0
Marks

T:mehanicara,nekog sa foruma

Recommended Posts

dok sam cekao ekipu na poslu bilo mi dosadno pa sam isao mjeriti kolko ulja imam(na 0,5 celzijevaca).

kad sam drugi puta vadio mjerac pukla mi je casica i kad sam htio obrisat cijev da začepim rupu pukla mi je cijela cjevcica,skoro do motora :zid

sutra idem u autorad da vidim dal imaju,pa ako je netko voljan da mi to zamjeni za vikend u zamjenu za bilo sta(lova,gajba,cevapi itd)

Ja sam to isto polomio..kad sam mjenjao četkice na regleru alternatora..nikako da ulovim vremena to zamjeniti..

Mene zanima dali postoji kakva opasnost da se sje.. nešto pošto se već 2 tjedna vozim sa polomljenom.

meni ju na audiu istrgal lik na tehničkom :D - pogađate - tehnički je bil gotov za 3 min....

nema se šta desit, može jedino motor izbacat ulje van i to sam ak je loš motor (ja se vozio par dana bez nje)....

edit: meni je pukla skroz na dnu tak da sam bil skroz bez nje...

cijev dodje cca 65-70kn, promjena je min posla (sam se natakne), malo se zamastiš ćupajuć ostatke stare i to je to......

Edited by marin-82

Nekapa niš van..nego mene strah da ne uleti nešto unutra..valjda neće.Nikako da ulovim vremena kupit i promjenit ..

Marks sry na upadu u topic.

evo ja svoju zamijenio....kosta 35kn u ovlastenom....moze ti samo upast komadici dok budes skidao donju casicu.....jedini problem je, sto na casici ima utor za prsten na koji mora nasjest a tako lako nece....probat cu ga pritisnut kad motor bude ugrijan pa mozda plastika popusti.

kako nisam mogao "svuci" ostatak jednostavno sam ju podrobio jer je i plastika odradila svojig 10 god

0