dvojka 1 Posted January 22, 2009 (edited) prodajem bilstein amortizere za golf mk2 2005, god. kupljeno sa autom koji je kod mene napravio cca. 3000km a bivsi vlasnik koji ih je montirao radi u njemackoj vecinu godine tako da ni on nije mogao vise od 2-3000 km napraviti opruge su powertech 40/40 nove, nisu koristene, sve je montirano amortizerei kao i opruge su nanovo polakirani zbog estetike cijena 500kn, mogu poslati dostavom, dode nekih 65kn za cijelu RH, oko sume mozemo razgovarat za pravog ljubimca mk2 slika prednjih, zadnjih nemam ali isto zgledaju miro - dvojka, kako vec svejedno na broj mob ili pm: 098/9043 358 Edited January 22, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Vlajs 0 Posted January 22, 2009 (edited) Su to serijski amortizerim ili su tvrdje punjeni od originala? Plinski ili uljni? Edited January 22, 2009 by Vlajs Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 22, 2009 Su to serijski amortizerim ili su tvrdje punjeni od originala? Plinski ili uljni? serijski amortizeri, neam pojma koji tip samo bilstein, znam kad sam gulio naljepnice dolje Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 22, 2009 serijski amortizeri, neam pojma koji tip samo bilstein, znam kad sam gulio naljepnice dolje rezervirano od strane nekoliko ljudi prek pm-a, za 5 dana skidam dolje, tko prvi njegova mlada Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 25, 2009 evo i ovo slucajno sam nasao, da sam htio nebi uspjeo izmedju ostaloga pise gasdruck stoss-dampfer ili ti ga gas pressure shock absorbers to je valjd od zadnjih, djeluju mi plinski, a sta dvojka zna sta ima, a prednji su 100% uljni Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 28, 2009 posto me ljudi zovu i nude i vise od 500 kn samo da bude njihovo necu otvarat licitaciju nego kazem: u pon. 2.2. tko se prvi javi i uplati 500 kn njegovo Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted January 29, 2009 (edited) šta ako ti više ljudi uplati ne znajući za ostale? btw. ja sam ti se javio i rekao da smatraš da je prodano i da ću uplatiti čim skineš amortizere s auta Edited January 29, 2009 by Bagi Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 29, 2009 šta ako ti više ljudi uplati ne znajući za ostale? btw. ja sam ti se javio i rekao da smatraš da je prodano i da ću uplatiti čim skineš amortizere s auta ako ih vise njih uplati morat cu smislit vise setova pa rekoh, tko me prvi kontaktira i uplati to je to, ali u pon .) Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted January 29, 2009 ako ih vise njih uplati morat cu smislit vise setova pa rekoh, tko me prvi kontaktira i uplati to je to, ali u pon .) e, stari ja tebe ne kužim uopće šta ti znači to u ponedjeljak kad ti se ja sad javljam, daj račun - evo ti pare i bok ako 'oćeš - ako nećeš fala doviđenja Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 29, 2009 e, stari ja tebe ne kužim uopće šta ti znači to u ponedjeljak kad ti se ja sad javljam, daj račun - evo ti pare i bok ako 'oćeš - ako nećeš fala doviđenja preci cemo na pm Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 24, 2009 jel ovo prodano? bilo prodano, no dostava je svoje odradila mozes mi se na pm javit Share this post Link to post Share on other sites