0
Troni

Duboki branik golf2

Recommended Posts

Mozda DVOJKA moze napravit.....

moze dvojka, ali kako kaze kremni - necu da cujem uopce, znam da se covjeku zuri, to je rs2 branik i nazovi:

091/5861-985 (zeljka) ona to meze napraviti, ako pocne komplicirat poklopi slusalicu :lol2 - ivanic-grad

http://www.kbdesign.hr/ - ovi su totalno taj stil sto ti trazis - krizevci, ali nemaju taj branik

ja sam u garesnici, je da sam najblizi ali sam prezauzet

imas juris: www.juris.hr

ali brate to sve skupo i nemaju to sta trazis, samo ivanic grad (di-plastik)

ako hoces da te navedem na pravi put i usmjerim da ti se uz cestu nitko ne smije i da ti ne bude zao kad pokupis prvu macku (macku kao zivotinju, jer cure se vise ne lijepe na plastiku, samo musice) onda okreni moj broj 098/9043 358-za 1000 kn, koliko kosta taj branik (a kosta 1200'+' farbanje jos cca400)

kod mene za 1000 dobijes nesto sasvim bolje, pofarbano i spremno za montazu i da stvar bude gora- ima dizajnerskog smisla

ah, nakon reklama poslusat cemo jedan glazbeni broj....:rotfl:rotfl

ma lega nezuri mi se uopce, a jos je manji problem doc do Garesnice na ugradnju :)

a sto se tice musica i macaka nebrini, ovo je 1.6d

vozilo sam uzo tek ovaj mjesec tak da imam dost sarafanja.. bitno mi da se dog oko cijene

i zgleda.. ugl trebam i prednji i zadnji branik, boja nije problem, bijela.

ako bi mi mogo slozit prednji isti ko na slici i zadnji slican al da nije bas tolko razguzen

i bez one rupe u sredini. eto pa javi kak sta. pozz

ma imam te lajsne i gluposti vec na njemu super ga izvlaci na toj bjeloj boji

al su branici totalno u k.. i jos su oni tanki takl da podhitno trebam to mjenjat

pofarbaj te tanke u boju auta i imas super stvar! meni to bolje izgleda nego ovaj plastik-fantastik!

ma imam te lajsne i gluposti vec na njemu super ga izvlaci na toj bjeloj boji

al su branici totalno u k.. i jos su oni tanki takl da podhitno trebam to mjenjat

tanki branici su sad in, to ti je totalno fora, jos stavis gti ralicu, imas branike nove zamjenske za kupit, nekih 400kn oba, nisu losi,mani se plastika, takvi branici na dujama dizl pucaju :lol2

ma kuzim ja tebe, zato bi i htio tanki al da je dubok (kuzis) ovi obicni mi se

uopce nesvidaju.. potrazio sam forum najvise zbog toga al vidim ima tu svega..

de ti mene uputi kak doc do takog branika il kolko kesha trazis za izradu toga :vozi

ma kuzim ja tebe, zato bi i htio tanki al da je dubok (kuzis) ovi obicni mi se

uopce nesvidaju.. potrazio sam forum najvise zbog toga al vidim ima tu svega..

de ti mene uputi kak doc do takog branika il kolko kesha trazis za izradu toga :vozi

onda onu zeljku nazovi, oni su u ivanic gradu i da, to ce te sve skupa kostat ko sv,petra kajgaan jer po to moras ici tam ,a ja saljem dostavom za par desetaka kn

uh sto ne volim spojlere :angry:

Guest corrado..

Ostavi se tih privat rađenih branika , kao prvo nemaju atest tak da možeš bez tabli ostati a i na tehničkom te neče pustit garant... :ne2

ma neee. kolko bi to kostalo da ih ti skrojis te branike??? nije problem doc po to. i pajdo i ja smo vozaci

Ekipa trebam pomoc oko nalazenja dubokog branika za dvicu

molim vas da mi javite internet adrese iz hrvatske da vidim

sta se da nac.. Trazim nesto nalik na ovaj rednji branik

:respekt

http://img299.imageshack.us/my.php?image=bodymalikv1.jpg

Evo ti broj od lika sto je meni radio jedan branik (mada ga nikad nisam namontirao :rolleyes: )te masku za venta,radio mi je ralicu za kadetta GSI-a...ja

sam bio zadovoljan poslom ,a nije covijek ni skup...

098359099 Mario Sušac, Kloštar-Ivanić !

BTW...lijepsi je golf sa tankim branicima i gti body-kitom...upravo takvog jednog vozim i stvarno lijepo izgleda... :respekt

Evo ti broj od lika sto je meni radio jedan branik (mada ga nikad nisam namontirao :rolleyes: )te masku za venta,radio mi je ralicu za kadetta GSI-a...ja

sam bio zadovoljan poslom ,a nije covijek ni skup...

098359099 Mario Sušac, Kloštar-Ivanić ! ss motorsport, nisam zaboravio nego znam da nema nista tako

rekao sam ti da ja necu radit, ne stignem, a unikat vise nemozemi niko platit, dosat sam smirglao u zivotu puna su mi pluca stakla

Edited by dvojka

Ajmeee....pa nemoj to staviti......sta ce ti ta plastika........ :palacd :palacd :palacd :palacd

Naravno o ukusima se ne raspravlja ali malo prelistaj ovaj topic...... :palacg

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=4439

Tako je, jer ako to staviš na auto, skidal buš za godinu dana i kupoval original duboke branike i gti bodykit, samo kad malo dojdeš k sebi!

Najbolje da pogledaš malo slike dvojki s foruma i usporediš sa ovim batman branicima!

Ali ako baš želiš tu plastiku na autu onda stavi, auto je tvoj, ja sam samo dao prijedlog!

imam ti ja prednji takav koliko ces dat para malo je ostecen treba ga pokitovat i lakirat

imam ti ja prednji takav koliko ces dat para malo je ostecen treba ga pokitovat i lakirat

tocno tako, sad sam se sjetio onaj crveni, eto decki trzite, dostava vam za njega dode 65kn

tocno tako, sad sam se sjetio onaj crveni, eto decki trzite, dostava vam za njega dode 65kn

da tako je dvojka :palacg

i moj prijedlog ti je da to nestavljas, kao sto je vec nekto napisao , dobre felge i u pod i da vidis

ovo stvarno izgleda kao sto si i sam napisao , razguzeno

ima jedan s takvim branicima u bj žute boje i izgleda šugavo još da je neka druga boja možda bi i bilo nešto..

0