Mark 0 Posted February 16, 2009 zanima me koja su ovo sjedala? iz kojeg auta? jel ovome autu izvučen rubnjak ili je to samo plastika? i najvažnije od svega... koji je ovo volan???????? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 16, 2009 sjedala su slicna kao iz mk2 editiona, mada kolko se sjecam davno kad sam gledao taj interijer (i drkao na njega, pa pokusao napravit neku losu neuspjelu kopiju zahvaljujuci vjestim tapetarima iz spanskog ) ima sitnih razlika.....mozda iz mk3....uglavnom taj djir Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 16, 2009 sjedala su slicna kao iz mk2 editiona, mada kolko se sjecam davno kad sam gledao taj interijer (i drkao na njega, pa pokusao napravit neku losu neuspjelu kopiju zahvaljujuci vjestim tapetarima iz spanskog ) ima sitnih razlika.....mozda iz mk3....uglavnom taj djir I naravno meni htio uvaliti te siceve.. Volan je gotovo nemoguće prepoznati jer ima milijun proizvođača a 90% volana je na isti kalup..rubovi su ak se ne varam prednji g60 a zadnji gti..odnosno plastike Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted February 16, 2009 (edited) ok danke šun... znači moguće da je mk3 profilirana sjedalica... jako su mi sexy sjedala... mislim da sam se zaljubio.. hipnotiziraju... ak netko zna točno kakva su sjedala to... pa da mogu gledat po netu... gledao sam sada mk3.. ne izgledaju baš kao mk3... jel ovo možda neki home made? gledam auto i lik se ne čini baš nekim frikom za neko teško prepravljanje... kad se pogleda skoro sve je ručice ostavio orginal i ostalo.. al možda je lik frik za sjedala... pa ih je izradio.. a volan? edit: ne mora biti isti volan baš.. najsličniji tome... Edited February 16, 2009 by Mark Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 16, 2009 carlito ti trenutno prodaje "takva" sjedala iz duje za koja sam pricao da su jako slicna (neki, pa mozda i ti (nhf) nebi ni skuzili razliku-ako je uopce ima), a i pasu ti direktno na dvoje vodilice+imaju el. podesavanja visine Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted February 16, 2009 (edited) carlito ti trenutno prodaje "takva" sjedala iz duje za koja sam pricao da su jako slicna (neki, pa mozda i ti (nhf) nebi ni skuzili razliku-ako je uopce ima), a i pasu ti direktno na dvoje vodilice+imaju el. podesavanja visine Dobro Fog kaje ,jel se pravis bedast ili kaj ?Ta sjedala su iz trojke definitivno(ko moja u duji) Velika je razlika izmedu dvojkinih i trojkinih.Dvojkina sjedala su malo zesce profilirana od trojkinih,pogotovo doljni dio znaci sjedeci. trojka- http://blouki.free.fr/photos%20divers/vr6-9.jpg dvojka- http://www.vwgolfmk2.com/Bilder/recaro%20ny.jpg 1.naslon za glavu kod dvojkinih prati (skoro)sirinu sjedala dok kod trojke ide u piramidni oblik. 2.bocni oslonci kod dvojkinih su jace izrazenija i malo kockastog oblika dok su kod trojke bas lijepa 3.sjedeci dio kod dvojke je jace izrazeniji i bocni oslonci idu prema gore(skoljkastog oblika)dok kod trojke idu skoro u liniji samog sjedeceg djela eto Edited February 17, 2009 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted February 16, 2009 (edited) šta je sad na kraju jel trojka il šta? daj nek netko samo stavi oznaku tih sjedala tako da mogu na internetu gledat... ak upišem recaro izbacit će mi sve živo... Edited February 16, 2009 by Mark Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted February 16, 2009 ok.. to su znači profilirana sjedala mk3 obložena u kožu.. danke... volan jel itko prepoznaje? