0
wildD

el. retrovizori

Recommended Posts

pa samo jedan joystick i dolazi, i po defaultu je smjesten na vozacevim vratima

pa da,ali mi se na ovoj slici ko da vidim još neki prekidač,što mi je i logično da se možda tu posebno pali grijeanje retrovizora jer nema smisla da svaki put kad auto dobi kontakt da pali grijače na njima,pogotovo ljeti

Mislim da se grijanje retrovizora spaja na prekidač grijača stražnjeg stakla, i onda kad grije staklo grije i retrovizore

Mislim da se grijanje retrovizora spaja na prekidač grijača stražnjeg stakla, i onda kad grije staklo grije i retrovizore

Upravo tako. Al možeš spojit na novi prekidač pa možeš palit samo retrovizore.

jel zna netko firmu koja radi stakla za retrovizore po mjeri da može napravit odozada i grijač?

jel zna netko firmu koja radi stakla za retrovizore po mjeri da može napravit odozada i grijač?

ovo moras pitat u staklo-centrima gdje imaju i servis gijaca, moguce da ti mogu napraviti

a naprimjer da ne otvaram topic kao bi mogao znat da li retrovizori na trici imaju to grijanje stakla imaju ono stelanje na struju al neznam jel imaju to grijanje pa ak ima netko sliku stavi...poozzzzz...

a naprimjer da ne otvaram topic kao bi mogao znat da li retrovizori na trici imaju to grijanje stakla imaju ono stelanje na struju al neznam jel imaju to grijanje pa ak ima netko sliku stavi...poozzzzz...

mislim da svi koji imaju podešavanje imaju i grijanje...upali grijač zadnje šajbe..ak ti radi naravno..osigurač je ok i tak..za par minuta bi se trebali lijepo ugrijati...voda na njima bi se trebala posušiti...

koje žice spojiti da mi rade grijači na retrovizoru kad i na zadnjoj šajbi?

Ak se dobro sjećam bjelo zelena žica je plus za grijače. Nađi dolje na kutiji s osiguračima isto bjelo zelenu žicu i spoji se na nju, to je od zadnjeg grijača. Prije ipak provjeri jel to žica od grijača, al mislim da je te boje.

0