0
tomislav1111

Golf 2

Recommended Posts

Search....

Gtd ima plus ove stvari: stabilizator štangu naprijed, regulator sile kočenja na stražnjem mostu, spojler na stražnjem staklu, mislim da svaki gtd ima mekanu armaturu, natpis gtd....

Search....

Gtd ima plus ove stvari: stabilizator štangu naprijed, regulator sile kočenja na stražnjem mostu, spojler na stražnjem staklu, mislim da svaki gtd ima mekanu armaturu, natpis gtd....

...malo ljepsa sjedala (prva cesto sa podesavanjem visine), siber, metalizirana stakla...

Konjići-60 ks-model sa katom,70 ks običan i najčešći model,80 ks model sa IC-rijedak.

Ja imam 51 kW i mislim definitivno najzahvalniji motor. Mala potrosnja, dobro ide - nemoze se reci da je spor i jeftino odrzavanje.

Ja sam presao sa njim 390 000 kilometara bez nekog zestokog kvara...Ko svakodnevno vozi i prelazi mnogo godisnje sa prosjecnom platom ovo auto je odlican izbor.

moj nije GTD a ima regulator sile kočenja na stražnjem mostu, malo ljepsa sjedala (prva cesto sa podesavanjem visine), siber, metalizirana stakla... :)

GTD- sipke u vratima, crno nebo, kozna tabla,...

Guest corrado..
Ja imam 51 kW i mislim definitivno najzahvalniji motor. Mala potrosnja, dobro ide - nemoze se reci da je spor i jeftino odrzavanje.

Ja sam presao sa njim 390 000 kilometara bez nekog zestokog kvara...Ko svakodnevno vozi i prelazi mnogo godisnje sa prosjecnom platom ovo auto je odlican izbor.

Tako je to su odlični motori a idu odlično da da ali nema ih više dobrih nažalost skoro sve su groblje , imal sam ga ja i napravio je malo preko 400 000 bez otvaranaja mašine , ali kad je stao bacio sam ga van jer bi bilo ulaganja u njega previše, inače ja sam ga imao sa originalnih 110 000 km eh da mi je takav nači opet :grrr

ma moj stari je imao takvog,kupio ga sa 100 000(nestvarnih),napravio jos toliko i na generalnu(dao za nju 3500kn),poslje tog auto napravio jos 150 000km i jos netrosi kap ulja,tak da su ti motori strava po svemu!

Tako je to su odlični motori a idu odlično da da ali nema ih više dobrih nažalost skoro sve su groblje , imal sam ga ja i napravio je malo preko 400 000 bez otvaranaja mašine , ali kad je stao bacio sam ga van jer bi bilo ulaganja u njega previše, inače ja sam ga imao sa originalnih 110 000 km eh da mi je takav nači opet :grrr

Eh da je i ja kazem :)

GTD- sipke u vratima, crno nebo, kozna tabla,...

Moj nije gtd pa imam šipke u vratima, a od frenda original gtd 59 kw pa ih nema, i njegov nije imao sjedalo desno podesivo po visini a moj je imao oba 2.

Uglavnom oznaka gtd nema veze sa opremom nego samo sa ovim:

Gtd ima plus ove stvari: stabilizator štangu naprijed, regulator sile kočenja na stražnjem mostu, spojler na stražnjem staklu, svaki gtd ima mekanu armaturu, natpis gtd....

0