2 2
Speedy-RI

1. Rijeka KarneVWal meet

Recommended Posts

00. Speedy-RI

01. rrocado

02. daMassa

03. Lazo

04. Medo

05. Ivana

06. Corrador

07. Ivo gti 16v

08. RemX

09. eDoIV

10. Tonchy i Nik

11. Crazy 9-0

12. vwrudi i cura

13. fog

14. KR3MN1 van den BOSCH

15. Highlander i cura

16. BeniNorac

17. Dules

18. Ex

19. Trojan i cura

20. Tubi

21. Jura i cura

22. Josip

23. Ziha

24. RI VW

25. Maky

26. smoki

27. ivwan19

00. Speedy-RI

01. rrocado

02. daMassa

03. Lazo

04. Medo

05. Ivana

06. Corrador

07. Ivo gti 16v

08. RemX

09. eDoIV

10. Tonchy i Nik

11. Crazy 9-0

12. vwrudi i cura

13. fog

14. KR3MN1 van den BOSCH

15. Highlander i cura

16. BeniNorac

17. Dules

18. Ex

19. Trojan i cura

20. Tubi

21. Jura i cura

22. Josip

23. Ziha

24. RI VW

25. Maky

26. smoki

27. ivwan19

28. master

Ima nas ima ljudi :) ajmo slobodno neka dodje jos tko hoce :)

I jos jedamput napominjem da mi se jave ljudi koji misle prespavati, za sada su mi samo javili da spavaju Josip i Ziha i Highlander i cura...

Ako mi ti ne dođes tuci cu te :) ima da mi dođes, reci juretu neka vozi ili bilo kome samo dolazi :)

Može jedan bračni za Ivu i Roka... možda i za Voju ako ima bračna soba s dječjim krevetićem :palacg

Evo ja se organizirao stizemo ja i frend, nazalost polo ostaje u garazi, necu ga stici regati sutra radim cijeli dan, ali cu doci sa sluzbenim (seat-ajd barem je iz koncerna :D )

A i petar sere bezveze,naravno da dolazi :D

edit: evo liste

00. Speedy-RI

01. rrocado

02. daMassa

03. Lazo

04. Medo

05. Ivana

06. Corrador

07. Ivo gti 16v

08. RemX

09. eDoIV

10. Tonchy i Nik

11. Crazy 9-0

12. vwrudi i cura

13. fog

14. KR3MN1 van den BOSCH

15. Highlander i cura

16. BeniNorac

17. Dules

18. Ex

19. Trojan i cura

20. Tubi

21. Jura i cura

22. Josip

23. Ziha

24. RI VW

25. Maky

26. smoki

27. ivwan19

28. master

29. tequila1984 i frend

Edited by Tequila1984

Ide i Bibi sa foruma..neki ga znaju sa See-a

My hood friend :palacg

00. Speedy-RI

01. rrocado

02. daMassa

03. Lazo

04. Medo

05. Ivana

06. Corrador

07. Ivo gti 16v

08. RemX

09. eDoIV

10. Tonchy i Nik

11. Crazy 9-0

12. vwrudi i cura

13. fog

14. KR3MN1 van den BOSCH

15. Highlander i cura

16. BeniNorac

17. Dules

18. Ex

19. Trojan i cura

20. Tubi

21. Jura i cura

22. Josip

23. Ziha

24. RI VW

25. Maky

26. smoki

27. ivwan19

28. master

29. tequila1984 i frend

30.Bibi

Jbg.nazalost ovaj vikend se radi na Jetti,al nadam se da sam za 2tj.na cesti....pozz

Evo ja se organizirao stizemo ja i frend, nazalost polo ostaje u garazi, necu ga stici regati sutra radim cijeli dan, ali cu doci sa sluzbenim (seat-ajd barem je iz koncerna :D )

tija bi samo reci.....

nije ekipa vazno kako doci i s cim, vazno je sudjelovati i doci...niko ne ocekuje niti zahtjeva dolazak sa nabudjanim

pilama koje slazemo svi toliko dugo,kad je ovolika nestasica, ako se ne moze nista, ko moze nek izvoli

eno i ona moja stoji ceka proljece da joj svane, bit je da dodjemo da se druzimo ionako pijanima nece previse znaciti s cim smo dosli.

takvi meetovi i jesu da se upoznamo i druzimo i takve meetove bi trebali i da podrzimo koliko god mozemo, kazem nevazno je kako i s cim vazno je doci :zivio

tija bi samo reci.....

nije ekipa vazno kako doci i s cim, vazno je sudjelovati i doci...niko ne ocekuje niti zahtjeva dolazak sa nabudjanim

pilama koje slazemo svi toliko dugo,kad je ovolika nestasica, ako se ne moze nista, ko moze nek izvoli

eno i ona moja stoji ceka proljece da joj svane, bit je da dodjemo da se druzimo ionako pijanima nece previse znaciti s cim smo dosli.

