0
nizde

VŽ, ČK i okolica meet

Recommended Posts

da pokucam, Peugeot radi ko švicarski sat (makar ima rupe ko švicarski sir :D ).. problem je s Passatom :S

Svi koji idu budu prespavali tam, ili?

Edit; riješeno.

ja bum zel loptu za igranje u Korani :D

Edited by rajkec

Evo moj Plan!

subota ujutro, polazak za Karlovac, i jebeno!! :)) subotnj druzenje, zabava i sunčanje, kolko nas vrijeme bude zadovoljavalo!!

Volim OSV! i molim nekoga, da se pridruži!! mozda zajebem neke, pa me budete rasturili! barem su nagrade nekakve :))

i onda pijanka i zabava! do noči! nekaj se malo prodremati po autima! i u 7 ujutro, idem za ZG na verifikaciju, jer vozim slalom!!

Najljepša staza za gledati, i voziti, naravno!

Ako budete vi do podjele tam, budete poslje došli na stazu gledati, aute kak se voziju i se???

ko je za??!

napišite nekakvi popis!!

kad idete u petak ili subotu

iz varaždina je polazak u subotu ujutro u 7 kod naplatnih.. a dio ide i u subotu popodne iz varaždina.

kad idete u petak ili subotu

U subotu idu svi koliko ja znam, u petak nitko.

iz varaždina je polazak u subotu ujutro u 7 kod naplatnih.. a dio ide i u subotu popodne iz varaždina.

Koja ekipa bude išla poslijepodne i kad otprilike?

U subotu idu svi koliko ja znam, u petak nitko.

Koja ekipa bude išla poslijepodne i kad otprilike?

marinac, nizde... mislim da oko 5..

Edited by ***SHILTAC***

Ajde tko je za neki mett....

....Ekipa je u kur.., sve je zahrđavilo mett nismo imali od 5mj

jel tko za kaj se iduci mjesec okupilo u povecem broju i krenemo na izlet tipa Trakoscan ili Ivanciu?!? Glupo je stajat na mjestu u čk kod bazena (bar meni)

Lijepo se okupimo ujutro oko 9-10 i na put, ponesemo rostilj i MC-zabava moze poceti?! Kaj velite

ja bi tamo oko 15.08 ili kaj je vec vikend?!

nek to bude mett za pamcenje

sory ako kaj nevalja sa pravopisom jes sam na poslu i pisem sa moba... :lol2

Pa ja sam isto za neki malo veci meet, a sta kazete recimo u VZ na aquacity, s obzirom na ove vrucine tamo bi se dalo izdrzati, a moze se baciti i rostilj, odbojka na pijesku ovo ono, nije da sad reklamiram mjesto ali stvarno ima sadrzaja puno, jedino je malo parking problem

Pa ja sam isto za neki malo veci meet, a sta kazete recimo u VZ na aquacity, s obzirom na ove vrucine tamo bi se dalo izdrzati, a moze se baciti i rostilj, odbojka na pijesku ovo ono, nije da sad reklamiram mjesto ali stvarno ima sadrzaja puno, jedino je malo parking problem

Meni je svejedno dapace dobar prijelog, al ipak bi radje na neko ovak mijesto pa da neki video i masu slika napravimo veznaih uz ljubimce a na aquacity-u se nemoze nista takvo...

Jer u ovom topicu duuggoo nije bilo slika a kamoli videa...

Aquacity je dobar prijedlog, rajkec je to još prošle godine predlagal ak se ne varam.. Kupanje, sunčanje, roštilj, odbojka, uživancija.. Ja sam za!

Aquacity je dobar prijedlog, rajkec je to još prošle godine predlagal ak se ne varam.. Kupanje, sunčanje, roštilj, odbojka, uživancija.. Ja sam za!

a kaj je sa onima koji neznaju plivati?! :rotfl

a koji termin, vikend je 16-17.08 vise nedjelja 17.08

jel kome odgovara?!

Edited by luxy

Meni pase sad ovaj vikend, jedino me to malo brine gdje bi smjestili svi limene ljubimce da budu na okupu

Meni pase sad ovaj vikend, jedino me to malo brine gdje bi smjestili svi limene ljubimce da budu na okupu

zavisi od vremena... ja bum valda u Sv. Martinu....tj. Vučkovcu....

a tam oko 15. tog bi mogli nekaj jebenoga napraviti...:D....

btw... 23. je SISAK... i to MORAMO ITI!!!!

hah meni ne pase nikako

ja ovaj petak-subotu gibam na more i nema me 2tjedna iliti 14 dana

znaci samo 8mj...

"a posto su place do 15 idealno bi bilo nakon 15 napravit nesto takvo jer dosta ljudi ima placu ko zenska mengu od 15 do 20 u mjesecu :rotfl "

hah meni ne pase nikako

ja ovaj petak-subotu gibam na more i nema me 2tjedna iliti 14 dana

znaci samo 8mj...

"a posto su place do 15 idealno bi bilo nakon 15 napravit nesto takvo jer dosta ljudi ima placu ko zenska mengu od 15 do 20 u mjesecu :rotfl "

O jeboga, ja mislio da si ti napisao 16-17. 07. reko pa to je ovaj vikend, ali dobro da mogli bi tamo sredinom 8. mjeseca tak nekaj malo vecega napraviti, ipak treba malo vise cajta da se to splanira

23/24 je sisak, Autoslalom, Tuning show, stajl i svee..

ekipa se skuplja, treba iti tam, bude veliki i jebeni event! ak se ne otkaže slalom, bu bar bolji neg je Karlovac bil 2011..

a i navečer je DJ nekakvi i haus i see! znači, No Cajke!

Potoišite se, ko bi od ekipe išel!

1.Veky/anita - Polo cup

2. Deda/spuc - Clio sreb.

3. Ivan vadla/nicol - Clio black JDM

4. ...

Ja sam praktički skoro svaki dan na Aquacitiyu. čak sam 2 put bio i s ovom mrcinom;

Fotografija0161.jpg

:rotfl

Zabranjeno je loženje vatre.

Odbojka i ostalo je 20kn/h, samo treba čekati 1 ili 2 sata, nekda i duže. Auti se mogu parkirati jedan iza drugoga ne na glavnom parkingu, nego uz cestu koja vodi prema izlazu, bar je tak kroz vikende jer drugdje nema mjesta. Veliko točeno je 10kn, sisa hvala Bogu ima dosta. Voda topla, nije za "fine" cure.

U vezi Siska, ja planiram ići, al sam jučer saznao da možda imam gažu taj dan, u srijedu ću definitivno znati. Ako budem imao gažu ja otpadam.

Sunce przi a od meeta nista, budemo sta rijesili ovaj vikend???

Sunce przi a od meeta nista, budemo sta rijesili ovaj vikend???

jep ide se na S.R. ili Jakovlje... kako tko

mogli bi se eventualno dogovorit tko sve je zainteresiran da se ide je idem sigurno no jos neznam kam :lol2

jep ide se na S.R. ili Jakovlje... kako tko

mogli bi se eventualno dogovorit tko sve je zainteresiran da se ide je idem sigurno no jos neznam kam :lol2

subota ili nedelja???

subota ili nedelja???

subota jakovle i ujutro drito za V.G.

0