0
wildD

struže desni kotač

Recommended Posts

dakle prije dva dana sam uočio da mi struže prednji desni kotač prilikom kočenja,najprije sam mislio da nije možda neko smeće pa da bude ispalo,međutim danas sam skužio prilikom skretanja udesno ili prilikom parkiranja da nešto kao struže tj više ko da onak malo jače zuji isto u desnom kotaču,ja sumnjam na lager,dal bi mi netko mogao pomoći da otkrijemo u čemu je kvar?isto tako pošto imam brenze od trice TDI-a zanima me dal imam i lagere od trice ili ipak od dvice?kad već pitam,pitat ću i dal netko radi negdje u nekoj radioni,servisu ili slično pa da to zamijenim do petka? :palacg

da ti nisu pločice gotove,onaj zaštitni lim spigan jesi mjenjal rukavce da b bil drugi ležaj ak nisi onda je d dvice.pa provjeri lager jel ima lufta.

ma kad sam prek tjedna u Zg-u i nemam nikakvog alata,a kamoli gdje to napraviti pa mi je to banana

onda do vikenda lagano,najbolje ne vozit! ako struze dok kocis diskovi ili plocice! ako i u voznji ili skretanju ili je lim ili moguce da ti se plocica odljepi od onog zeljeznog nosaca iako to smijesno zvuci vidio sam to live! i podrobilo mi sve! ako zuji onak kad i kad ili jace dok je vece opterecenje na toj strani to je lezaj!

nadam se da ces otkrit ubrzo

svaki dan na posao i natrag,a kad idem doma imam 40-ak km tak da bi htio to riješiti prije polaska prema doma

bio kod Foga,niš se ne vidi,ovo kad se skreće je riješeno,no ostao je problem kod kočenja,jako struže

ja imam takav isti problem na trojki tdi-u,sumnjam na pločice al vide mi se ok bar ove vanjske,znaju čeljusti štekat ak se ne varam,nek me ispravi neko ko zna

Što je bio razlog kod skretanja?

Pločice su ok... i ona unutarnja od strane klipa?

0