Veky_ck 0 Posted April 9, 2011 ajde admini mogu ja bit mod za ovaj topic ) Hahaha, lajk! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 10, 2011 Tko je za (osim mene) da druge nedjelje posjetimo ekipu iz Siska? Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted April 10, 2011 Tko je za (osim mene) da druge nedjelje posjetimo ekipu iz Siska? e jebite se sad....kad mene nema onda dolazite ccc :rotfl šala, samo dodjite mozda i ja dodjem Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted April 10, 2011 Tko je za (osim mene) da druge nedjelje posjetimo ekipu iz Siska? ja sam bez auta........ osla jetta isto u podturen pored duje mogli bi skoknut al kroz 1mj (do tad cu vjerojatno sklepat nesto....) a i ljepse ce vrijeme biti Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 10, 2011 Sa mnom mogu 4 ići. Ja mogu sad u nedelju jer imam tekmu prije podne. Ako bi išli kroz kojim mjesec dana meni odgovara samo subota. Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted April 11, 2011 Drugi vikend je Rally Sveta nedjelja.. Tak da od mene nikaj... Share this post Link to post Share on other sites
pess_2103 0 Posted April 11, 2011 Ja sam isto za 1 mj negde, jer sam s kešovinom malo u kurcu..... Share this post Link to post Share on other sites
Emanuel 0 Posted April 11, 2011 Evo slika sa nedjeljnog meeta po prvi puta u Prelogu.. Čestitke organizatoru na sunčanom vremenu, mogel je malo i vjetra rastirati, al kaj je tu je.. Sakupilo se dosta ljudi i auti i sve skupa bilo je čist vredo.. Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted April 14, 2011 Slike su kul! lepo bilo! samo da me nije luka štrajfal po stranici.. al druženje oke.. ova zadnja slika golfa je nekaj! Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted April 14, 2011 Odlicne slike, sve u svemu bilo je dobro druzenje Share this post Link to post Share on other sites
2High 0 Posted April 14, 2011 (edited) LOL...čitam proteklih par stranica... Neznam kaj se veky opće zamaraš s tonacima... i trošiš rieči i žifce na njih... ...suviše je uopće trošit bilo kakve rieči na njih, kad je o njima već sve poznato, kolko treba biti... taman tolko da te dalje ne treba nit zanimat nikaj više... (čim manje znaš, manje ti se bljuje...) :doh :doh pusa... Edited April 14, 2011 by 2High Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 14, 2011 Jeba mu pas mater, dosta o ovome ovome, ovo je topic o meetu. (Jel mogu na 40% ?) Dosta mi je čitati ovo ono. Za ostale pizdarije imate PM. Znači ovaj vikend za sisak otpada? Onda mi "javite" dok se dogovorite kaj si ja sredim žute kartone. Lijepo kaj vas je došlo tak puno, ja sam moral iti prije... Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted April 14, 2011 Jeba mu pas mater, dosta o ovome ovome, ovo je topic o meetu. (Jel mogu na 40% ?) Dosta mi je čitati ovo ono. Za ostale pizdarije imate PM. Znači ovaj vikend za sisak otpada? Onda mi "javite" dok se dogovorite kaj si ja sredim žute kartone. Lijepo kaj vas je došlo tak puno, ja sam moral iti prije... Ja nebrem za vikend, idem na rally! da li ima koga iz čakovca, okolice da bi išel s nama?? imamo 2 mesta, da podjelimo troškove i slično!! javite na PM ili najbolje 095/808-2555 pozzz Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted May 11, 2011 Jel ide tko na Worthersee Treffen? Ja idem prvi put i planiram ić na jedan dan, i to u petak.. Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 11, 2011 Jel ide tko na Worthersee Treffen? Ja idem prvi put i planiram ić na jedan dan, i to u petak.. 28. i 29. sam s Davorom gore... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 11, 2011 ja bum tam sub/ned isti datum? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 11, 2011 Od danas ujutro aktivno tražim putovnicu po kući Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 11, 2011 da, 28. i 29.! idemo kroz ZG... Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted May 11, 2011 jel ide ko vikend 3.-5.6, znači vikend za glavni event? ja tek od 3. (petak) poslijepodne mogu, pa ako je neko zainteresiran za podjelu troškova.. Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted May 11, 2011 jel ide ko vikend 3.-5.6, znači vikend za glavni event? ja tek od 3. (petak) poslijepodne mogu, pa ako je neko zainteresiran za podjelu troškova.. mogli bi se nešt dogovoriti... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted May 11, 2011 (edited) jel ide ko vikend 3.-5.6, znači vikend za glavni event? ja tek od 3. (petak) poslijepodne mogu, pa ako je neko zainteresiran za podjelu troškova.. ako bude sve teklo po planu ja idem 3-5.6..... mozda prvi put sa autom uđem u grad za vrijeme showa kak planiras ici? svojim autom il ces se prikrpat nekom (pitam jer vjerojatno imam jedno mijesto) Edited May 12, 2011 by luxy Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted May 12, 2011 i meni se ide, ako bi se nekome prikrpal za par kuna... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted June 3, 2011 Posto se blizi 9. VW Tuning Show Karlovac mogli bi ovaj vikend napravit jedan meet, da se dogovorimo i organiziramo za FAMOZAN pokret sa Formule tko je za meet u staro vrijeme na staerom mjestu: nedjelja na bazenima u 16:00h 1. luxy 2. ........ 3. ........ 4. ........ 5. ........ Share this post Link to post Share on other sites