tonac 0 Posted March 25, 2011 Ljudovi! kaj bumo se v nedjelju zišli malo, druzenje, pa đir po gradu svi zajedno, pa kava negdi zajednička? kolko h? 15:00? ima zainteresiranih? može negdi kava... Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted March 27, 2011 i tak ništ od toga.. Share this post Link to post Share on other sites
pess_2103 0 Posted April 4, 2011 Najte ga jebat na to smo spali, da se nebremo sresti svi skupa..... dajte ajde nekaj za nedjelju..... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted April 4, 2011 Jel moze da ovu nedelju rijesimo nesto u Prelogu kod sportske dvorane???? Ja slozim neki event na faceu pa da pozovem i neke domace VW ljubitelje??? Jeste za ???? Share this post Link to post Share on other sites
pess_2103 0 Posted April 4, 2011 Jel moze da ovu nedelju rijesimo nesto u Prelogu kod sportske dvorane???? Ja slozim neki event na faceu pa da pozovem i neke domace VW ljubitelje??? Jeste za ???? Ja sam prokleto za, samo mi reci u prelogu to je preko AŠ Priloga jer jedino tamo znam, zbog autoškole..... i ako može tvoj profil za face da te dodam, da vidim potajnosti ? Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted April 4, 2011 ja isto za... i kasnije skoknemo do "marine" (drave) ako bu lijepo vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted April 4, 2011 Pošaljite mi event na facebooku, imamo ideju za video, na dravi.. sat, lokaciju i see... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted April 4, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=157467914313591 Evo eventa tu se morete dodati te predloziti jos kaj i pozvati naravno ostale Wagenase Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted April 4, 2011 vidimo se btw. napravljena je i grupa na fejsu, pa nek se doda event i tam Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted April 4, 2011 (edited) ajd ljudi,imamo MEET... Edited April 4, 2011 by dino_mk1_gti Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted April 4, 2011 Pošaljite mi event na facebooku, imamo ideju za video, na dravi.. sat, lokaciju i see... Ma na dravi ima dobrih pozicija za fotoshooting a i snimanje auta, moci je jako lepe slikice napraviti: Samo se nadam da ce vrijeme posluziti Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted April 4, 2011 da da,lijepa priroda je na dravi... btw,xmaster,viđen si danas u ČK... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted April 4, 2011 (edited) da da,lijepa priroda je na dravi... btw,xmaster,viđen si danas u ČK... Aha lepo, kaj nisi vikal, pa da, pretpostavljam da je muzika bila do kraja pa odna niti nebi cul ??? Edited April 4, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted April 5, 2011 ja neznam kam ova prepucavanja i se vodiju, na živce mi to ide.. kaj se čovek nemre nikaj spominati normalno za VAG i neznam.. pogotovo s tonacom.. ja bum videl ak dojdem opče.. Vag meet zanima me kolko bude "auti" došlo.. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted April 5, 2011 ja neznam kam ova prepucavanja i se vodiju, na živce mi to ide.. kaj se čovek nemre nikaj spominati normalno za VAG i neznam.. pogotovo s tonacom.. ja bum videl ak dojdem opče.. Vag meet zanima me kolko bude "auti" došlo.. Ajde Veki molim te nemoj siriti negativne vibracije, meet je dogovoreni u nedelju u 14 sati i ocekuje se da ce doci dosta ljudi z obzirom na to da ce biti lijepo vrijeme. Ja sam dosta rano napravio meet pa bude doslo i nekaj ljudi iz preloga i mogli bi imati dobro druzenje samo bi bilo lijepo da se odazove i cim vise clanova sa foruma Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted April 5, 2011 veky pa kakvo prepucavanje?!?! ne kuzim pa nist ti covjek nije napisal xmaster znaci u nedjelju u 2h kod skole na parkingu ili di?!? (sory al meni je to malo prerano nikak nemoze malllooo kasnije- 15:00) Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted April 5, 2011 ja neznam kam ova prepucavanja i se vodiju, na živce mi to ide.. kaj se čovek nemre nikaj spominati normalno za VAG i neznam.. pogotovo s tonacom.. ja bum videl ak dojdem opče.. Vag meet zanima me kolko bude "auti" došlo.. ugledajte se na nas LOL-čina hahhahahha Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted April 5, 2011 (edited) Takvi smo mi Međimurci nažalost Edited April 5, 2011 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted April 5, 2011 ja neznam kam ova prepucavanja i se vodiju, na živce mi to ide.. kaj se čovek nemre nikaj spominati normalno za VAG i neznam.. pogotovo s tonacom.. ja bum videl ak dojdem opče.. Vag meet zanima me kolko bude "auti" došlo.. neznam veki kakve tenzije te muče i kaj se živciraš glupostima.... al za VAG najmanje od tebe čujemo... to da je VAG meet, znači obično nedjeljno druženje.... a ne event... a kolko došlo-došlo... ti moreš više ekipe pozvati kao što si se i iskazal s projektom iznenađenja iliti friškim lakiranjem... ako ti je smeta kaj nas bu malo ne moraš nit dolaziti.. uzmi koji krug oko GOC-a - TIOŠ-a - ŠUP-a - Ekonomske... ionak si već svakodnevno uvježban tak da ti nebi trebal biti problem nedjeljni defile... sorry, neće biti curica ovaj put... al svakako dobra reklama za sponzore... (ps - Bajrić mi sponzorira keca... pa bu ove godine na cesti... ) Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted April 6, 2011 veky pa kakvo prepucavanje?!?! ne kuzim pa nist ti covjek nije napisal xmaster znaci u nedjelju u 2h kod skole na parkingu ili di?!? (sory al meni je to malo prerano nikak nemoze malllooo kasnije- 15:00) Na pakringu od dvorane znaci iza dvorane on jako veliki parking. Pa dobro ako je prerano v 14 onda stavimo v 15 sati, ja sam to i na faceu premenil pa imaju ljudi dosta vremena da si sloze tak termina. Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted April 8, 2011 Tonac, tebi bum i ja sponzor, ako ti završiš keca ovu godinu!!! Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted April 8, 2011 (edited) Tonac, tebi bum i ja sponzor, ako ti završiš keca ovu godinu!!! a cime bus ga sponzoriral ?! 1.8t motorom Edited April 8, 2011 by luxy Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted April 9, 2011 bude on to zel s pasata nekakvog van, netrebam mu ja za to ) ja mu kacigu poklonim kaj se ne zatuče s njim Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 9, 2011 ajde admini mogu ja bit mod za ovaj topic ) Share this post Link to post Share on other sites