zona8 0 Posted February 5, 2009 Ostala su još samo dva uređaja ! Zbog velikog interesa ova 2 uređaja ce biti dostupna samo clanovima kluba s popustom od 13% ! Znači samo 4.958,86kn sa PDV-om ! DVD (čita sve poznate audio i video formate) , GPS , Bluetooth , TV prijemnik(antena na poklon) , USB ulaz , SD card , ........... Uz to, odobren je i trajni popust od 10% za sve clanove VW kluba, na kompletnu ponudu tvrtke Zona8! (ne odnosi se na modele koji su na akciji) Zona8zg@gmail.com 091 1 888 888 091 1 888 889 Share this post Link to post Share on other sites
zona8 0 Posted February 8, 2009 gotovo! primamo rezervacije za sljedecu posiljku Share this post Link to post Share on other sites
zona8 0 Posted February 8, 2009 Zbog velikog interesa i vrlo dobrog odaziva članova VW foruma odlučili smo da vama prvima pokažemo nove modele custom fit uređaja za 2009.g. Odlučili smo na tržište izaći sa dva različita modela i dizajna. Osnovni model izgleda ovako.... naravno u skladu sa našom praksom uređaj će imati apsolutno sve !!!! Veću rezoluciju ekrana , već standardni GPS , Bluetooth , Ipod...... a kao novost uvodimo ugrađeni DVB-T prijemnik. Osim njega u ponudi će biti i Exclusiv model ..... o kojem nema smisla ni pisati jer ima apsolutno sve što možete zamisliti Ako želite među prvima uživati u najboljim VW custom fit uređajima rezervirajte svoj u prvoj narudžbi jer je količina ograničena . Zanimaju nas vaši komentari , pa navalite da čujemo glas naroda Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted February 8, 2009 placanje karticom ,slipovima.....??' cijena modela 2009? garancija? Share this post Link to post Share on other sites
zona8 0 Posted February 8, 2009 placanje karticom ,slipovima.....??' cijena modela 2009? garancija? Pošto smo mi veleprodaja nemamo mogućnost plačanja karticama , ali prvi modeli će uskoro biti kod naših distributera i moći će se kupiti sa karticama , čekovima , potrošačkim kreditom..... Cijene modela još nisu točno definirane pa me nemoj držati za riječ ali pokušat ćemo za članove VW cluba ostati malo ispod 6000 kn sa PDV-om dok će cijena za exclusiv model biti bliža 7000 kn naravno sa PDV-om Cijene u maloprodaji će biti 10 % više. Ako bude interesa na forumu i skupi se ekipa možemo organizirati posebne uvjete i popust na količinu.... pa ako bude zainteresiranih javite na pm ili mail zona8zg@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
zona8 0 Posted February 8, 2009 Formirane su MPC cijene: osnovni model SDV 8804 sa GPS-om i DVB-T -om 5,999.96 kn (5,399.96 kn za članove VW cluba) exclusiv model SDV 6501 sa GPS-om i DVB-T -om 6,999.14 kn ( 6,299.23 kn za članove VW cluba) U slučaju narudžbe 5 ili više kom. možemo dogovoriti dodatne popuste i opcije po želji za svaki pojedini kom. pa tako SDV 8804 bez GPS-a i DVB-T u basic opciji možete dobiti već od 3,599.24 kn. sa PDV-om (ponuda samo za članove uz avansno plačanje) Share this post Link to post Share on other sites
zona8 0 Posted February 8, 2009 Garancija godinu dana i osiguran servis te rezervni djelovi još min. 2 g. nakon povlačenja pojedinog modela s tržišta Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted February 8, 2009 kad budete imali distrubitera i placanje cekovima,karticama stavi obavijest.....hvala na odgovorima!!! Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted February 8, 2009 Formirane su MPC cijene: osnovni model SDV 8804 sa GPS-om i DVB-T -om 5,999.96 kn (5,399.96 kn za članove VW cluba) exclusiv model SDV 6501 sa GPS-om i DVB-T -om 6,999.14 kn ( 6,299.23 kn za članove VW cluba) Razlika izmedu osnovnog i exclusiv modela je oko 1000kn! Mozete li mi malo precizirat u cemu se ova dva uredaja razlikuju osim po vanjskom dizajnu? Nadalje zanima me je li cijena ovih uredaja malo prenapuhana uzevsi u obzir da je to kineska roba, Zenec slicne costum fit uredaje prodaje po cijenama slicnim vasima a ipak se radi o renomiranom njemackom proizvodacu? hvala Share this post Link to post Share on other sites
zona8 0 Posted February 9, 2009 (edited) Pa iskreno mislim da je cijena svih custom fit uređaja na tržištu prenapuhana , ali to je zakon ponude i potražnje , custom fit uređaji su apsolutni hit na svim tržištima i proizvođači to sasvim sigurno koriste , ali treba uzeti u obzir i vrlo skup razvoj i specifičnost proizvoda te činjenicu da odgovara samo za poseban tip vozila , pa je time i tržište puno manje nego za univerzalne uređaje, pa se time može opravdati razlika u cijeni. Iskreno ne znam gdje se nalazi tvornica Zeneca i da li zaista proizvode u Njemačkoj, to bi trebalo provjeriti kod zastupnika , ali nije ni bitno. Zenec se kroz ACR mrežu afirmirao i dokazao , i ne pada mi na pamet uspoređivati se sa 30 godina iskustva na tržištu , to bi bilo prepotentno i bahato. Iza njih stoje nebrojene međunarodne nagrade i priznanja , što je potvrda njihovog rada i prihvačenosti na tržištu i na tome im iskreno čestitam. Što se cijena tiče ne znam od kuda vadiš podatke , ali koristeći cijene iz njihovog cjenika mogu povući neke paralele Custom fit sa osnovnim funkcijama : Zenec 6,199.00 kn Timeless 3,999.00 kn Misliš da je cijena slična !? Custom fit sa GPS-om i DVB-T -om i TV antenom ZE - MC2000 6,199.00 kn ZE - NA2000 2,099.00 kn ZE - DVBT10 759.00 kn ZE - TV 298.00 kn Ukupno Zenec 9,355.00 kn Timeless 5,999.96 Po meni je razlika drastična čak i ovako bez popusta za članove VW cluba ! Sve cijene koje sam koristio u usporedbi našao sam na ACR-ovim stranicama i ne mogu garantirati za njihovu točnost , pa se unaprijed ispričavam na eventualnim ne namjernim pogreškama. Ne želim se upuštati u prepiske oko kineske kvalitete ni pokušavati ljude osloboditi predrasuda jer sam se i sam previše puta opekao i trebalo mi je dugo vremena da povjerujem da i Kinezi mogu proizvesti kvalitetne uređaje. Sljedeći mjesec je na našoj aukciji custom fit uređaj pa pozivam sretnog kupca da napiše svoja iskustva , zapažanja i napravi test uređaja. A i sam ćeš imati prilika na okupljanjima vidjeti i isprobati uređaj.... I za kraj razlika između dva naša uređaja je u materijalu , skuplji uređaj ima detalje u visokom sjaju i prilagođen je paketima opreme nove šestice , te ima brži procesor za obradu podataka , drugačiji software , 16:9 ekran i još par sitnica (zadržavanje memorije nakon uklanjanja akumulatora...) sorry na ovako dugom odgovoru , ali nadam se da si bar saznao sve što te zanimalo , možeš mi na pm poslati mail pa da ti prosljedim kompletne specifikacije. lp Darko Edited February 9, 2009 by zona8 Share this post Link to post Share on other sites