0
Mark

PRIGOVOR MODERATORIMA

Recommended Posts

ima "stara" i "nova" ekipa...kak ne.mozes imat veci broj odgovora od admina i opet nebus bio "stara" ekipa ak razumijes na kaj mislim...na staru ekipu mislim one koji su napravili ovaj forum...a na novu mislim kad gledam ko je od je kolko doprinosio na kvaliteti foruma...a to nije bas nesto...budi iskren..

Nema prigovora, ljudi rade samo svoj posao, a plaća im je naše zadovoljstvo. Samo tako i dalje. U nove podjede.

cmokni ga! :palacd

trebalo bi tebi cmoknit jedan warn za takvu inteligenciju...

eto mark..za tak nes bi si zaradio "opet" jedan warn..pa si ti sad misli zasto

eto mark..za tak nes bi si zaradio "opet" jedan warn..pa si ti sad misli zasto

može... nakon mene odmah i njemu!

može... nakon mene odmah i njemu!

znaci tebi ban a meni 20 posto i svi sretni i zadovoljni! :palacg

Cijenjeni clanovi pametnije bi bilo da pisete kvalitetne postove i otvarate zanimljive topice, nego da se ovde igrate tuzibaba, nista dobra s ovim necete donit forumu!

Preozbiljan je ovo forum za ovakva tuzakanja i pizdarije!

Moj savjet: Izbacite jeb... WARN-ove i dajite za svako krsenje pravila ban na 1-3 dana, u slucaju ponavljanja greske na 7 dana! A za svaku novu temu u kojoj pojedinci pitaju zasto su dobili ban dajte im ban na misec dana!

Ljudi moji nismo u vrticu, uozbiljite se i prihvatite sankcije uzrokovane krsenjem pravila!

ti si mark totalno zabrio da nema tih upozorenja pa bio bi totalan kaos na forumu mislim to vise ne bi bio forum ajmo onda oglase stavljat pod tuning rubriku zar te to ne bi smetalo mislim oni su osnovali forum,oni ga odrzavaju zato mislim da trebas malo vise postovanja prema njima :respekt ,i naravno da postoji stara i nova ekipa pa neki od njih se sastaju i vidaju na susretima vec godinama naravno da su neki vec i veliki prijatelji mislim da je ovo otislo malo predaleko...

Cijenjeni clanovi pametnije bi bilo da pisete kvalitetne postove i otvarate zanimljive topice, nego da se ovde igrate tuzibaba, nista dobra s ovim necete donit forumu!

Preozbiljan je ovo forum za ovakva tuzakanja i pizdarije!

Moj savjet: Izbacite jeb... WARN-ove i dajite za svako krsenje pravila ban na 1-3 dana, u slucaju ponavljanja greske na 7 dana! A za svaku novu temu u kojoj pojedinci pitaju zasto su dobili ban dajte im ban na misec dana!

Ljudi moji nismo u vrticu, uozbiljite se i prihvatite sankcije uzrokovane krsenjem pravila!

slažem se..

nemas kaj govorit kaj cu ja kome dati....imas krivi stav i gotovo...a posto je ovo OT se nece sankcionirati...al mark,opet ti dajem savjet...ozbilji se..jer ces stradat...necu te mozda ja kaznit al neko drugi sigurno bude...i opet ti velim...na tebi je.al to tebi ocito nis ne znaci..

ti si mark totalno zabrio da nema tih upozorenja pa bio bi totalan kaos na forumu mislim to vise ne bi bio forum ajmo onda oglase stavljat pod tuning rubriku zar te to ne bi smetalo mislim oni su osnovali forum,oni ga odrzavaju zato mislim da trebas malo vise postovanja prema njima :respekt ,i naravno da postoji stara i nova ekipa pa neki od njih se sastaju i vidaju na susretima vec godinama naravno da su neki vec i veliki prijatelji mislim da je ovo otislo malo predaleko...

slažem se... mogao bi ovom iwanu nešto gadno reći... al neću se spuštat toliko dolje.. :lol2

Kako vam se da...

Odite si slagati aute, od ovog tipkanja nemate ništa...

slažem se... mogao bi ovom iwanu nešto gadno reći... al neću se spuštat toliko dolje.. :lol2

reci slobodno!

svaka cast drake- ali oni se izgleda malo sale a mi ne kuzimo, postoji topic vicevi i sale

ajd dosta sad....sta je previse je previse....prestanite se prepucavat...

daj ajde ruljo,kad bi neki koji nisu duze na forumu citali mislili bi da to djeca od 10-13 god. pisu...

koji vam je kikiriki?! ...

hebali vas warnovi i postotci... ak si tu tu si,ak imas sta pametno za rec reci ak imas kome za pomoc pomozi,sad moram bit kreten i rec nemojte jest drekece... ovo sta sam dosad procitao ne bi ni u parkicu kod klinaca nasao... jbte jos sam ja zapravo "balavac" od 18god. i umjesto da mi neki od vas starijih bude uzor ono pimpek,jos "mladi" od mene...

pa dajte,trpajte projekte,radove a ne tu se prepirat bez hebenog razloga...

za svaku glupu i suvisnu recenicu lupi glavom u zid pa ces vidit kolko je to zapravo bzvze...

ajde sad idemo svu na pivu,ja castim netko drugi placa :D :D :D;)

i sad ozbiljno... OVO JE KATASTROFA! :zivio

EDIT: i da sta se tice kad netko kaze ti si novi ti sa friski 'vamo tamo to ne treba nikom bit uvreda...

ak ti je tolko stalo do kluba i da imas neki respekt budi normalan na forumu,ne hebi ostale glupostima i probaj nekim stvarima pomoc klubu da se digne na visu razinu,na to nitko nece prigovarat sigurno...

najveci RESPEKT dajem Splicanima na meetovima i svemu... ako je netko u zadnje vrijeme dao najvise ovom klubu to su oni...drake kreza i ostala ekipa

a ne plakat na svaku sitnicu i zamarat glavne s time...

umjesto ovog topica mogl'o je bit nesto sta ce pomoc klubu

toliko od mene...

Kako vam se da...

Odite si slagati aute, od ovog tipkanja nemate ništa...

:zivio

Mark, imas tjedan dana da sumiras svu pravdu i nepravdu :) kad se vratis opet na forum, ocekujem da budes malo ozbiljniji.

ja sam dobio od mate vr6 warn bez da me upozorio

Ajde si prevedi riječ warn na Hrvatski!!!!

ali ovaj za PROFIL mi nije nikako jasan

Šta ti tu nije jasno, nisi imao ispunjen profil.

Guest
This topic is now closed to further replies.
0