Speedline 0 Posted June 28, 2006 ma najbolje da uzmes obadvije i napravis crveno bjele kockice iproblem rjesen Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted June 28, 2006 Bijela definitivno, ali ne ona kreč. Premalo ih ima sređenih, ali manje je vi??e: samo spusti, 15" ATS, Tanki branici i lajsne, bistra svjetla naprijed. Amen. e, vis problem je sto imam sve dijelove osim ovih sto si naveo ok, opruge imam, tanki branici NIKAKO, samo duboki dolaze u obzir, lajsne imam debele i trenutno nemam para za prednje farove ali imam one cveno-bijele iza jao koja dilemaaaaa :strah: Share this post Link to post Share on other sites
Guest biciklist Posted June 28, 2006 ajme lazoooooo wolf nema pojma u sta te uvalio...da sumsko zelena hahaha Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted June 29, 2006 Bijela definitivno, ali ne ona kreč. Premalo ih ima sređenih, ali manje je vi??e: samo spusti, 15" ATS, Tanki branici i lajsne, bistra svjetla naprijed. Amen. e, vis problem je sto imam sve dijelove osim ovih sto si naveo ok, opruge imam, tanki branici NIKAKO, samo duboki dolaze u obzir, lajsne imam debele i trenutno nemam para za prednje farove ali imam one cveno-bijele iza jao koja dilemaaaaa :strah: nemoj bit u dilemi, prodaj mi nazad lampe i branike koje si mi oteo ispred nosa! i rjesio si problem, auto ostavis bijel i di ces bolje i fino lovu potrosi na komade na moru A ako si vec zapeo... hm prefabaj i branike i lajsne i retrovizore, ma svu plastiku u bijelo,tak da auto bude full bijel ili ostaviauto bijel a branike i ostalo u recimo srebrno prefabas, pa onda iams bijelo-srebrnu kombinaciju,, moglo bi ljepo izgledat... uglavnom ostavi bijeli auto ako tiej ok boja i nije zgreban isl... pa si ako nista drugo usparo dost love za druge stvari Share this post Link to post Share on other sites
daltonix 0 Posted June 29, 2006 Ako je izbor samo između te dvije boje onda sam za crvenu boju jer bijela je jako nezahvalna - imao sam bijeloga i sve se vidi na njemu pa čak i kad se komarac na njega priljepi i to onda izgleda ko ??aka u oko Inače, ovo je prava boja: slazem se sa kolegom...vidio u cinestaru dolje na parkingu 2ku iste takve boje...nesto slicno mome..prekokrasno..stvarno prekokrasno...hebeno dobro mu stoji...crno plava kombinacija...uff..jos stavis bijele felge..auuuuuuuu..tak cu si jaaaaaaaaa Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted July 3, 2006 ma kakvo farbanje auta....ni?? nemoj dirat.....barem vozi?? ko ja bijelu strijelu.. Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 3, 2006 ma ne znam ni sam vise lud sam nego jel zna netko gdje se i posto mogu kupiti smoked prednji farovi ali BEZ X-eva i angel eysa? hvala Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted July 3, 2006 Hoće ovi biti dobri? Farovi Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 3, 2006 Hoće ovi biti dobri? Farovi ma nasao sam takve vec 65E dođu, ali imaju ovaj X po sredini sto me zivcira u zadnje vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted July 3, 2006 Vi??', nisam ga ni sku??io da je tamo :doh: Ma ima ih na ebayu sigurno samo treba malo potra??iti. Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted July 3, 2006 Kada se svi već tra??e savjet oko boje auta, eto i mene... Kod mene je trula vi??nja ili ne??to maroon met 77(tako pi??e u papirima)... nikako iskombinirat neku finu boju za unutra??njost a da ne odstupa od vanj??tine... any advice?? btw, peki, gledaj jeftiniju varijantu... bijelu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zmaj Posted July 3, 2006 ma ostavi bijelu,svi zivi imaju crvene dvojke Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 4, 2006 svi ste za bijlu, mmm key, brijem da ce onda i biti bijela, koga kod pitam, ka??e bijal hehe Share this post Link to post Share on other sites
Shen 7 Posted July 5, 2006 Ja nikako nemogu nac boju kakva je bila na proslom golfu (1,6TD 80ks... al ga ukrali :bye2: )... bila je siva (tamno, skoro crno), sa onim "zrncima"... jel ima neka stranica di se mogu naci boje golfa2? Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 5, 2006 Ja nikako nemogu nac boju kakva je bila na proslom golfu (1,6TD 80ks... al ga ukrali :bye2: )... bila je siva (tamno, skoro crno), sa onim "zrncima"... jel ima neka stranica di se mogu naci boje golfa2? http://doppel-wobber.de/ pa golf2 pa lecke njoy i maja ??uput Share this post Link to post Share on other sites
Shen 7 Posted July 5, 2006 Ne sjecam se vise kako je tocno bila boja... steta sto nemam sliku :plac: Al izgleda da je u pitanju Perlgrau, metallic, LA7U, Z3. http://img.photobucket.com/albums/v309/kin.../Picture007.jpg http://img114.echo.cx/img114/922/toffsgti6dm.jpg tako nekako to izgleda... Sad jos samo skupit pare da se ofarba... : Ovaj jean pajdo mi trazi cca 4500kn da ofarba cijelo auto...u tu gore boju... :? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 5, 2006 to je dosta cesta boja, mislim da imam vrata bas u toj boji, perla sivoj Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 12, 2006 Ne sjecam se vise kako je tocno bila boja... steta sto nemam sliku :plac: Al izgleda da je u pitanju Perlgrau, metallic, LA7U, Z3. http://img.photobucket.com/albums/v309/kin.../Picture007.jpg http://img114.echo.cx/img114/922/toffsgti6dm.jpg tako nekako to izgleda... Sad jos samo skupit pare da se ofarba... : Ovaj jean pajdo mi trazi cca 4500kn da ofarba cijelo auto...u tu gore boju... :? to je tebi puno? ja nemogu naci nikoga tko bi mi ispod 1000E radio, ejdva sam sad nasao covjeka koji bi mi za 4500 pobojao, i to zato sto mi ga stari duze pozna. Share this post Link to post Share on other sites