0
nizde

VŽ, ČK i okolica meet

Recommended Posts

Trenutni popis za POLO ekipu, koja dolazi na Meet!

1. Veky_ck -9n3 1.4 16V

2. josip -9n3 cup

3. franc2804 -9n3 1,4tdi

4. nizde -9n3 1.4 16V

5. Marco Polo -9N 1.4 TDI

6. Jandro - 9N 1.9 TDI

7.Sasha - VaRiant

8. Petar001- 6n2 GTI -(ako ne odem u budimpeštu)

9. žac_bj - 6N 1.6i

10. Delux - 6R 1.6 TDI

Svi zainteresirani i Naša domača ekipa, nek se dopišu u popis, da znamo mozda isplanirati nekakve stvari i ono!! oke?!?

Link: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry538907

1. Veky_ck -9n3 1.4 16V

2. josip -9n3 cup

3. franc2804 -9n3 1,4tdi

4. nizde -9n3 1.4 16V

6. Jandro - 9N 1.9 TDI

7.Sasha - VaRiant

9. žac_bj - 6N 1.6i

10. Delux - 6R 1.6 TDI

11. Luka_R32

1. Veky_ck -9n3 1.4 16V

2. josip -9n3 cup

3. franc2804 -9n3 1,4tdi

4. nizde -9n3 1.4 16V

6. Jandro - 9N 1.9 TDI

7.Sasha - VaRiant

9. žac_bj - 6N 1.6i

10. Delux - 6R 1.6 TDI

11. Luka_R32

Luka, preselil sam ti potpis u onaj popis! tam budemo svi pisali! moreju i ostali!! na Polo meet! pozz

Ako bude sve po planu ja dolazim..

Kad se skuplja ako se skuplja ekipa u vž?

A od tolko glasa, glasa čuti nije..

Ko hoče doći na meet nek dođe, ko ne njegova stvar..

svi bi meetove, druzenja, a sad svi tiho! prava VW ekipa, svaka čast...

Edited by Veky_ck

svi bi meetove, druzenja, a sad svi tiho! prava VW ekipa, svaka čast...

gle... kad ti zaprdneš onda bi ti meet-a... daj kuži malo ljude koji imaju obaveze....

ja sam recimo od 13-15 u sloweniji... tak da kad stignem-stignem...

ostalima (ST, RI, KA, ZG) je to bilo "last minute" meet i nebreš očekivat nešto kad staviš datum i vrijeme zadnji tjedan...

no hard feeling... al ono... imaš te ispade da smo ekipa za k...c u čk i vž... jbg....

gle... kad ti zaprdneš onda bi ti meet-a... daj kuži malo ljude koji imaju obaveze....

ja sam recimo od 13-15 u sloweniji... tak da kad stignem-stignem...

ostalima (ST, RI, KA, ZG) je to bilo "last minute" meet i nebreš očekivat nešto kad staviš datum i vrijeme zadnji tjedan...

no hard feeling... al ono... imaš te ispade da smo ekipa za k...c u čk i vž... jbg....

Pa, navel sam ja POLO ekipi, da bude za jeno 2,3 tjedna! kak je bilo i planirano! nismo hteli tjedan prije jer je karnevwal bil, ni tjedan posle jer je budapest passat i nekaj kajaznam... a i nisam htel staviti dok nebudemo 100% sigurni i se..

a i btw.. de pa su u ČK kakvi VW-i tuningi?! svi su doma po radionama rastepeni godinama več.. mozda se samo pokoji polu primjerak po cesti vozi...

Pa, navel sam ja POLO ekipi, da bude za jeno 2,3 tjedna! kak je bilo i planirano! nismo hteli tjedan prije jer je karnevwal bil, ni tjedan posle jer je budapest passat i nekaj kajaznam... a i nisam htel staviti dok nebudemo 100% sigurni i se..

a i btw.. de pa su u ČK kakvi VW-i tuningi?! svi su doma po radionama rastepeni godinama več.. mozda se samo pokoji polu primjerak po cesti vozi...

a gle... ima tih "polu", ja sam im najavil za sutra... bar moj bivši i luxyev + još dva dečka s autima...

a ja svoj i marinko kolko znam slažemo... i luxy sad slaže... za ostatak neznam...

Smanjuje se broj ljudi, steta. Ali onda ce svi poslije 6. mjeseca kukat kako nema nikakvih dogadaja.

Smanjuje se broj ljudi, steta. Ali onda ce svi poslije 6. mjeseca kukat kako nema nikakvih dogadaja.

Da, nazalost!!

ma, bude puno ljudi!! Lijepo bude vrijeme! lijepih auti, prava ekipa! DJ, terasa za kafe i sve!!

Sutra je taj dan, ljudi, vidimo se!!

Petre, ozdravwi!!

nismo hteli tjedan prije jer je karnevwal bil, ni tjedan posle jer je budapest passat i nekaj kajaznam.....

hah gle tjedan prije su se svi utrosili za karnevwal i sad sparaju za budapest.... :lol2

a i dosta ljudi iz daljnjih krajeva nece doc pa da budu gladni, di ce si tko kaj kod bazena kupit?

ja da sam iz ZG ili dalje, 1. nebi dosal pa da budem gladan....

.....sory

mogo si negdje izvan grada ovo organizirat (SKUPIT ČK I VŽ ekipu i organizirat rostiljadu.... a ne da nas stalno seres i blatis, a auto bi mogao i tad biti u tajnosti..... :)

NIKI ina odlicnu vikendicu u M.Subotici i ima mjesta za parking ili na dravi.... (ovo je samo primjer....)

sory

a i ti tuningi koji se slazu 2-3-4 god vjeruj bit ce nesto od njih i oni sicurno nece biti za preseravanje po čk nego za preseravanje na SEE-u :palacg

vjeruj mi

huh prsti me bole

btw ja sutra dolazim :palacg

jeste vi međimurci smešni!!! NHF nikom al je tak

jebt pa dajte neke svoje razmejrice il kaj več rešite na PM il u živo svako malo se vidite a ne kaj tu svi gledaju kak se prepirete!

Dobro, doci cu preko livade vjerojatno, ko i zadnji puta haha

luxy, na bazenima imaš restoran i kafić :palacg

da da .......

..... hot dog 2 pojedem u jednom zalogaju a jedan je "15 kn"

a i taj fast food je u svakom slucaju preskup :palacg

Edited by luxy

ne vidim u čemu je problem, ja sam kebab na See-u platil 5 eura, a nije bil ni K od kebaba.. ako je netko tak gladan kaj nebre već stajati, jebga, plati tih 15-20-30 kuna za taj hot dog i jedi..

btw. nejdeš na meet da tam jedeš nego da se družiš s ekipom!

jeste vi međimurci smešni!!! NHF nikom al je tak

jebt pa dajte neke svoje razmejrice il kaj več rešite na PM il u živo svako malo se vidite a ne kaj tu svi gledaju kak se prepirete!

to ti je poznati međimurski jal, zaje*ana stvar :palacd

to ti je poznati međimurski jal, zaje*ana stvar :palacd

neznam ko/kome.... :lol2:lol2

ajde crta na bazene... dosadni ste......

0