ri5ac 0 Posted December 31, 2009 prodavač: Arrow + čovjek zapakirao farove kao da šalje suho zlato Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted January 2, 2010 plastikman + kao prodavač Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 6, 2010 kao prodavaču tomica + kako je covjek rekao tako je i bilo i jos dosao pred nas u super stanju sjedala Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 6, 2010 kao prodavac: dvojka+ lik je car,obrva koju sam kupio je odlicna. a plus kao kupcu? Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted January 6, 2010 petar001- veliki + kao prodavaču Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted January 7, 2010 Dajem flameu + jer sam zadovoljan uslugom i kapom,došla je na vrijeme,uredna,kvalitetna i evo i danas mi ne silazi s glave. A - zbog naknadno iskrsnulog problema s cijenom poštarine,ali nema veze,sad znamo za ubuduće. potpis Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted January 7, 2010 (edited) TIGAR1 - iz razloga jer nije preuzeo pošiljku, koja je na pošti stajala cca 10 dana, pod izlikom da nije dobio potvrdu od poštara... a koliko ja znam takvu potvrdu ti daju na ruke Edited January 7, 2010 by Mario91 Share this post Link to post Share on other sites
edi3003_gti 0 Posted January 11, 2010 Kao prodavač: Dizelaš + Roba je odlična, sve obavljeno po dogovoru, nemam nikakve zamjerke. Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted January 11, 2010 tek sam sad skuzio ovaj thread dajem Dizelašu +, uzeo sredisnju konzolu, ko nova je Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 11, 2010 filipe kao sto nemozes ebi davati + , isto tako nemozes ni -... Napravio sam malu promjenu u temi..svatko tko ima minus napisan je crvenom bojom kako bi bilo uocljivije na koga se mora paziti Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 13, 2010 acovw + kao prodavač! Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted January 13, 2010 Smmania + kao kupac Dusko + kao prodavac Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 13, 2010 (edited) + filipzg kao prodavac..sve korektno.. evo tema je jos malo preuredena, da sve skupa bude uocljivije Edited January 13, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
wicked hitrec 0 Posted January 13, 2010 (edited) evo da i ja napisem kao prodavacu lazo + dizelas+(jedan od najkorektnijih ljudi sta sam upoznao) kao kupcu tequila+ green devil + mexx + Edited January 13, 2010 by wicked hitrec Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted January 14, 2010 Kao prodavacu. Stivic + Dizelas + Kao kupcu Dax + Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted January 14, 2010 exfreerider + kao kupcu sve korektno odrađeno Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted January 14, 2010 (edited) baljulji + sve kako je rekao tako je i bilo stivic + poslo mi grill za nikakvu lovu ja sretan ..... smoki +,+ (trgovo dva puta oba dva puta kako je rekao kralj čak mi i popust dao na drugu posiljku) Edited January 14, 2010 by smmania Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 14, 2010 baljulji + sve kako je rekao tako je i bilo stivic + poslo mi grill za nikakvu lovu ja sretan ..... smoki +,+ (trgovo dva puta oba dva puta kako je rekao kralj čak mi i popust dao na drugu posiljku) Smmania + kao kupac sve napravljeno kako smo se i dogovorili! PS znači dobro je bilo zapakirano kad niš nije puklo, a bilo je lomljivo Share this post Link to post Share on other sites
smmania 0 Posted January 14, 2010 zapakiro si covjece dok sam otvorio,da su igrali nogomet s tim nisu mogli polomit Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted January 14, 2010 (edited) zapakiro si covjece dok sam otvorio,da su igrali nogomet s tim nisu mogli polomit :rotfl bolje tako nego da plaćaš cca 10-15kn za faking oznaku lomljivo Edit : ovo nije išlo nikog, da me netko ne bi krivo shvatio! Inače se kreću tako cijene za oznaku lomljivo (točnije sve ovisi o paketu) zato i je to napisano! Edited January 14, 2010 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
BISer 0 Posted January 14, 2010 (edited) sve 5 Edited January 15, 2010 by BISer Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 15, 2010 Ne vidim zasto bi zbog toga trebao dobiti minus, vjerovatno covijek nije imao vremena to poslikati,a naletio kupac i onda je prodao volan, jer ti nisi rekao da uzimas 100% pa je malo glupo odbiti kupca koji ce ga kupiti zbog nekog ko ce ga mozda uzeti.. Share this post Link to post Share on other sites
BISer 0 Posted January 15, 2010 (edited) sve 5 Edited January 15, 2010 by BISer Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted January 15, 2010 Kac46 - veliki + kao prodavaču Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted January 18, 2010 Anthony + kao prodavaču, sve po dogovoru i stanje dijelova kako je čovjek rekao... Share this post Link to post Share on other sites