diesel power 0 Posted January 20, 2009 (edited) Prodajem prednji branik za golf 2 novi (PRODANO), cijena 130 kn fixno retrovizor desni za noviji tip vrata 80 kn fixno, posuda za servo ulje 50 kn, motorič brisača stražnjeg 50 kn, vrata desna noviji tip (u lošijem stanju) 50 kn, Staklo stražnje tinted (grijači ispravni) 100 kn, satklo stražnje obično (grijači ispravni) 50 kn staklo za prednja desna vrata (model 3 vrata) obično 50 kn komplet rubnjaci (rubnjaci prodani), lajsne (široke) original 80 kn, letva volana obična 100 kn, žmigavci za duboki branik narančasti par 50 kn, žmigavci bočni za blatobrane narančasti par 40 kn, hauba stražnja gepek 50 kn ralica za duboki branik obična (nije gti) original 50 kn 2 felge od golfa 1, 13 cola original, par 50 kn 4 felge sa 4 zimske gume barum polaris 2 (ko nove oko 3000 km), na poklon ratkape vw 900 kn (prodano) stop lampe golf 2 doma zatamnjeni žmigavac i rikverc, hella, par 100 kn šipka ulja, d ili td, sa kučištem 100 kn kompletne kočnice od golfa 2, stražnji most, prednji rukavci, glavčine, diskovi, čeljusti, pločice, straga bubnjevi, pakne, sajle ručne, glavni kočioni cilindar, lajtungi svi metalni........ Slike ako nekog nekaj interesira stavim, nije problem! Edited October 21, 2009 by diesel power Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted January 20, 2009 reci to je zamjenski branik ili? Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted January 21, 2009 reci to je zamjenski branik ili? Zamjenski talijanski, stoji mi doma 5 godina, a novi je, plačeni je bio 250 kn prije 5 godina Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted March 9, 2009 Dodajem u oglas još rubnjake i lajsne (komplet, široke lajsne i obični rubnjaci original) za golf 2, 3 vrata, cijena 200 kn Share this post Link to post Share on other sites
piko 0 Posted March 11, 2009 Dodajem u oglas još rubnjake i lajsne (komplet, široke lajsne i obični rubnjaci original) za golf 2, 3 vrata, cijena 200 kn Koliko trazis za rubnjake za troja vrata 90 godina,ako mislimo na isto ja mislim na one plasntike oko blatobrana Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted March 12, 2009 Koliko trazis za rubnjake za troja vrata 90 godina,ako mislimo na isto ja mislim na one plasntike oko blatobrana Samo rubnjaci 120 kn! Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted April 17, 2009 Bump, branik prodan Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted June 4, 2009 Bump, editiran prvi post Share this post Link to post Share on other sites
markinho 0 Posted June 4, 2009 moze slike od zatamnjenih stopki?? hvala Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted June 4, 2009 http://img517.imageshack.us/i/dsc03300.jpg/ Evo slika Share this post Link to post Share on other sites