takvi meetovi i jesu da se upoznamo i druzimo i takve meetove bi trebali i da podrzimo koliko god mozemo, kazem nevazno je kako i s cim vazno je doci :zivio

hvala stari,ma vec dosta je u garazi, htio sam ga radi sebe sto prije regati tako da ga vozim za vikend... ali mudro zboris, poprilicno sam na forumu a jako malo ljudi znam tako je vrijeme da vecinu i upoznam :palacg

Ja isto imam dojam da se dosta ekipe srami doć,kao nije mi auto gotov pa šta ću onda s vama tamo radit....ma možete doć i pješke ljudi,ko to gleda molim vas lijepo,kad se svi skupe oko roštilja ili šanka zadnje šta je na pameti su auti :palacg

hvala stari,ma vec dosta je u garazi, htio sam ga radi sebe sto prije regati tako da ga vozim za vikend... ali mudro zboris, poprilicno sam na forumu a jako malo ljudi znam tako je vrijeme da vecinu i upoznam :palacg

to i sta rroco kaze, cesto od ekipe osjetim tu manju vrijednost....

ne bi toga tribalo biti, danas san jednog mulca isprasija(prepoznat ce se) jer pasivno sudjeluje u forumu zbog tog osjecaja...

ljudi smo, najbolja prilika da se druzimo i upoznamo su meetovi...

svi bi mi volili imati slozene aute hvalitetno i brzo, onda ne bi ni imali forum kad bi sve bilo idealno...

eto ovom prilikom pozivam opet sve da dodju i sada z avikend, i u 4mj u split(dugopolje), austriju, karlovac, sibenik, di god se nesto organizira, makar i nanoge.... :zivio

Slazem se sa vojom i rokom, nebitno je sa cim dodjete, bitno je da se upozna ekipa i bitno je druzenje i ono sto svi imamo zajednicko ljubav prema automobilu, ljubav prema VW-u, Das AUTO :)

Evo priprema meet-a ide punom parom sve da bude vama sto bolje :) Slobodno neka dodje tko god zeli :)

00. Speedy-RI

01. rrocado

02. daMassa

03. Lazo

04. Medo

05. Ivana

06. Corrador

07. Ivo gti 16v

08. RemX

09. eDoIV

10. Tonchy i Nik

11. Crazy 9-0

12. vwrudi i cura

13. fog

14. KR3MN1 van den BOSCH

15. Highlander i cura

16. BeniNorac

17. Dules

18. Ex

19. Trojan i cura

20. Tubi

21. Jura i cura

22. Josip

23. Ziha

24. RI VW

25. Maky

26. smoki

27. ivwan19

28. master

29. tequila1984 i frend

30.Bibi

Duško:

Jbg.nazalost ovaj vikend se radi na Jetti,al nadam se da sam za 2tj.na cesti....pozz

kompa ma radit ces na jetti dodi se upoznat sa ekipom ni moj auto nije sastavljen do kraja pa idem ajde sa mnom ako nemas s cim.....

vidim speedy me zapisao, vidimo se onda

možda cimer bude išao sa mnom ali nije sigurno pa ga neću stavljati za listu

E i postoji mogućnost da ću ja imati mjesta u stanu(2-3 ljudi možda) vjerojatno za prespavati, ali nije ništa sigurno jer ne znam oće li frend isto doći na karneval pa kod mene spavati, uglavnom znat će se ma meet-u

speedy čujemo se pa ćemo gore zajedno ići, jel se nalazi ekipa iz ri možda di prije?

edit: sad gledam di je pizda arrow šta ne ide on

Edited by master

vidim speedy me zapisao, vidimo se onda

možda cimer bude išao sa mnom ali nije sigurno pa ga neću stavljati za listu

E i postoji mogućnost da ću ja imati mjesta u stanu(2-3 ljudi možda) vjerojatno za prespavati, ali nije ništa sigurno jer ne znam oće li frend isto doći na karneval pa kod mene spavati, uglavnom znat će se ma meet-u

speedy čujemo se pa ćemo gore zajedno ići, jel se nalazi ekipa iz ri možda di prije?

edit: sad gledam di je pizda arrow šta ne ide on

ja ne znam sta je tu cudno....

Robiiiiii javi seeeeeeeeeeeeeee :rotfl

a za stan, ako si psihofizicki spreman za brzinsko dekoriranje stana samo pozovi :lol2

dream team doalzi :rotfl

Prognoza vremena za Hrvatsku za 21.02.2009

hrsutra.jpg

Umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suho. Samo ponegdje će biti slabih oborina, u unutrašnjosti uglavnom slabog snijega. U Dalmaciji se očekuje djelomice sunčano. Vjetar većinom slab, na Jadranu većinom slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od -6 do -1 Cel. stupnjeva, po kotlinama Gorskog kotara i Like i malo niža, a na Jadranu od 0 do 5. Najviša dnevna od 1 do 6, a na Jadranu od 6 do 11 stupnjeva.

Izgleda da će nas vrijeme poslužit :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2