pikzibner 1 Posted June 13, 2006 I evo rezultata. 118.6KS na kotačima, oko 345 Nm na 2250 o/min i 152KS na radilici ali zbog velikih kotača i te??ine valjaka realnija vrijednost je 142KS na radilici Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted June 13, 2006 Bojim se kako ce to ici sa cipkom Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 13, 2006 bude i moj uskoro na valjke hehe Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted June 13, 2006 za svaku pohvalu!! kaj tvoj nije jo?? čipnut? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 13, 2006 Ma kakav čip. Jebote s vama tu sa kluba se nikak dogovorit da se skupimo pa da odemo grupno u stilu. Veli lik tamo da su čak i Opelovci bili a mi ne. Al dobro. Ja sam obranio čast. Share this post Link to post Share on other sites
Joc16v 0 Posted June 13, 2006 Fine brojkice : Pogotovo bez chipa. : Nadam se da je i moj tu negdi naravno uz pol manje momenta Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted June 14, 2006 fino....vidi se kaj duja dizel mo??e... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 14, 2006 Fakat ti ta duja treba bit j... zahvalna zbog sveg kaj si napravio za nju... : Nice,brojke..A i normalno da su se oplovci vec dogovorili za cipanje,i mi bi na njihovom mjestu.. : za obranu VW-a.. Share this post Link to post Share on other sites
Gad Dems 0 Posted June 14, 2006 A i normalno da su se oplovci vec dogovorili za cipanje,i mi bi na njihovom mjestu.. ti si ne?? krivo povezao... ovaj "non-vw admin h8er" je govorio o tome da su se dogovorili za group dyno a ne za čipanje... Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 14, 2006 Istina Darth,my bad... Al moje i dalje stoji... "non-vw admin h8er" koji loool... Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 14, 2006 neidu opelovci jos na dyno grupno stignemo ih hehehe Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 15, 2006 Lijep rezutlat pikzi, stvarno ste ti i Pero napravili cudo od duje : Share this post Link to post Share on other sites
Guest v.d. Posted June 16, 2006 dastekov dyno je u najmanju ruku čudan. frend je na leonu tdi 150ks radio remap kod tibora superchipsom za koji ka??u da daje 185ks na radilici , na dynu je auto izbacio 200ks na radilici i 170 na kotačima ??to je u najmanju ruku čudno jerbo taj auto ide isto ako ne i sporije od moje ibize Share this post Link to post Share on other sites