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 16, 2009 Dobro Fog kaje ,jel se pravis bedast ili kaj ?Ta sjedala su iz trojke definitivno(ko moja u duji) Velika je razlika izmedu dvojkinih i trojkinih.Dvojkina sjedala su malo zesce profilirana od trojkinih,pogotovo doljni dio znaci sjedeci. a sad spusti cvikse sa cela na nos i procitaj ponovo moje postove Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted February 16, 2009 a sad spusti cvikse sa cela na nos i procitaj ponovo moje postove E nasmijal si me rekao si MOZDA!!!blink blink blink Kod znalaca nema MOZDA!!! Ps.nisam ti se pohvalal da sam ubo nove cvikse,sad vidim ko veliki Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 16, 2009 šta je sad na kraju jel trojka il šta? daj nek netko samo stavi oznaku tih sjedala tako da mogu na internetu gledat... ak upišem recaro izbacit će mi sve živo... jel mozes objasnit kompliciranje? ne samo da ti je odgovoreno kakvi su to sicevi, nego ih imas i priliku kupit. ovo su recaro iz mk2: a ovo iz mk3 nije da te potcjenjujem, ali primjecujes li ti razliku osim dezena i plastike na dnu sica? povrh toga, ove iz mk3 trebas "pripasat" na vodilice od keca, sto premda nije puno posla, pretpostavljam da ce ti pokvarit sliku ove modifikacije sto se volana tice, mozda momo tuner.....mozda neki iz mase slicnih, guglaj Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted February 17, 2009 To su recarosi iz trice editiona Imo ih je Medo ako se ne varam , i dosta su rijetki Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted February 17, 2009 Volan ti može biti: Momo tuner Momo power Momo corse Momo racing line A još ih je mali milijun koji su ne-momo Google Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted February 17, 2009 (edited) Ja imam jedno iz trojke i ne izgleda ovak... nema tak visok profil... EDIT: Recaro Edited February 17, 2009 by joke Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 17, 2009 To su recarosi iz trice editiona Imo ih je Medo ako se ne varam , i dosta su rijetki Tako je,to je RECARO iz mk3 i nemaju veze s profiliranima iz trice Share this post Link to post Share on other sites
Mark 0 Posted February 17, 2009 (edited) sve sam saznao... sjedala su mk3 recaro.... ili kao druga opcija mk2 recaro... volan je momo.. sad barem znam šta ću utipkat u google.. samo ga moram naći među milijun moma volana.. plastike prednji g60, zadnji gti.. fog nisam nigdje napisao da ću ih uzet istog trena... nego me zanima informativno tako da ih zapamtim... puno je posla i para oko tih sjedala.. tapeciranje itd.. a ove malo jednostavnije stvari kao npr felge će me potaknut da još više ulažem.. odkad sam stavio mjuz u autić sam se nabrijao na sređivanje.. al neću bit miran dok ih ne nabavim jer su me osvojila sexy lookom.. nisam vidio bolja sjedala.. imam prioritet uzet borbetice sh u travnju... ako slučajno ne nađem neke koje mi se sviđaju više... danke šun.. dobio sam sve informacije.. Edited February 17, 2009 by Mark Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 17, 2009 da nastavimo o sicevima....ja bas mislim da nisu iz mk3, nego kako je ovo ocito USA duja (pojasevi, stitnici za koljena,...), mislim da su ovo recaro orig. iz duje (u USA su bili cesci nego sto je to kod nas-samo u editionu), a cesto su dolazili ovako "obuceni", tzv. cloth recaro Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted February 17, 2009 da nastavimo o sicevima....ja bas mislim da nisu iz mk3, nego kako je ovo ocito USA duja (pojasevi, stitnici za koljena,...), mislim da su ovo recaro orig. iz duje (u USA su bili cesci nego sto je to kod nas-samo u editionu), a cesto su dolazili ovako "obuceni", tzv. cloth recaro Pričaš o sicevima iz prvog topic-a? Ono jesu iz MK3. Očita je razlika u grbi na naslonu. A ova grba što si savio od američkih duja je identična kao recaro iz MK2. Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted February 17, 2009 Da, to su 100% sjedala od golfa 3 editiona, znam jer imam takva sjedala, a pojas je neka prerada A kak mi se čini, vjerojatno je na sjedala recaro od mk2 stavljeno sjedište i naslon od mk3 editiona, jer je podešavanje visine ostalo od mk2 Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted February 17, 2009 Vjerpjatno je frajer presložio cijeli sic od MK3 na vodilicu od MK2. Share this post Link to post Share on other sites