2 2
miro

402 STREET RACE

Recommended Posts

Sukladno donešenim zaključcima Organizacijskog odbora utrke ubrzanja "402 Street race", usvojen je kalendar natjecanja i nadopune pravilnika za sezonu 2009.

Sezona se sastoji od 7 dvodnevnih evenata :

1. 02/03.05.2009 - Aerodrom Šepurine, Zadar

2. 30/31.05.2009 - ZTZ Velika Gorica, Zagreb

3. 13/14.06.2009 - Aerodrom Mahovljani, Banja Luka

4. 27/28.06.2009 - Aerodrom Čepin, Osijek

5. 11/12.07.2009 - Aerodrom Diamond aircraft, Varaždin

6. 29/30.08.2009 - Aerodrom Grobnik Rijeka

7. 12/13.09.2009 - ZTZ Velika Gorica, Zagreb

U sklopu sezone se raspisuje otvoreno prvenstvo za pojedinačne natjecatelje "402 Street race Championship 2009", te timsko prvenstvo "402 Street race - Racing season 2009".

Uskoro ćemo objaviti nove nadupone pravilnika za sezonu 2009.

info: www.402streetrace.com

Nadam se da ce biti ovoga u Osijeku, jedva cekam

mozda se zaletimo i na jos neki race, nadam se da ce biti barem nesto od vw-asa u osijeku na raceu

Bit ce ove godine dosta utrka i dosta noviteta, jer su novi vlasnici jako zagrijani za dobar event a imaju mogucnost to i ostvarit,, pa zasto ne.. :palacg

Mogla bi ovo bit najjača sezona do sad....

Bit ce ove godine dosta utrka i dosta noviteta, jer su novi vlasnici jako zagrijani za dobar event a imaju mogucnost to i ostvarit,, pa zasto ne.. :palacg

Mogla bi ovo bit najjača sezona do sad....

Hoces li nastupati ?

aha,a kod nas se u brodu opet kuha jedan auto.mislim da ce bit skuhan do prvog 402

Nek na prva 2 rejsa isproba, a ostale nek kuha kako treba i bit ce dobro :palacg

Ja se nadam da cu i ja slozit svoja kola do tad... :fakjea

Hoces li nastupati ?

Evo bas sam napisao da se nadam da cu zavrsit do prvog rejsa. Nemam puno posla na autu, al mi treba puno love :zivio

kako bi se reklo PARE NISU PROBLEM PARA SE NEMA,,,ma nadamo se da ce ga skuhat,jer je imo saobracajku s kolegom u autu,oa mora lezat,nesmije radit i tako,al mislim da ce uspjet,i mislim da ce iccc :vozi

kako bi se reklo PARE NISU PROBLEM PARA SE NEMA,,,ma nadamo se da ce ga skuhat,jer je imo saobracajku s kolegom u autu,oa mora lezat,nesmije radit i tako,al mislim da ce uspjet,i mislim da ce iccc :vozi

Pa tako reci,, Konopek jel??? :palacg

jopa dal mislis mozda na onaj b4 biturbo ili neku drugu juhu sto se kuha???

a sto se tice OS, ma bile su neke prepirke koliko sam ja shvatio i onda je sve otkazano ,ali zato se nadam da ce ove godine to sve biti u redu i da ce se vwcc okupiti na sr u osijeku

to bi moglo biti zanimljivo ako se uspije sloziti, pricao nam je tommy.vr6 o tome, bit ce bolestina kad se slozi i ako se slozi,ali isto tako znamo svi da se i u funtani kuha juha

Izgleda da se kuha sa svih strana lijepe nase a ja jos čuo da bi mogli i mađari doć i jos neki, tako da bi moglo bit fajta ove godine... :fakjea

tako i treba , samo neka bude sto vise nizih klasa heh

slaze se i u VU jedan rs 2 500+ ,ali mislim da se taj nece utrkivati, nisam siguran

tako i treba , samo neka bude sto vise nizih klasa heh

slaze se i u VU jedan rs 2 500+ ,ali mislim da se taj nece utrkivati, nisam siguran

Nece,,..bar tako kaze da mu je to auto za svaki dan..

Mislim da nece bit vise klase 16, nisam siguran..

docu ja sa svojim da probijem klasu...

28sek :palacg

Evo bas sam napisao da se nadam da cu zavrsit do prvog rejsa. Nemam puno posla na autu, al mi treba puno love :zivio

Dario je sad prešo u staylere. :D

Nadamo se da se ove godine nebude raspala organizacija ko lani. Da možemo osjetit miris guma i benzina.

2 2