0
Mark

PRIGOVOR MODERATORIMA

Recommended Posts

jeste vidjeli da moderatori davaju warnove za neke stvari koji sami konstantno rade... zar se pravila foruma ne odnose na moderatore... oni bi trebali biti primjer drugima...

meni sad fog da warn jer sam u offtopicu oftopičario.... a kad on oftopičari onda ništa... imam i primjere mogu ih copy-paste ako treba... ne samo on.. nego i drugi moderatori krše pravila.. i to razna.. sve ih mogu copy paste.. nije mi teško... :D

jedino rrocado je moderator koji je oke moderator... on barem pozdravi kad nešto krivo radim i upozori a ne da odmah warn... npr. za psovanje.. odkad mi je poslao tako lijepo upozorenje nisam više psovao... stavim točku umjesto nekog slova kad trebam opsovat.. :)

vjerovatno će ovo lockat i obrisat jer nema demokracije....

priznajem da nekad previše pričam gluposti... al nema potrebe odmah za warnom... dosta mi je 60%.. :D ugledajte se na rrocado... njegova politika je uspješna i djeluje.. :palacg

Fog kad bueš na nogošu ima da ti ukližem pod noge.. :rotfl:rotfl:rotfl

odgovor na tvoje pitanje je da :lol:

ima demokracije...nema lockanja... slobodno bubaj primjere :)

i ako još neko ima nešto za reć moderatorima/adminima nek kaže u ovom topicu il nek zauvjek šuti :D

Svi više-manje dobijete neko upozorenje prije....al bez warn-a nema pomoći :palacg

Ako me budeš puno hvalia da san dobar onda će me skinit s pozicije moderatora i dobit ću warn....bolje šuti :lol:

zasto ja jos nemam warn :rotfl :rotfl :fakjea

jos pitas zasto?

zato sta uvijek das guze :lol2 :lol2

Mark-kako si ti tako zlatan, a imas vec 3 warna? od ta tri, prvi i zadnji su vezani za slican problem, ako malo bolje pogledas. to ocito ukazuje da nesto ne valja s tobom i da bez obzira na opomene, ni malo ne drzis niti postujes pravila foruma

ako mislis da su pravila dvoznacna i da netko drugi ima isti takav omjer beskorisnih i korisnih postova, kao sto si to ti, slobodno daj primjer

e sad vec ides u off topic

:palacg

znam vrag mi nije dao mira morao sam, molim da se uvazi moja isprika!

a nemoj se ni ti druze na mene ljutit :(

a sto se tice ovak nekih warn-ova mislim svi smo ljudi, i recimo evo ja bi mogao sad dobit warn za ovo sta sam komentirao ironica, al eto ima neka tolerancija koju nasi moderatori toleriraju, mislim mozemo se mi zahebavat i sve ostalo al opet treba imat neke granice i bit ipak ozbiljan jer nas forum citaju mnogi ljudi a ne samo mi, tako da necem ukaljat ugled naseg stovanog VW cluba!

kao uobicajeno pravila su tu da bi se postovala! :palacg a poneki put i krsila :D

cudno...uvijek se zale oni koji dobe warn :D

imamo neka pravila,ok. ak se neko ne pridrzava ide "ovak" opomena...a se nastavlja ide warn...kaj bi trebali sad molit da se neko drzi pravila??

ja bi ti dala ban. al možda zato ja nisam mod. ovo je i dalje vw forum, i trebali bi se toga držat, a ne mljet ko je u offtopicu offtopičario a ko nije. zaboli me. zato i imamo tolko glupih topica... zbog ovakvih topica... i ovakvih gluposti.

i ja dobil dva warna ni mi se dalo čitat pravila a kaj sad.

alo stričeki moderatori dajte mi više još jedan ovo mi više dosadno al ne obrisat ovak lakše nađem kaj sam pisal

jeste vidjeli da moderatori davaju warnove za neke stvari koji sami konstantno rade... zar se pravila foruma ne odnose na moderatore... oni bi trebali biti primjer drugima...

meni sad fog da warn jer sam u offtopicu oftopičario.... a kad on oftopičari onda ništa... imam i primjere mogu ih copy-paste ako treba... ne samo on.. nego i drugi moderatori krše pravila.. i to razna.. sve ih mogu copy paste.. nije mi teško... :D

jedino rrocado je moderator koji je oke moderator... on barem pozdravi kad nešto krivo radim i upozori a ne da odmah warn... npr. za psovanje.. odkad mi je poslao tako lijepo upozorenje nisam više psovao... stavim točku umjesto nekog slova kad trebam opsovat.. :)

vjerovatno će ovo lockat i obrisat jer nema demokracije....

priznajem da nekad previše pričam gluposti... al nema potrebe odmah za warnom... dosta mi je 60%.. :D ugledajte se na rrocado... njegova politika je uspješna i djeluje.. :palacg

Fog kad bueš na nogošu ima da ti ukližem pod noge.. :rotfl:rotfl:rotfl

Pa kad vec imas primjere di krse pravila.Copy paste i da svi vidimo :palacg

alo stričeki moderatori dajte mi više još jedan ovo mi više dosadno al ne obrisat ovak lakše nađem kaj sam pisal

:huh:

ma de ajd decki dobro je ja sam dobio vec 80%warna,al sve zbog toga sto ne citam,npr.postanje u projektima i tko....i nebunim se....nisam ga dobio ima vec cca3mj

