Veky_ck 0 Posted June 11, 2010 još točno 6 sati i budimo se Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted June 11, 2010 ko dojde prvi na formulu plača svima kave, a ko bu zadnji plača svima pive vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted June 13, 2010 I su platili pive ovi kaj su zadnji dosli????? :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted June 13, 2010 damirr ah jbg: nisu, povukli su se cim smo dosli u KA "janezi janezi" samo su "klipe" odnesli, od 3 auta 2 klipa meni je bilo prehebeno, sam kaj se nisam usudil skocit s 5m u koranu, a kamo li 10m halic svaka ti cast imas jaja do poda oni kaj nisu isli more im biti JJjjaaakkkoooo zal, a oni kaj su bili sprijeceni ovaj put im se prasta al za 355 dana placaju rundu u 6:30 na FORMULI Share this post Link to post Share on other sites
Zoky567 0 Posted June 13, 2010 ljudi svaka čast , bilo je prehebeno ovakva okupljanja bi trebala biti češća (bar kaj se mene tiče) slike za one koji nemaju face; uskoro Share this post Link to post Share on other sites
Matek 0 Posted June 13, 2010 heh.. jebena je ta skakaona Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted June 19, 2010 i ljudi bude kai sutra da se malo nadjemo ako bude ljepo vrijeme?? Share this post Link to post Share on other sites
scOOby 0 Posted June 20, 2010 ja sam za ali neznam kak bum mogel...možda tek posle pola 4 dojurim s cabriom... Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted June 20, 2010 ja sam za ali neznam kak bum mogel...možda tek posle pola 4 dojurim s cabriom... unda bi mogev i mene pobrati Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted June 23, 2010 ljudi dajte recite tko je sve za da ove god u malo vecem btoju posjetimo Sibenik neznam tocan datum al mislim da je negdje pocetkom 8 mj??!?! ak neko zna datum nek napomene da se zna, prosle godine nas je bilo 10 i islo se sa 3 auta ja di ove godine minimalno udvostrucio tu brojku nek se stavi na popis ko je vise manje 100% siguran da bude isao: 1. tonac (sa boljom polovicom) 2. luxy (sa boljom polovicom) 3. rajkec 3. nihks 5..... 6..... 7..... Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted June 24, 2010 munđar i ja nismo sigurni jer ako najdemo kakšega posla teško da bumo slobodno dobili.. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 24, 2010 A zakaj su nihks i rajkec skupa pod brojem 3 Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted June 27, 2010 Bude danas kakav meet? nikome se nikam nejde? Share this post Link to post Share on other sites
scOOby 0 Posted June 27, 2010 ja sam za...budem javil još dali prihajam ili ne...možda dojdemo ja i MihaA3... Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted June 27, 2010 a di kam, ko sve?! u kolko?! Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted June 27, 2010 bio danas mett na karting stazi u kartinzima i bmw-ovci nam se pridruzili (mi smo se njima pridruzili, ipak je njih bilo duplo vise) rajkec moja greska (to je od uzbudzenja) jer jedva cekam mada rajkec sogor ti je jos na vagi pe ili ne daj moramo ga nagovorit Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted June 30, 2010 jel ima interesa da se održi neki meet u nedjelju?može i kasnije da se ne kuhamo na suncu Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted June 30, 2010 To ti je pametan prijedlog,ja sam isto za kasnije,jer je u 15 najveća pržiona.... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted June 30, 2010 ja sam za al kad kasnije oko 18.00 ?!!? Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted June 30, 2010 Meni odgovara i oko 18....da čujemo ostatak ekipe..... Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted July 1, 2010 ja sam za!! ali kak mi se čini da putujem za gorice tak da :zivio :zivio :zivio !!! Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted July 4, 2010 i kaj bude onda danas meet ili opet nista 18:00 bazeni ili Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted July 4, 2010 od 14h na stazi v Belici su utrke kartinga, pa se moremo i tam najti.. Share this post Link to post Share on other sites