SHILTAC 0 Posted November 10, 2009 Nista posebno osim sta ima pranje farova sta ima kod nas valjda 5 golfova nisam znao, zato pitam! Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 10, 2009 nisam znao, zato pitam! ma to sam toncu odgovorio Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted November 10, 2009 ma to sam toncu odgovorio frend ima na jetti, imam i ja takav doma... btw - ima ih kod nas zato.... zato sam tako i napisao Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 10, 2009 pa dobro al nije bas da su na svakom cosku to zelim reci ako cemo tom logikom nista onda nije rare u ovoj tmei jer tog ''ima'' Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted November 11, 2009 (edited) dupli post Edited November 11, 2009 by tonac Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted November 11, 2009 ako cemo tom logikom nista onda nije rare u ovoj tmei jer tog ''ima'' pa da... nije mi se činilo neš posebno kad to gledam svaki dan... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 15, 2009 Tabla od USA rabbit-a Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted January 6, 2010 malo mi je u ku... Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted January 6, 2010 ako je usa onda nije rare, svaki ju onda tamo ima Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted January 7, 2010 ako je usa onda nije rare, svaki ju onda tamo ima nama tu je posto zivimo u europi Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 7, 2010 vidite sta sam ja nedavno naletio, samo nema druga vrata a ne sjeca se gdje ih je kupovao,inace je golf tas dizel Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted January 7, 2010 vidite sta sam ja nedavno naletio, samo nema druga vrata a ne sjeca se gdje ih je kupovao,inace je golf tas dizel Daj neka se pokusa nekako prisjetiti.. Share this post Link to post Share on other sites
ri5ac 0 Posted January 9, 2010 vidite sta sam ja nedavno naletio, samo nema druga vrata a ne sjeca se gdje ih je kupovao,inace je golf tas dizel misliš na karnister ili leptir stakla? Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted January 27, 2010 Zamijetiti dizajn identican ostalim standardnim Mk1 prekidacima :slin Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted January 27, 2010 Evo jedan mk1 GTD koji se prodaje u slo. Ako primječujete na ovoj slicu gdje je unutrašnjos vidite da ima el podizace tipke se nalaze na središnjoj konzoli dole na dnu u onom pretincu. Navodno originalen. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 27, 2010 to originalen nije na tom mjestu definitivno, a sada kakve su imali ne znam samo znam da mi stric u BiH ima jedan kec zuti za mene koji me ceka da poskidam originalne podizace stakala Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted January 27, 2010 Ajd pliz poslikaj, ili ak netko ima fotku originalnih prekidaca na originalnoj lokaciji, da znam gdje cu ih morat stavit Robe, ima li kojim slucajem neka detaljnija slika tih prekidaca? Share this post Link to post Share on other sites
robe 0 Posted January 27, 2010 Nije to tako original? dobro, nisam znao, ja mislio da je nesto rare Nažalost nema, to je najdetaljnija slika koja postoji. Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted January 27, 2010 kolko ja znam na toj poziciji su stajali ti prekidaci bar na MK1 koje sam vidio u It na otpadima Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted January 27, 2010 a zadnji farovi za keca bez rikverca,.... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 29, 2010 misliš na karnister ili leptir stakla? Zamislite idiota! Danas sam bio u Bedekovčini na jednom sprovodu i snimim ja belu VULGARIS keculju, ZG table i nešto čudno na njoj! Kad ono LEPTIIIRIRIRIRIRIRIRIRIII, a u autu gnoja, smeća, govana... Vidim ja starog čiču kako ulazi sa bakom u auto i gledam,gledam,gledam te mi još jasno nije zašto ga nisam zaustavio, ošo s njim ja jedan gembač i uzeo leptire! Sad vam je jasno od kud ime Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted January 30, 2010 Zamislite idiota! Danas sam bio u Bedekovčini na jednom sprovodu i snimim ja belu VULGARIS keculju, ZG table i nešto čudno na njoj! Kad ono LEPTIIIRIRIRIRIRIRIRIRIII, a u autu gnoja, smeća, govana... Vidim ja starog čiču kako ulazi sa bakom u auto i gledam,gledam,gledam te mi još jasno nije zašto ga nisam zaustavio, ošo s njim ja jedan gembač i uzeo leptire! Sad vam je jasno od kud ime Baljulji Baljulji.. Ti to ozbiljno ili seres? Ako jesi.. Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 30, 2010 Baljulji.. Ti to ozbiljno ili seres? Ako jesi.. matere mi! Još imao fotić sa sobom i reko idem slikat, al mi bilo glupo! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 30, 2010 matere mi! Još imao fotić sa sobom i reko idem slikat, al mi bilo glupo! kak bi kremni reko: IDIOT cccc Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 31, 2010 kak bi kremni reko: IDIOT cccc :da ...idiot vam pokupio djelove swallova pred nosom... :rotfl Share this post Link to post Share on other sites