matija0311 0 Posted June 12, 2006 koje bi mi zvučnike preporučili za auto??budući da je variant elipse ne dolaze u obzir..ja sam mislio crunch ali me zanima jel su dobri ko ima kakva iskustva s njima i to...moraju biti dvosistemski znači gore visokotonac a dole mid-bass(valjda)... :look: :look: da vas čujem... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 12, 2006 Sa kolko para raspolazes, na koje pojacalo misli, daj malo reci mogu ti ja sada bubnuti neke zvucnike od cije ce te cijene glava boliti <_> Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted June 12, 2006 koje bi mi zvučnike preporučili za auto??budući da je variant elipse ne dolaze u obzir..ja sam mislio crunch ali me zanima jel su dobri ko ima kakva iskustva s njima i to...moraju biti dvosistemski znači gore visokotonac a dole mid-bass(valjda)... :look: :look: da vas čujem... Neznam bas sto si naumio i kolko love mislis investirat... (nisam bas IN u slaganju mjuze u auto,s pojacalima basovima itd...) no reci cu svoju pricu... Ja sam kupio "Regent" 4 komada sva 4 su dvosistemski i sa gumenim membranama,s najvise wata sto su imali... zvucnici su u tvornicki namjenjenim mjesima naprijed i iza (elipsasti) Ja sam prezadovoljan s njima. a kupio sam ih u trgovini "Ana" ili "dobar zvuk" tam u voltinom ,malo ispod ljubljanice,mali ducan sto se bas bavi samo audio opremom... imaju vise varijanti,sa losijim onim spuzvastim membranama,al ja uzeo ove najbolje i nisu tak skupi,a meni su jako dobri... eto my 2 cent's Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 12, 2006 A mogu mu ja sada nabrajati do sutra ako ocu koje zvucnike da uzme : : Ali treba reci do koje bi cijene kupio od koliko vati i misli li to na pojacalo ili radio staviti? :look: Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 12, 2006 netrebam ja neke ful jake....do soma kuna mislio sam stavit u prednja i stra??nja vrata..a spajao bi na radio..nemam para za pojačalo.. p.s.mjenjam serijske od vw-a jer ti idu u mog gofica... Share this post Link to post Share on other sites
Guest No.1 Posted June 13, 2006 Prije svega snaga nema nikakve veze sa kvalitetom zvuka, a najbitnije od svega je kvalitetna instalacija komponenti. Nisam siguran na koji način su rje??ena prednja vrata i dali imaju predviđena mjesta za instalaciju kickova. Također kolko si spreman ulo??it vremena i truda u instalaciju, jer i to je vrlo va??na stavka kod ugradnje zvuka u auto - dal ti se daju radit kakvi jednostavni paneli za kickove i tweetere i dampiranje koje svakako preporučam. No da ne duljim, a budući da ne ??eli?? ić na opciju sa pojačalom vrlo bitno ti je da kod kupovine obrati?? pa??nju na ??to veću osjetljivost zvučnika u db - preko 90 db bilo bi po??eljno jer ih je lak??e pokrenut. LP Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 13, 2006 Ja sam kupio "Regent" Regent je "jebena" marka. Bolje za te novce uzet neku marku u najjeftinijoj klasi.. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted June 13, 2006 Ja sam kupio "Regent" Regent je "jebena" marka. Bolje za te novce uzet neku marku u najjeftinijoj klasi.. neznam kakva je marka,ja sam prije toga imao one tvornicke iz golfa,jadne do bola.. i otisli su do te mjere da membrane nije opce bilo,cijela spuzva se strgala tak da se zvucnik nije opce drzao nigdje,mogo je izletit Ja sam htio kupit Pioneer-ove zvucnike.. medjutim kad sam doso u ducan kad mi je covjek to pokazo... ono zgledali su tak jadno,sa spuzvastim membranama i papirnatim dnom... i jos su bili skuplji dost... tak da sam reko ja to nezelim uzet... (da napomenem da sam prvo na netu pregledo sve modele i sifre od njih) A u ovom ducanu Dobar zvuk u voltinom.. imali su 3 vrste istog modela zvucnika Regenta od jeftinih sa papirnatim i spuzvastim membranama sa sugavim visokotoncem,srednja varijanta i ova najbolja sa pravim visokotoncem,plastcnim dnom zvucnika i gumenom membranom... i ti najskuplji su bili jos jeftiniji od pioneerovih shrotova... Uglavnom ja sam prezadovoljan... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 13, 2006 Papirnate membrane su najbolje membrane. Daju najbolji zvuk. Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 14, 2006 sad neznam kaj bi??!! dajte napi??ite sisteme za prednja i stra??nja vrata do soma kuna s tim da se priključuju direktno na radio i da idu i mjesta u vratima predviđena za ugradnju(serijska) Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted June 16, 2006 Papirnate membrane su najbolje membrane. Daju najbolji zvuk. nisam neki strucnjak, pa cu samo rec da je covjek pred menom tamo mi pokazo i spojio probo ovog s papirnatom i spuzvom i ovog mog s gumenom membranom i ovaj moj je imao ljepsi i bolji zvuk,i naravno bio skuplji... pa sad ono... ja sam bio na licu mjesat uvjeren u suprotno od ovog sto tvrdis... golf 2 - zato u vrata? stavi si napred u tablu i iza tvornicki kak sam ja.. lakse je spelat kablove tak ili stavi u prednja vrata jer idu nutraveci od ovih u tablu... a zadnje si kupi one najvece i stavi u zadnju dasku.. i to sve bude cca 800-900 kn brijem... eto mojih 2 lipe... Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 16, 2006 swing ali to ide u passata...a on je variant i nemrem stavljat na stra??nju klupu...a kaj se golfa tiče to ide onak kak si reko...neču previ??e glumit s strane Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted June 16, 2006 swing ali to ide u passata...a on je variant i nemrem stavljat na stra??nju klupu...a kaj se golfa tiče to ide onak kak si reko...neču previ??e glumit s strane pa mogo si napisat kam oces metnut mjuzu... : ja cijelo vrijeme mislim da pricas o svojem G2 i cudim se : Share this post Link to post Share on other sites