HUZO 0 Posted February 6, 2009 dakle pojacalo je intersonic mx215,nema nikakvog linka na njega,vjerujem da zato jer je prestaro,inace je dvokanalno,pise da ima 150w rms-a na njemu,pre jako je za ovaj sub u tubi koji takodjer prodajem,neki no name 25cm je unutra,ali mislim i da ide 30cm sub u tubu vidi se na slikama.ovaj rub ima 28cm,znaci pasala bi i tridesetka.... pojacalo koliko sam ja vidio je bilo slagano,vidi se da su veci mosfeti bili nekad tu,a mozda se i varam,jer ne vidim tragova slaganja,samo mi se cini da su mosfeti bili veci nekada ovdje jer ona guma(izolator) je veci od mosfeta... inace kondici su na 50V 3300mfd u napajanju,sto bi reklo da nije neko smece...eto to je sto ja znam.... pojacalo je danas izvadjeno iz auta,radi normalno,no svakako se moze probat,isto tako i sub e sad cijena... aj recimo 400kn za sve! ili neka pametna zamjena...nesto neispravno....svasta primam.... P.S. samo ZG i okolica.... Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted February 8, 2009 ajmo daj sta das ,samo mi stoji doma!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
tkal 0 Posted February 13, 2009 jel moze to pojacalo tjerat taj sub ili??? Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted February 13, 2009 pa naravno da moze tjerat sub!cak je i prejako za ovaj sub!ima nesto manje od 150w rms-a!nije smece, samo je staro.... @smoki sorry samo zg.... Share this post Link to post Share on other sites
tkal 0 Posted February 14, 2009 ja sam iz zg, kaj bi dao za 200?? Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted February 14, 2009 ja sam iz zg, kaj bi dao za 200?? daj 200kn i jos neki mp3 player ili usb stick ili nesto slicno i moze Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 14, 2009 Pa čekaj, šta ja nemogu do zg-a doći??? Jbg, prvi se javim i opet ništa.. Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted February 14, 2009 aj me nazovi na 0922404120..... Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted February 14, 2009 (edited) @smoki znam da mozes doc do zg,ali dali ti se isplati?a meni se jednostavnije naci s nekim iz zg,kuzis.... ovako oglas stoji vec tjedan dana i nitko se nije javljao,sad kad ste culi da je za 200kn sad bi svi! pa cemo ovako napravit za cash 300kn nosi sve! u kombinacijama 200kn+neka sitnica... moze i dalje zamjena za neispravan laptop,pojacalo,lcd....ponudite i to slobodno!!! edit: rezervirano za blue line,vjerojatno prodano,sad cemo se nac.... blue line nemoze danas mora u grad nesto sa starom...tak da ak se netko drugi javi moze.... Edited February 14, 2009 by HUZO Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 14, 2009 Ovo je super kada se posluje fair-play...prvi koji se javi ostaje bez robe i još se diže cijena..zadovoljan sam Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted February 14, 2009 (edited) Ovo je super kada se posluje fair-play...prvi koji se javi ostaje bez robe i još se diže cijena..zadovoljan sam smoki nemoj xxxx ak hoces dodji do zagreba i dam ti sve za 200kn!!!!!! evo ti broj pa me nazovi ak stvarno zelis kupit! 091 5494 837! da tako sam si i mislio...spamer..... Edited February 14, 2009 by HUZO Share this post Link to post Share on other sites
tkal 0 Posted February 14, 2009 jel moguce da to poslusam, ako hoces dodji odma iza bille da vidim kak se to cuje i dam ti 200kn.. Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 14, 2009 smoki nemoj xxxx ak hoces dodji do zagreba i dam ti sve za 200kn!!!!!! evo ti broj pa me nazovi ak stvarno zelis kupit! 091 5494 837! da tako sam si i mislio...spamer..... Šta ti briješ??Pa ne visim ja non-stop na tvom topicu i čekam da se ti javiš..sad sam online i vidim..ako tkal ne uzme pikni mi PM i dolazim po to! Nikakav spam, ti prodaješ ja kupujem Share this post Link to post Share on other sites
tkal 0 Posted February 14, 2009 sad ga nema tu.. ajde dok sam dobre volje da potrosim pare.. ) Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted February 14, 2009 (edited) sad ga nema tu.. ajde dok sam dobre volje da potrosim pare.. ) do koje bille bi ti?daj me nazovi!!!imas gore broj!!za 200kn dodji si po njega haha! @smoki,dobro nemoj se ljutit,ali da te stvarno zanimalo visio bi na forumu dok se ne pojavim....ili bi bar provjerio tu i tamo jesam kaj napisao....ali dobro ,necemo se svadjat,pa nismo slovenci!!!!nemoj nesto zamjerit,ali da smo se i dogovorili dok ja tebi objasnim gdje kako zasto....kuzis,jednostavnije mi se s nekim iz zg naci.... Edited February 14, 2009 by HUZO Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted February 14, 2009 prodano tkalu i njegovoj dragoj za 250kn!moze lokot! Share this post Link to post Share on other sites