JuKi 0 Posted January 15, 2009 Evo, dugo niš nisam radio na folciki i evo sad kao malo počeo. Kupio nedavno JOM Power Lock system s četiria motorčića i sa svim onim điđama miđama ...strujni dio mi je nije neka frka al onaj dio kako i gdje stavit motore u vrata, na što ih točno "zakačiti" da otključavaju i zaključavaju. eto pa molio bih neke senior kolege koji su već imale okršaja s ovim da me malo upute. Unaprijed hvala i sry ak sam falio PDF...pozzz Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted January 15, 2009 i uz motoriče si dobil 4 kom. šipki i spojnice motoriče montiraš u šupljinu i onu šipkicu spajaš sa onom na autu kaj ti ide od rućice prema bravi uglavno malo zafrkancije nisam radil na duji al sam stavljal na jednu octaviu. Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted January 18, 2009 motoric montiras okomito tako da onu stangicu koju si dobio s njim spajas na polugicu od gumba za zakjucavanje samo kad spojis probaj gumbic dizati i spustati tj. otkljucaj i zakljucaj tako da vidis da negdje ne steka Sto se struje tice pazi da sve zice (npr plava i smedja) spojis plava sa plavom smedja sa smejdom tako da ti se nebi desilo da se jedna vrata zakljucavaju a druga otkljucavaju Imat ces problem kod spajanja motorica i bravice na gepeku tako da ti je bolje nabaviti gumb za otv.bunkera od duje koja ima centralno orginal ili uopce ne spajati gepek na centralno Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted January 18, 2009 hvala svima na savjetima...ovo pitanje je još u subotu riješeno i radi kao sat...eto, može lock Share this post Link to post Share on other sites