mehanik 0 Posted January 29, 2009 evo imam pitanje mogu si uzet digitalnu cuku iz golfa 2 gti, to je bilo nekad masna doplata!! ali!! jel mogu nju uglavit na instalaciju obicnog benzinca ili dizela 1.6??? jel netko to radio! Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted January 29, 2009 one "STAR WARS" urice? lako si sretan ako ti na original instalaciji još rade Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted January 29, 2009 potrazi na forumu pod pojmom DIGIFIZ, bilo je vec vise rasprava, izmedju ostalog da dizel i digifiz neidu jedno s drugim Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted January 29, 2009 Ma kakvi, da je to samo plug n' play onda ajde nekako ali to ti je takva zajebancija da boli glava + na sve to moraš imati komp koji će ti davati impuls za obrtaje jer ti neće raditi preko bombine ili alternatora kako je kod dizela slučaj. Uglavnom, nemoguće ti je to staviti na običnu instalaciju, a da ti sve radi - radije si pukni od mk4 sat što je puno lakše za složiti nego ovo "spejs-šatl" čudo. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted January 29, 2009 da se složit i na dizel samo ako imaš dosta love da platiš majstora PnP to nije. Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted January 29, 2009 da se složit i na dizel samo ako imaš dosta love da platiš majstora PnP to nije. To je veliko možda i u tom slučaju bi morao imati gti instalaciju - uglavnom puno posla za ništa. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted January 29, 2009 da se složit, radili smo na tome. Samo rekao sam, ako možeš platit i ili se izplati Share this post Link to post Share on other sites
mehanik 0 Posted January 29, 2009 ma tak sam si i mislio! al brijem da cu ju svejedno uzet, jer ju dobijem za sicu, a na ebayu vrijedi cuda! pa nek se vesele! samo jos jedno pitanje, jel mogu stavit obicnu onda na instalaciju od dig. jel to opet zajebancija do bola? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted January 31, 2009 zasto mi fale postovi u ovoj temi??????????????????????????????????????????????????????????????' http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=21967 Share this post Link to post Share on other sites