Mark-kako si ti tako zlatan, a imas vec 3 warna? od ta tri, prvi i zadnji su vezani za slican problem, ako malo bolje pogledas. to ocito ukazuje da nesto ne valja s tobom i da bez obzira na opomene, ni malo ne drzis niti postujes pravila foruma

ako mislis da su pravila dvoznacna i da netko drugi ima isti takav omjer beskorisnih i korisnih postova, kao sto si to ti, slobodno daj primjer

ne žalim se ja što sam dobio warn... :D

to mi uopće nije problem... vidim šta moderatori pokušavaju.. pokušavaju stvorit sliku da se ja žalim zbog warna...

a to nije točno... ja se žalim na nepravdu.. a to je da ne vrijede ista pravila za sve... nego tko je s kim blizak ili ako si moderator... kad moderatori prekrše pravila

ili netko blizak moderatorima onda se okrene glava.... a pojedinici se moderatorima uvlače u šukija...

vidio sam ja to i prije kad su moderatori kršili pravila ali fog me podsjetio na to pa sam sad to napomenuo...

kad budem vidio da moderator krši pravila javno ću mu dat warn pa nek si misli... :D

a u sljedećoj poruci ću povadit primjere gdje su moderatori kršili pravila... ako me slučajno ne preduhitre i obrišu postove gdje su kršili pravila... :)

od fog-a imam najviše materijala.. on i sam to zna zato je najglasniji... :D

E da te samo nesto pitam, a kako ti mozes znati da mi nemamo warnove :P isto kao sto ne mozes znati za nikoga osim sebe :P

prvi warn sam dobio zasluženo od pika... pik je isto dobar moderator iako mi je dao warn... bilo je zasluženo.. :)

ali prvi warn i ovaj što si mi ti dao nisu nimalo slični...

ovaj tvoj warn prikazuje nepravdu na očit način..

mene jos dan danas cudi zasto se svi bune na warnove,pa nisi dobio kaznu od 1000kuna da je to sad neka frka...

a i warn sigurno nisi dobio jer je Fogu bilo dosadno,"ah bas mi je danas dosadno,ona trulja :P nek stoji jos u garazi 5god al ja cu spicit nekom warn i bit cu si hepi"...

pa ljudi dajte...svaki tjedan novi topic o warnu... do kada to? :wacko:<_<

evo recimo ja znamo da se dost offtopicarilo dok sam se učlanila al dobro opomenuta sam bila ispričala se cijelom forumu i za sad se držim pravila...modovi su bilo ok,mogli su mi dat i ban kakve su se gluposti tipkale(nas par)al sam upozorena,ljudovi na greškama se uči...nema veze ako neko napiše koji ot al je bedara kad to onda dalje krene u rasprave....pa kad pogledate ni nema baš tak puno gluposti,osim kad neko otvara topic a za to vec postoji određeni...eto toliko

hehehe moderatori a cuj i oni su su samo ljudi pa nekad zgrijese al sta sad oprostit cemo im jel drze ovaj forum jako dobro ovo je jedan ak ne od najacih foruma u RH pogledaj koliko imamo samo clanova, to je sta se tice pohvala svaka cast decki a cuj sta se tice warna ja sam dobio cirka pola sata 40%

pikzibner Warned on Nov 26 2008, 06:37 AM

Removed from warn level poduplan warn za istu stvar

jady Warned on Nov 25 2008, 04:10 PM

Added to warn level duplanje topika-oglase plus link na auti.hr

pikzibner Warned on Nov 25 2008, 03:11 PM

Added to warn level u oglasima linkanje na Auti.hr

mislim tu nitko nije kaznio moderatore zato sto su mi dali dva warna za istu stvar al nema veze uglavnom nije ti los ovaj topic komentirajte ljudi...

@Mark- Bas zbog takvih ljudi kao sto si ti, ovaj forum ide u k.rac. Jos si uvjek friski clan i svako malo imas nest pametno za rec, sto vecinom nije vezano za VW. Pa onda :zaboli za to sto ti imas warn i sto se modovi i admini, kak ti kazes nepridrzavaju pravila. Oni su stvorili forum i odrzavaju ga na zivotu pa si mogu to dozvolit. A ti da se pridzavas pravila nebi imo warn. I koji qurac svi placete kad dobijete warn. Dobio sam ga i ja i poslo PM modu hvala ljepo i to je to.

Guest MRX

Neznam zašto je tako teško poštovati pravila foruma, lijepo je definirano što se smije a što ne. Neki se ne pojave mjesec, dva na forumu i umjesto da provjere jeli se što izmjenilo od pravila ili nije, odma počnu stavljati oglase sa linkovima na auti.hr ( zar je tako teško staviti i slike ovdje i staviti cijenu ? ) ili komentiraju u "vaši auti i projekti".....itd. Evo npr u 3.godine koliko sam na forumu warn je uvijek na 0%. Ne želim reći da ga nisam par puta zaslužio, ali ima tu članova koji su došli prije mjesec, dva, tri, i već su pobrali par warnova zbog 2 minuta koliko treba da bi se pravila pročitala.... Zato ljudi dajte čitajte pravila i malo search-ajte, jer će svima biti ugodnije na forumu. ...nhf

evo ovo što sam sad napisao je offtopic jer nije prigovor moderatorima, ali morao sam.....

Edited by MRX

svaka cast moderatorima ja imam pun k... warma i jbg na greskama se uci i ne kencam po forumu,moderatori samo udrite s warmovima :palacg (nisu bez razloga)

bilo bi ok da se vidi tko ima koliko warna,čisto da se ovakvi ne bune...

Guest
This topic is now closed to further replies.
0