0
daltonix

brijacina TDI-a

Recommended Posts

Pokazivac na mom laze, odnosno govori neistinu :) 5%, tj. pri 100 km/h 5, a pri 200 km/h 10 km/h. GPS i izmjeris :D

sorry za ot...

sad kad ste pričali o max. brzini zanima me kolko mi sat la??e.....

neki dan sam ga vozio i natukao ga do 220 i dalje neće da ga mrda??....auto je passat variant 3b 115 konja...inače ide ko avion makar je variant....zapravo jako dobro za varianta

hm...ili si ga dobro razradio ili ti sat laze,jer ja osobno passata 130 ks TDi karavan iz 2001 iz firme kojeg vozi i razraduje 5-6 mladih vozaca + ja nisam ga uspio naterat na 220 km/h.Najvise sto sam postigao i to jednom je 218-219 km/h.Ustavri za pola debljine kazaljke je od 220 km/h pa ti sad racunaj koliko tvoj laze.

A mozda si ga cipnuo pa si zaboravio

hm...ili si ga dobro razradio ili ti sat laze,jer ja osobno passata 130 ks TDi karavan iz 2001 iz firme kojeg vozi i razraduje 5-6 mladih vozaca + ja nisam ga uspio naterat na 220 km/h.Najvise sto sam postigao i to jednom je 218-219 km/h.Ustavri za pola debljine kazaljke je od 220 km/h pa ti sad racunaj koliko tvoj laze.

A mozda si ga cipnuo pa si zaboravio

pa tak je i meni negdi kazao..mo??da malo vi??e...nema chipa ali vi??e ga ne tjeram...ipak je to od starog auto koji ja vozim ponekad tak da...recimo da la??e 10 ide oko 210 kaj je čisto ok za taj auto

@golf-2: Pa nadjemo se i izmjerimo. Od Mokrica do Krapine bus valjda navuko do 220 :lol2: :vozi: Samo kaj je sad to pusing mjerit zbog visokih temperatura i povecane gustoce kamikaznih prometala stranih reg. plocica :strah: :!

pa moj 90ks tdi ide (danas probao po autoputu prema doma,od VG prema samoboru) po kazaljki 210kmh :)

jady...pa sta si radio da si ga tako razvukao,jer neki koji imaju i 110 ks nemogu toliko a tvoj...

jesi ti njega malo chipao?

vidi mu sig

e tek sad vidim,110 ks i tlak 1,24.,i ne ide brze.Bar 220 km/h,jer nefrizirani 110 ks ide 200 km/h.nije lose.

koliko si ks dobio tim povecanjem.

Guest No.1

Ja kod sebe ne gledam previ??e na brzinu u km/h već broj okretaja koji naberem - 90ks i malo iznad 4200 i ja zadovoljan (nikad nije i??el preko toga -siroče).

e tek sad vidim,110 ks i tlak 1,24.,i ne ide brze.Bar 220 km/h,jer nefrizirani 110 ks ide 200 km/h.nije lose.

110 nachipani ide 210kmh, barem moj, i ne moze vise nikako jer je kazaljke pred crvenim.

115 hp djirao se u jurilici, jako ljepo ide divim se :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

110 nachipani ide 210kmh, barem moj, i ne moze vise nikako jer je kazaljke pred crvenim.

vidim da tu ima nekih nejasnih stvari....ok,da objasnim.moj tdi nije orgigi 110ks nego "samo" 90ks.

a posto je "malo" chipnut mislim da je cist dovoljno 210 po kazaljki, ili??? :fakjea: :fakjea:

da,al to je bilo sa starim felgama. 15"colke.morao bi to sada probati jer su "malo" vece felge montirane. :)

da,al to je bilo sa starim felgama. 15"colke.morao bi to sada probati jer su "malo" vece felge montirane. :)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::palci: sta reci jady majstore :bravo:

0