srki 0 Posted March 24, 2010 ostavljeno je ovo otvoreno da se i tu moze pisati ako netko ima nekih razloga za to.. dok se ne uhodaju svi u feedback Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted March 31, 2010 Ovako tu bi se željela zahvaliti kolegi vekymanu za brz i kvalitetan popravak auta(promjenu motora)! frende hvala ti takvih je majstora i prijatelja od povjerenja jako malo Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted March 31, 2010 dragan : jedan jako debeli minus za sve sta je u zadnje vrijeme napravio prema meni Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 31, 2010 dragan : jedan jako debeli minus za sve sta je u zadnje vrijeme napravio prema meni neznam dal ima smisla bubati mu minuse..kad se je obrisao sa foruma.. nadam se da nije nista strasno Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 31, 2010 To šta se je obrisao s foruma ne mora značit da netko drugi s foruma neče stupit u kontakt s njim i trgovat Dobro je znati i dobra i loša iskustva,pa i s bivšim članovima A u vrijeme trgovine je bio član foruma koliko mi je poznato Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted March 31, 2010 neznam dal ima smisla bubati mu minuse..kad se je obrisao sa foruma.. nadam se da nije nista strasno Ima itekako smisla, triba javno prozvat i protjerat s foruma svakog pokvarenog trgovca! I di se on to izbrisa, jos uvijek je clan foruma?? Mozda ne pise, ali vidim da i dalje uredno cita forum!!! http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showuser=6309 Last seen:Today Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted March 31, 2010 meni je bilo glupo nekako isto prozivati al aj kad je vec spomenut da znaju i drugi, moze i od mene minus, kupio sam u njega felge i bodykit i dogovor je bia u 2 rate i placeno sve i dobia sam to sve tek nakon 4,5 miseca, zvanja cekanja nagovaranja... a bodykit je u takvome stanju da ga nebi nikome proda za 50kn a felge su bile iskidane u nekome sudaru pa su i varene. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 31, 2010 To šta se je obrisao s foruma ne mora značit da netko drugi s foruma neče stupit u kontakt s njim i trgovat Dobro je znati i dobra i loša iskustva,pa i s bivšim članovima A u vrijeme trgovine je bio član foruma koliko mi je poznato Ima itekako smisla, triba javno prozvat i protjerat s foruma svakog pokvarenog trgovca! I di se on to izbrisa, jos uvijek je clan foruma?? Mozda ne pise, ali vidim da i dalje uredno cita forum!!! http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showuser=6309 Last seen:Today evo dodan mu je minus meni je bilo glupo nekako isto prozivati al aj kad je vec spomenut da znaju i drugi, moze i od mene minus, kupio sam u njega felge i bodykit i dogovor je bia u 2 rate i placeno sve i dobia sam to sve tek nakon 4,5 miseca, zvanja cekanja nagovaranja... a bodykit je u takvome stanju da ga nebi nikome proda za 50kn a felge su bile iskidane u nekome sudaru pa su i varene. nema ti sta biti glupo..bas zato i postoji ovo..da ne bi i netko drugi tako prosao... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 2, 2010 filipe pocni se lagano prebacivati na feedback gore...sto je novo stavljeno za davanje ocjena.. vidis da je vecina tamo vec presla Share this post Link to post Share on other sites
BALE 0 Posted April 26, 2010 Evo jedan + za Nick-a. Trgovali točno kako smo dogovorili... Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted May 3, 2010 MarinoL + ko kuca svaka cast Share this post Link to post Share on other sites
sarmaguru 1 Posted May 12, 2010 ja s draganom nisam imo nikakvih problema.. stovise sve ispod cjene mi je prodo, tak da bi ja plus ostavio a tigar1 dajem minus jer me zajebo..prije mjesec ili vise sam uzeo pojacalo i nisam ga ni gledo ni spajo jer nisam imo para za daljnje ulaganje u auto. neki dan pogledam threder rating i vidim minus za njega, pa reko odo otvorit pojacalo da vidim, naravno neki elemnti su zagoreni i vidi se da je lemljeno. Oglas je bio "ko novo, neotvarano, nepopravljano, nikad forsirano blabla". Prosla baba s kolacima nema veze..rjesit ce se to vec nekako, al eto pa da drugi znaju. Share this post Link to post Share on other sites
Guest r32-tuner Posted May 14, 2010 takoder draganu + sve 5 uredan korektan ispod cijene! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 16, 2010 Prelazi se na iTrader...ova tema se locka.. http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....tocom=tt_trader Share this post Link to post Share on other sites