Bube 1 Posted October 30, 2010 bilo bi lijepo da se nađemo u sto vecem broju s obzirom da imamo goste ja sam za kaj bili na bazenima standard nedjelja oko 4 popodne (dok rucak slegne ) nizde ili marinac bi mogli siscane dopratit ako nebi znali put ili kaj vec?? Gle, vi se medusobno dogovorite gdje. Nama je svejedno. Glavno da se skupimo u sto vecem broju. Ali ovo mi zvuci ok. Nademo se nesto prije 4 i dovedete nas do tamo. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted October 30, 2010 I ja podržavam luxyjev prijedlog,bazeni čk oko 16h Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted October 30, 2010 Ajde dodem i ja gdje onda u čk ili u vž ?? ja bi u vž Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted October 30, 2010 ČK-VŽ je udaljenost 15 km po dobroj cesti, a puno nas više ima iz Međimurja.. Nije problem nama do VŽ-a, al mi imamo bolje ceste Od 15:30 do 16:00 je skupljanje na bazenima u ČK, pa onda dočekamo Vas i Varaždince i idemo dalje da vidite malo naš grad i naše kafiće.. Može tak? Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted October 30, 2010 Ajde dodem i ja gdje onda u čk ili u vž ?? ja bi u vž problem je sa parkingom malo je mjesta di se mozemo slobodno parkirat, nas su tjerali svako malo i sad nam je na kraju nadam se mir ovdje na bazenima u ČK moze i VŽ meni svejedno al treba nac parking..... pa nije tak daleko ČK od VŽ, a s obzirom da svi koji misle doci znaju do bazena glupo bi bilo se sad selit nekud ja sam za ČK, al neka vecina odluci, pa se dogovorimo Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted October 30, 2010 ma moze i Čk onda Bude Nizde bio kolovođa iz vž Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted October 30, 2010 nejde nizde sutra na meeting Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted October 30, 2010 Konačno sam jednom sve posložil da dojdem, al sam se u jučer "polomio" pa danas nisam bio u stanju pretakat pa moram jebeno sutra! :angry: Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted October 30, 2010 Nista, postaje malo kasno za dogovore pa cemo ovako. Mi dodemo oko 16h u Cakovec. Ili jos bolje, dajte mi tocnu adresu bazena. Imam GPS pa dodemo u 16 tocno tamo! Moze tako? Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted October 30, 2010 (edited) adresa je Športska 2,Čakovec... nadam se da budete sretno stigli... Edited October 30, 2010 by dino_mk1_gti Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted October 31, 2010 099 508 6789 ako zalutate il nebudete znali kak do nas, javite mi se na taj broj Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 31, 2010 099 508 6789 ako zalutate il nebudete znali kak do nas, javite mi se na taj broj hvala brate, to se cijeni ...nadam se da se necemo izgubiti Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted October 31, 2010 nemate se sta izgubit, kolko sam se vozao po HR, skuzio sam da su u Medjimurju jako dobre ceste, nema ni previse graba naspram nekih drugih zupanija, a i vrlo je lako naci bilo sta kad se predje preko Drave Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted October 31, 2010 nejde nizde sutra na meeting zasto? oces prije kakvu kavu rucak ? Share this post Link to post Share on other sites
scOOby 0 Posted October 31, 2010 ako idete autoputem do ČK onda vas možemo ja i Damirr pričekati kad silazite s autoputa jer nam je jako blizu...pa onda da s nama idete do meet-a... evo i moj broj pa se javite 098/932-6529 ...ako pak idete starom cestom onda se vidimo na bazenima... Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted October 31, 2010 kakve veze ima kvaliteta cesta s tm da dečki najdu mjesto mislim fakat!! Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted October 31, 2010 kakve veze ima kvaliteta cesta s tm da dečki najdu mjesto mislim fakat!! Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted October 31, 2010 Nikakva pogotovo za gewindane aute Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted October 31, 2010 bilo je heeeebeeeno jos jednom VELIKO HVALA SISCANIMA kaj su dosli u tako velikom broju..... .....ekipa stavite slike ko kaj ima, ja nisam nist slikao htio bi si ih spremit pogotovo onu grupnu fotografiju Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted October 31, 2010 Nikakva pogotovo za gewindane aute hahahaha fakat si se zgubil malo jer je tam pisalo da budu lako našli jer su vam ceste uredne!! Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted October 31, 2010 Evo, mi koji smo potegnuli malo brze smo stigli doma a ostatak je jos uvijek u Gorici na cevapima.. Super je bilo, jedna od najzabavnijih nedjelja ikad! Fotke ce biti sutra navecer najvjerojatnije. Ima ih dosta i treba ih jos srediti pa molim za strpljenje. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted October 31, 2010 ja se vec napapo u mekiću, otusiro i skoro zaspo Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted October 31, 2010 dečki bilo je fejst...ekipa je super i ka su se potrudili i došli nas glet... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 31, 2010 Jedan od boljih meetova, a i najmasovniji do sad. Upoznao gro ekipe s kojima tu tipkam Lijepo od ekipe koja je potegnula malo duži put, a i došli su u malo većem broju Autiju je bilo dosta, za svakog ponešto... Definitivno 2 najbolje stvari danas dolazak "stranaca" pješačkom stazom na parking i zajednička fotka Veky_ck, dino_mk1_gti, nihks, damirr i ja smo završili u kocki na pizzama, nismo htjeli ćevape Neki su mi dužni "karvoš" Kinder čokolada Share this post Link to post Share on other sites