srki 0 Posted January 30, 2009 evo stavite u ovu temu slike sredenih karavana, to je nesto predobro stavim i ja koju cim uploadam Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 30, 2009 evo prave pile (ima puno slika sređenih karavana tj passata karavana u topicu od drake) Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 30, 2009 (edited) nisam znao da ih ima u njegovoj temi, ali ova tema je posvecena samo njima Edited January 30, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 31, 2009 (edited) Edited January 31, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 31, 2009 (edited) Edited January 31, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 31, 2009 (edited) kaj smije koji photoshop bit il ? Edited January 31, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted January 31, 2009 fak jea, još jedan topic sa duplim slikama koji koči forum Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted January 31, 2009 (edited) fak jea, još jedan topic sa duplim slikama koji koči forum Ajde pojasni kako to slike linkane sa drugih sajtova (photobucket i imagesforme) koce forum? Edited January 31, 2009 by bjk Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted January 31, 2009 većina slika viđeno u drugim topicima na forumu.... Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 31, 2009 baš svaki topic mora bit da ne velim kaj!ako treba molim admine neka kažu ja ču maknut slike! vidi prikolicu Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted January 31, 2009 baš svaki topic mora bit da ne velim kaj!ako treba molim admine neka kažu ja ču maknut slike! vidi prikolicu ovog duplog karavana sam sreo na autoputu ljetos iza Münchena, vozio sa se sat iz njega koja pojava Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted February 1, 2009 Ajd ok sto si nabila 5-6 postova , ne kuzim zbog cega, stalo bi sve u jedan, i to sto su sve te slike mozda vec vidjene, al sto pobogu radi ovo selo tu? ima u OT-u topic za to Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted February 3, 2009 (edited) kao prvo modovi su zamolili da se slike stavljaju po par komada a ne puno u jedan jer nemaju svi brzi internet! pa dobro jel vi možete jednom u životu zadržat komentare za sebe?stvarno više zbog vas pojedinaca neću u ničem sudjelovat!ko da mi treba da mi neko stalno zakaj ovo zakaj ono! lp! e da i hvala kaj ste upropastili topic ko i svaki drugi! Edited February 3, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted February 10, 2009 Ništa nego to Sinke Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted February 10, 2009 Vidim, sinke se ozbiljno priprema... Evo da i ja dam svoj contribution Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 17, 2009 ima stravwa auta, ali nekak mi passat 35i izgleda najbolje kad se lijeppo sredi, valjda zbog maske zatvorene Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 18, 2009 karavani stvarno bolesno izgledaju kada se srede, uff najezio sam se Share this post Link to post Share on other sites