Trekstor 0 Posted February 3, 2009 Kolega iz austrije me zamolio da stavim oglas da prodaje auto pa ako je netko zainteresiran neka se javi isključivo na PM. Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted February 3, 2009 Prvo nemas cjene!! Drugo premalene slike su !! I trece citaj pravila malo Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 3, 2009 Prvo nemas cjene!! Drugo premalene slike su !! I trece citaj pravila malo četvrto auto je PREstar..... nemože se uvest!!! Share this post Link to post Share on other sites
Trekstor 0 Posted February 3, 2009 Vezano za cjenu i za veće slike rekoh molim na PM jer sam na poslu i nemogu odgovarat stalno na mailove, a za pravilo ako sam nešto krivo napisao slobodno me ispravi. Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted February 3, 2009 Vezano za cjenu i za veće slike rekoh molim na PM jer sam na poslu i nemogu odgovarat stalno na mailove, a za pravilo ako sam nešto krivo napisao slobodno me ispravi. Sve su ti rekli!!! Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted February 3, 2009 četvrto auto je PREstar..... nemože se uvest!!! Ako je pd tdi 85 kw mislim da se može uvesti u rh i 1999. godina, treba biti euro 3 motor Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted February 3, 2009 Ako je pd tdi 85 kw mislim da se može uvesti u rh i 1999. godina, treba biti euro 3 motor Mislim da ima 3 godine previše da bi se uveo.... ak se ne varam... Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted February 3, 2009 Vezano za cjenu i za veće slike rekoh molim na PM jer sam na poslu i nemogu odgovarat stalno na mailove, a za pravilo ako sam nešto krivo napisao slobodno me ispravi. 1- nemoj davati oglas ako nisi spreman surađivati sa ekipom koja bi stogod i upitala. 2-Cjena je obavezna tako da ta prica o PM-u ne pije vode. 3- Postoji topic za oglase iz usluge i nemozes zasebno otvarati. LOCK! Share this post Link to post Share on other sites