0
kreza

DIY : Golf 5

Recommended Posts

evo da ne zapocinjem novu temu,zanima me dali je moguce u servisu ili kod nekoga tko ima vagcom ili nesto slicno ukljuciti neke dodatne opcije kao sto su:

-xenon

-paljenje maglenke s one strane na koju skrecem

-paljenje lampice u retrovizoru kad se otvore vrata (to sam vidio na passatu i skodi octavii)

-ugasit signalizaciju za nevezanje pojasa (ugašeno)

-automatsko zakljucavanje vrata kad auto krene (složeno)

-automatsko paljenje svjetala kad se doda kontakt (složeno)

-home leaving sistem

...

Xenon možeš nadograditi ali mislim da bi ti trebao i novi procesor strujne mreže. Ali to se ne može ovako generalno govoriti dok se ne vidi koji procesor imas.

Staticka svjetla za zakretanje ide koliko ja znam od modelske godine 2008 kodiranjem.

Pojas - mozes, zakljucavanje- mozes.

Ove dijagnoze iz daleka znaju biti nezahvalne :lol:

Edited by kopa

Sve ovo mos napravit sa vag com za jednu minutu. Jedini problem su retrovizor posto golf nema u retrovizorima svjetlo nego samo zmigavac znaci da bi se tribalo malo pomucit sa tim sto se po meni ne isplati. Ako ti bude tribala pomoc javi se jer sam ja to palia gasia na svom autu

kreza said:
Sve ovo mos napravit sa vag com za jednu minutu. Jedini problem su retrovizor posto golf nema u retrovizorima svjetlo nego samo zmigavac znaci da bi se tribalo malo pomucit sa tim sto se po meni ne isplati. Ako ti bude tribala pomoc javi se jer sam ja to palia gasia na svom autu

Mislim da svjetla za skretanje idu tek od 2008 modelske kod golfa, A3, octavia-a itd. al ako uspijes :respekt

Odvukli ovo malo predaleko u OT :zivio

Edited by kopa

kreza said:

U paketu "Zrcala" je dolazilo osvjetljenje okoline, tako da ostaje opcija kupiti original el. preklopiva zrcala.

npr. http://cgi.ebay.de/Org-VW-Golf-5-Aussenspi...id=p3286.c0.m14

Edited by Ivo_022

kreza said:

ja imam paket vidljivost 2 i imam lampe u retrovizorima :)

jedino sto bi volia napravit home living sistem i osvjetljenje tamo di su noge...za home living nema ode,,zna netko kako najednostavnije...?

betbos said:
jedino sto bi volia napravit home living sistem i osvjetljenje tamo di su noge...za home living nema ode,,zna netko kako najednostavnije...?

Kad se spijis sa vag comom odi u polje 46 central elektronic izaberi coding, zatim stisni tamo di pise pomoc kod kodiranja i otvorit ce ti se novi prozor, u nemu moras stavit kvacicu i na leaving home i na coming home zatim stisnes transfer i zatvoris taj prozor i nakon toga stisnes kodiranje i to je to. A za ta svitla kod nogu isto se aktiviraju sa vagom al ima tu posla posto moras struju do doli dovest al imam negdi bas taj diy pa kad ga nadem posaljem ti. Imas jos mogucnosti i da ti pozicije samo svitle kao day light, mozes isto napravit da sr gepek sam otvara kao u passata....

automatska svitla već imam,.ovo čemo probat sutra sredit...još bi jedino tia ta svitla kod nogu i ..samo to je malo više zajebancije....u vratima doli u čošku di ima one crvene ka mačje oči,znači tu svitlo provest pa da svitlu kad se vrata otvore

coming leaving možeš i preko binarnog koda, al će radit samo jedno, recimo meni radi leaving home(kad se odključa auto onda svijetle svijetla)

a ovo automatsko zaključavanje sam ja složio preko tipkica na volanu....=)

0