Guest can31 Posted February 23, 2009 VW Golf, 2003.g - daljinski mi poceo loviti na jako maloj udaljenosti, promijenio sam bateriju (dobra je baterija, sve sam ok napravio), no i dalje isto, moram doci najdalje 2m od auta da bi mi ulovio signal, drugi kljuc radi besprijekorno. Da li ste imali takvih poteskoca? Pozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
dax30 0 Posted February 23, 2009 VW Golf, 2003.g - daljinski mi poceo loviti na jako maloj udaljenosti, promijenio sam bateriju (dobra je baterija, sve sam ok napravio), no i dalje isto, moram doci najdalje 2m od auta da bi mi ulovio signal, drugi kljuc radi besprijekorno. Da li ste imali takvih poteskoca? Pozdrav! da li se to javlja na zaključavanju ili na otključavanju ili na oboje? Share this post Link to post Share on other sites
Guest can31 Posted February 23, 2009 da li se to javlja na zaključavanju ili na otključavanju ili na oboje? U oba slucaja. Share this post Link to post Share on other sites
dax30 0 Posted February 23, 2009 U oba slucaja. moguće je da ti je ključ pao na pod s neke visine,pa ti se unutra kontakti mozda od RF malo pomaknuli,trebao bi rastaviti daljinski pa lemilicom kontakte prevući i onda bi to bilo to. Share this post Link to post Share on other sites
Guest can31 Posted February 23, 2009 moguće je da ti je ključ pao na pod s neke visine,pa ti se unutra kontakti mozda od RF malo pomaknuli,trebao bi rastaviti daljinski pa lemilicom kontakte prevući i onda bi to bilo to. OK, sutra ionako idem na servis pa cu vidjeti kaj tamo kazu. Hvala Share this post Link to post Share on other sites
dax30 0 Posted February 23, 2009 OK, sutra ionako idem na servis pa cu vidjeti kaj tamo kazu. Hvala ok, pitaj u servisu,da vidis sta ce oni reci, ako ti nista ne rijese,mozes probati: Skines svu plastiku ispod volana,i imas jednu crnu kutijicu dimenzije cca 150mmx100mm otprilike i na njoj imas 2 đeka sa puno žica. Izvuci van te đekove pa ponovno uštekaj i onda probaj taj daljinski na kojem si mijenjao bateriju. Share this post Link to post Share on other sites