kutina1 0 Posted February 11, 2009 evo jednostavno pitanje da li postoji GTD sa stim kitom znaci u tvornickoj verziji rijec o golfu dvici ima ga moj susjed vlado GTD-a 59kw IC orginal i ima taj kit sad da li je taj bodi kit posebno stavljan to neznam samo znam da mu sa zadnje strane pise golf GTD i motor sports motor sports body kit Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted February 11, 2009 (edited) to je neka kemija cini mi se jer gtd su samo s plitkim branicima i gtd nepostoji sa 59kw nego sa 51kw i to je bez ic! Edited February 11, 2009 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted February 11, 2009 al u knjizici vozila mu je 59 kw e pa to me bas zanima da li je neka kemija ili postoji... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 12, 2009 (edited) opet dupliras topice kako se moj topic i tvoj slicno zovu Edited February 12, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted February 12, 2009 (edited) samo je naziv isti ali ne i sadrzaj Edited February 12, 2009 by kutina1 Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted February 12, 2009 to je neka kemija cini mi se jer gtd su samo s plitkim branicima i gtd nepostoji sa 59kw nego sa 51kw i to je bez ic! Inače gtd postoji sa dubokim branicima i gtd postoji 59 kw, provjereno! Ali ne postoji sa original gti bodykitom! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 12, 2009 Moj sused Joža kaj je oženil Jambrekovu kćer ima Steyra sa masinom od Vladimirca.....neznam jel to original il prerada?! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 12, 2009 (edited) Moj sused Joža kaj je oženil Jambrekovu kćer ima Steyra sa masinom od Vladimirca.....neznam jel to original il prerada?! a da! daj neke slike, al mislim da nije original, da je to netko nesto dodavao daj preradite taj naslov, stalno ga mijesam sa svojim topicom fala-fala (naslov je ok) ja ako se ne sjecam vlado je rekao da tu nesto nije original, da nije ic ili trenutno nije ic Edited February 12, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted February 12, 2009 motor je bio los pa je ubacio 1.6TD al inace po papirima je ic Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted February 13, 2009 moze bit da su samo te plastike stavljali na auto ovo drugo ne vjerujem zato ak je bio benzinac imao bi PPbroj u knjizici vozila i vjerovtno zadnje diskove da je neki GTI al dosta mi to sve izgkeda kao orginal pa sam zato pitao... Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 13, 2009 (edited) upravo ti je zato fog dao primjer (malo naivan primjer ali jako dobar) znaci kako si sam rekao mozda je netko stavio ali to sve izgleda kao original tako i vladimirec na steyru izgleda kao da je sraslo jedno s drugim, a ono dorada inace gti bodykitova u zadnje vrijeme imaju tas 1.6d, 1.3 pa i oni bez motora trenutno a koliko ce ih tek g60 imat, a nikad g60 auta nije vidjelo, a kamoli original g60 blatobrana, sve to lako naknadno stavit, preradit Edited February 13, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted February 13, 2009 zakaj nebi postojalao?vidiš da nema nikakvu oznaku na lajsnu...ako ima jetta 1.6d može i golf imati,jel tak? Share this post Link to post Share on other sites
kutina1 0 Posted February 13, 2009 zakaj nebi postojalao?vidiš da nema nikakvu oznaku na lajsnu...ako ima jetta 1.6d može i golf imati,jel tak? pa da npr. dobro kaze dario imas jette obicne sa tim body kitom.... Share this post Link to post Share on other sites
Vlad 0 Posted February 14, 2009 ooo pa tu se priča o mom autu... Kako kaže susjed auto je org 59 kw samo što je stavljen unutra običan td. Meni sve to izgleda org , premda nemogu reć 100 posto! Share this post Link to post Share on other sites
Wild child 0 Posted February 15, 2009 Moj sused Joža kaj je oženil Jambrekovu kćer ima Steyra sa masinom od Vladimirca.....neznam jel to original il prerada?! Share this post Link to post Share on other sites