IVAN_VXR 0 Posted February 5, 2009 (edited) Evo bilo je i vrijeme da sve opet predstavim...davno ste bili vidjeli mog prvog passata,da napomenem 91.god GT-oprema,2.0 8V GTI,ma evo slike..one sve govore svasta se radilo,nemam pola slika jer mi frend slucajno izbrisao sa sticka kupljene prvo jedne felge,rijec je o CENTRA 7jx15-ET 33 bile su stavljene na auto,ali slike nemam,zbog obrisanog sticka... zatim su kupljene druge felge BBS RM 6.5x15 te sam ih rastavio te dao pjeskariti bile su u jako losem stanju a evo slika poslije pjeskarenja na bbs planiram kupiti 3.5" rubove,te kompletno ih srediti(jer ne mislim vracati original rubove ) Zatim u 9 mj. pala je odluka i idem po jos jednog passata,rijec je o bivsem Teo.vom passatu G60 syncro. neki ga se sjecaju u ovakvom stanju.. felge nisam htio uzimati jer imam kod kuće par vrsta te se zaputio u Rijeku i evo slika zahvaljujem Teu i prijatelju na prenocistu,te weky-u koji mi je posudio svoje felge da ga dovezem kuci uspjesno dosao kuci bez ikakvih problema,i G60 normalne voznje potrosio 70 L na 900 Kilometara,ja prezadovoljan evo slika kad sam kuci stigao.. nitko sretniji od mene,G60 je u dvoristu... registracija istekla u 11 mj. pa napravio prenos i nove table.. stavljene su CENTRA felge sa nekim losim gumama,samo za probu... bio skidao branik,pa nisam dobro vratio nazad na svoje mjesto... na autu je trebalo napraviti oveći servis pa je se poslo redom... Izmjenjeni su novi zadnji ležajevi,novi zadnji diskovi,kompletno sve nove obloge diskova(pakne),reparirane sve 4 čeljusti,krajnice evo neke slike.. zima je duga,te zaštitio gewinde i podigao auto radi loših cesta i asfalta.. gewinde su sada zasticenje sa gumenom masom koju cu skinuti jačim mlazom-wap.om kad dodju ljepsi dani... kupio sve 4 nove gume,TOYO PROXXES T1R planovi su sljedeći,poliranje svih felgi,kompletnog motora,ima jos dosta toga za srediti...sivog planiram čitavog rastaviti i farbati u crno sa kristalima,ali sam jos neodlucan pa cemo vidjeti... mjenjanje prednjih sjedala za EDITION duboke kompletne koza. Na auto nece ići čip ni manja remenica,dosta mi je...lader je repariran i puse 0.8 bari zadovoljan sam,pogon syncro radi i sve je ok. Stavljeno je novo ulje i filter FUCHS 5x40 full sintetika toliko za sada...nemam puno vremena za rad na njemu zbog svakodnevnih i velikih obaveza na faksu...nadam se da će biti gotov do 6 mj. za Karlovac.. izvjestavat cu sa slikama i daljnim radovima komentari i sve ostalo tu : http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=22190 Pozz svima Edited February 5, 2009 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted February 6, 2009 (edited) Idemo dalje...kad sam ga tek dovezao Teo me upozorio da moram zamjeniti račvu vode,jer je bila pukla od utjecaja i starosti te sam to isao napraviti...evo slike rastavljeno i ocisceno u VW servisu kupljena originalna racva vode. i završen taj dio posla... Susjed je nabavio CENTRA..al u dimenziji 6x14 koje su pripremljene za GOLF 2 te je u dogovoru sa mojom dvoicom brace dao ih nama na poliranje...zavrsili su to u brzom roku,u svega 5 dana...evo slike pa procjenite rad sad se baziramo na poliranje Usisne grane motora,poklopca ventila,altenatora,ladera,regulatora ler gasa...uostalom sve sto se bude dalo pa takodjer i moje felge koje su sada na G60 passatu... samo jedna loša vijest...Crni Passat GTI je prodan...nisam vise mogao imati 2 jer obaveze na faksu me ubise,nezaposlen sam do 6 mj...pa tako da se sada dosta ulaže na sivog G60...al nikako da ga prezalim,a otisao je u dobre ruke.. imam jos svakakvih sitnica za srediti al polako radim kako mogu sa vremenom.nadam se da ce biti spreman u punom sjaju do VW susreta. pozdrav svima Edited February 6, 2009 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted July 22, 2009 (edited) Evo da i ja malo stavim sta sam sve radio na autu...dosta dugo je sve bilo ok,pa je odjedamput posao gubiti struju na visokim obrtajima..pa sam krenuo po redu. Kupio novo crijevo za podmazivanje G-LADER.a i novo crijevo odvoda ulja sa punjača da nebi doslo do pucanja i za bolje podmazivanje. kopče za bočne plastike,podloške za crijevo,sve original. kako auto nije dobro isao pri višim obrtajima i gušio se,isao linijom gdje manje boli -svijećice W6DPO -razvodnik -rotor zamjenio sve,isao kod Autoelektrčara da mi okrene paljenje na 7 stupnjeva,(bilo je na 4 stupnja),i auto je dosta bolje primao gas i isao,al jos to nije bilo to. Pumpa od goriva je radila sve kako treba,al sam posumnjao da nema dovoljan pritisak te da motoru fali goriva pri višim obrtajima te da se zato guši..kako sam u DU,bez mnogo alata(sve kod kuce u Hercegovini) dogovorim se sa Ivom-AUTOFREAKOM da dodjem do njega i izmjerimo pritisak goriva jos jednom se zahvaljujem i ovim putem IVI na pomoci -predpostavka je bila tocna,i na naše čuđenje,kazaljka je stala na 2 bara. :zivio razmišljali smo da je možda filter od goriva začepljen pa da zato nema pritiska koji bi trebao biti 3 bara. pomoc je pristgla kod skidanja filtera i ugradnje premosnice,za probu. ponovno mjerenje,ipak je filter bio začepljen..pritisak je se malo pojačao Kupljen novi filter od goriva,novi filter od zraka,te je na red dosla zamjena ulja.Prije ovoga sam sipao TITAN SUPER SYNT 5w40,ali posto su dosla toplija vremena sad je unutra 10w40,i jos jedan bidon za sljedeći put. stari filter vs. novi filter Pomirio sam se s time da moram izmjeniti pumpu od goriva te da iz džepa od dosta para,al jbg. Trazio sam pumpu dosta dugo,imao sam ideju staviti odmah jaču pumpu,od GOLFA VR6,ali bilo je problem nabaviti,i kod nas u hercegovini,gdje se skoro moze sve ,trebao bi čekati više od mjesec dana...pa sam se odlučio na RENEKO SESVETE,momci su mi uljudno poslali ponudu gdje sam unaprijed uplatio 1350 KN za pumpu od GOLFA VR6(4 BAR)-te za par dana poslali je postom na kucnu adresu.. stigla pumpa slijedila je montaža,te ponovno mjerenje pritiska te je sad 4 bara.. Auto ide puno bolje nego kad sam ga kupio od Tea,samim time unutra je bila 3 BAR pierburgova pumpa,a ja sam se odlucio na BOSCH zato sto je pierburg bio nedobavljiv u skoro vrijeme..garancija godinu dana,i ja prezadovoljan. pitanja i komentari na http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=22190 idemo dalje. Edited July 22, 2009 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites