miro 5 Posted January 28, 2009 Sukladno donešenim zaključcima Organizacijskog odbora utrke ubrzanja "402 Street race", usvojen je kalendar natjecanja i nadopune pravilnika za sezonu 2009. Sezona se sastoji od 7 dvodnevnih evenata : 1. 02/03.05.2009 - Aerodrom Šepurine, Zadar 2. 30/31.05.2009 - ZTZ Velika Gorica, Zagreb 3. 13/14.06.2009 - Aerodrom Mahovljani, Banja Luka 4. 27/28.06.2009 - Aerodrom Čepin, Osijek 5. 11/12.07.2009 - Aerodrom Diamond aircraft, Varaždin 6. 29/30.08.2009 - Aerodrom Grobnik Rijeka 7. 12/13.09.2009 - ZTZ Velika Gorica, Zagreb U sklopu sezone se raspisuje otvoreno prvenstvo za pojedinačne natjecatelje "402 Street race Championship 2009", te timsko prvenstvo "402 Street race - Racing season 2009". Uskoro ćemo objaviti nove nadupone pravilnika za sezonu 2009. info: www.402streetrace.com Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 28, 2009 Nadam se da ce biti ovoga u Osijeku, jedva cekam mozda se zaletimo i na jos neki race, nadam se da ce biti barem nesto od vw-asa u osijeku na raceu Share this post Link to post Share on other sites
mehanik 0 Posted January 28, 2009 ak ce bit ko lani, slabo bumo isli rejsat! Share this post Link to post Share on other sites
wicked hitrec 0 Posted January 28, 2009 , nadam se da ce biti barem nesto od vw-asa u osijeku na raceu ak ce bit, bit ce ih puno... Share this post Link to post Share on other sites
dudo 0 Posted January 28, 2009 još malo pa ćemo vidjet Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 28, 2009 Ima da vozim klasu 20 Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 28, 2009 mislim da cu ic u vž,nego sta ce stvarno bit u OS???znam da su odgadali...a i asvalt je Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted January 28, 2009 to je sve pod upitnikom. al mozda se varam. Share this post Link to post Share on other sites
DARIO LJ. 0 Posted January 28, 2009 Bit ce ove godine dosta utrka i dosta noviteta, jer su novi vlasnici jako zagrijani za dobar event a imaju mogucnost to i ostvarit,, pa zasto ne.. Mogla bi ovo bit najjača sezona do sad.... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 28, 2009 aha,a kod nas se u brodu opet kuha jedan auto.mislim da ce bit skuhan do prvog 402 Share this post Link to post Share on other sites
tubi 0 Posted January 28, 2009 Bit ce ove godine dosta utrka i dosta noviteta, jer su novi vlasnici jako zagrijani za dobar event a imaju mogucnost to i ostvarit,, pa zasto ne.. Mogla bi ovo bit najjača sezona do sad.... Hoces li nastupati ? Share this post Link to post Share on other sites
DARIO LJ. 0 Posted January 28, 2009 aha,a kod nas se u brodu opet kuha jedan auto.mislim da ce bit skuhan do prvog 402 Nek na prva 2 rejsa isproba, a ostale nek kuha kako treba i bit ce dobro Ja se nadam da cu i ja slozit svoja kola do tad... Share this post Link to post Share on other sites
DARIO LJ. 0 Posted January 28, 2009 Hoces li nastupati ? Evo bas sam napisao da se nadam da cu zavrsit do prvog rejsa. Nemam puno posla na autu, al mi treba puno love Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 28, 2009 kako bi se reklo PARE NISU PROBLEM PARA SE NEMA,,,ma nadamo se da ce ga skuhat,jer je imo saobracajku s kolegom u autu,oa mora lezat,nesmije radit i tako,al mislim da ce uspjet,i mislim da ce iccc Share this post Link to post Share on other sites
DARIO LJ. 0 Posted January 28, 2009 kako bi se reklo PARE NISU PROBLEM PARA SE NEMA,,,ma nadamo se da ce ga skuhat,jer je imo saobracajku s kolegom u autu,oa mora lezat,nesmije radit i tako,al mislim da ce uspjet,i mislim da ce iccc Pa tako reci,, Konopek jel??? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 28, 2009 jopa dal mislis mozda na onaj b4 biturbo ili neku drugu juhu sto se kuha??? a sto se tice OS, ma bile su neke prepirke koliko sam ja shvatio i onda je sve otkazano ,ali zato se nadam da ce ove godine to sve biti u redu i da ce se vwcc okupiti na sr u osijeku Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 28, 2009 to bi moglo biti zanimljivo ako se uspije sloziti, pricao nam je tommy.vr6 o tome, bit ce bolestina kad se slozi i ako se slozi,ali isto tako znamo svi da se i u funtani kuha juha Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 28, 2009 gdje?? sta je na meniu?? Share this post Link to post Share on other sites
DARIO LJ. 0 Posted January 28, 2009 Izgleda da se kuha sa svih strana lijepe nase a ja jos čuo da bi mogli i mađari doć i jos neki, tako da bi moglo bit fajta ove godine... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 28, 2009 ma ja mislim da ce opet doc one svabe sa g2 r32 i odnjet pobjedu Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 28, 2009 tako i treba , samo neka bude sto vise nizih klasa heh slaze se i u VU jedan rs 2 500+ ,ali mislim da se taj nece utrkivati, nisam siguran Share this post Link to post Share on other sites
DARIO LJ. 0 Posted January 28, 2009 tako i treba , samo neka bude sto vise nizih klasa heh slaze se i u VU jedan rs 2 500+ ,ali mislim da se taj nece utrkivati, nisam siguran Nece,,..bar tako kaze da mu je to auto za svaki dan.. Mislim da nece bit vise klase 16, nisam siguran.. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 28, 2009 docu ja sa svojim da probijem klasu... 28sek Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted January 28, 2009 Evo bas sam napisao da se nadam da cu zavrsit do prvog rejsa. Nemam puno posla na autu, al mi treba puno love Dario je sad prešo u staylere. Nadamo se da se ove godine nebude raspala organizacija ko lani. Da možemo osjetit miris guma i benzina. Share this post Link to post Share on other sites