Guest gti-ck. Posted June 15, 2006 Dakle, kupujem Golf 4 TDI (110). Auto je 1999 ima 160000km, uvoz iz Njem. Interesira me prvo ??to na tim tdi-jima voli radit probleme. Ako netko vozi ne??to slično neka mi ka??e svoje mi??ljenje. Interesira me jo?? jedna stvar, dali se preko ECU mo??e vidjeti dal je ??ta manipulirano sa pređenom kilometra??om? Inače, zahtjevat ću da se izmjeri kompresija, ali kad bi mogao ustanoviti dal je bilo ??ta skidano kilometara to bi super bilo. Inače, kao auto ima servisnu knji??icu, uredno je servisiran, bla, bla, ali servisna se lako da nabaviti tako da mi to ne znači puno... Inače, ??ta se ostalog tiče čini mi se ok. Ima highline opremu (ustvari GTI opremu), dakle, sportska sjedala, trokraki ko??ni volan, klimatronic, 4airbag. ABS, servo, el. stakla i retrovizori, ESP, board... Cijena 8900€. Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted June 15, 2006 jel AFN-motor? za km se nemoze nista kontrolirati! highline oprema nije gti-oprema! sto se tice motora, to je za mene najbolji tdi motor od vw/audi... pregledaj sve slauhe od ic-sistem... na nekima znaju biti malo porozni... takoder i prednji nosac motora... inace j110ks tdi ima vtg-turbo, znaci ima samostelajuce lopatice... jel to cijena u D ili do reg-e? ako je samo u D, onda je puno... Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted June 15, 2006 Nije AFN motor, AFN je u 3-ci, u 4. je ili AVG ili AHF. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gti-ck. Posted July 5, 2006 Pozdravw ekipa, ni??ta od TDI-ja, mislim jako je te??ko nać očuvanog i u dobrom stanju pa sam se odlučio za ne??to drugo. Kupio sam Golf 4 1,8T GTI. Auto je apoteka. Stavit ću slike uskoro. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Baggio Posted August 2, 2006 Nije AFN motor, AFN je u 3-ci, u 4. je ili AVG ili AHF. Kak je onda u mom Passatu '97 god. (novija linija,okrugli)) AFN motor? Sta to znaci da je zamjenjen motor? Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted August 2, 2006 ma nije...AFN se ugrađivao u međuliniju do '97, a tada je stavljan i u noviju (okruglu) liniju. Samo mislim da je u njemu motor po du??ini smje??ten, a ne poprečno. Nisam ziher, al mislim da je tako. Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted August 2, 2006 već sam pitao par ljudi ali svi mi ka??u drugačije... koja je razlika u motoru od 110 i 115 konja..?? Share this post Link to post Share on other sites
derWOLF 0 Posted August 3, 2006 pa razlika ti je u 5 konja! fakat ne znam...ima zasigurno nekih tehničkih razlika, novotarija, razlike u prijenosu... : ne znam. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted August 3, 2006 115KS motor je Pumpe D??se. Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted August 3, 2006 115KS motor je Pumpe D??se. I 6 brzina getriba Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted August 3, 2006 e pa ja imam 115 konja motor i getribu od 5 brzina... Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted August 3, 2006 e pa ja imam 115 konja motor i getribu od 5 brzina... A onda ih je i sa 5 bilo valjda Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted August 3, 2006 Ja mislim da je samo golf dolazio sa 6 brzina u varijanti sa 115KS motorom Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted August 3, 2006 bilo je i passata s 6 brzina...00' godi??te s tim motorom....ti su kak sam čul ??tedljiviji jer na autoputu stvi?? u 6 i kod normlane vo??nje s klimom tro??i oko 5 i pol litara...tak sam čul Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bezec Posted August 7, 2006 Koje godine ti je passat? 115KS PD je od 00. pa na dalje... + mislim da je 6 brzina serijski bilo... Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted August 8, 2006 Koje godine ti je passat? 115KS PD je od 00. pa na dalje... + mislim da je 6 brzina serijski bilo... ba?? je početak 00'...oko 2.mj. ali nisam točno siguran...inače dolaze s 6.brzina ali ovaj je s 5.. <_< Share this post Link to post Share on other sites