjerilima Edited February 26, 2009 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
mareri 0 Posted February 26, 2009 Bivši đumin je neslavno završio,tj razbio se ali sad se slaže nanovo u novu karoseriju tako da bi mogao uskoro opet zablistat u starom sjaju nakon sudara je motor složen u nekog crvenog keca na kojem je planirano "spuštanje krova" (kao što rade na bubama), ali i prije sudara nije taj auto išao kao kad je bio kod đume...... Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted February 26, 2009 (edited) ova trojka je super, čije to? ovo je bio tako dobar DAN.... fale mi ti dani lazo moj lazo otkud si ovo iskopao?? imala sam faking srebrne metlice brisača aaaaaa koji luzeR!! ta 2005 je preblesava godina Edited February 26, 2009 by zihaGT Share this post Link to post Share on other sites