Marinko 0 Posted May 30, 2010 VŽ ekipa dolazi dns!! potvrđeno več ujutro Luxyu!!! Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted May 30, 2010 Danas se malo sastali,usprkos šugavom vremenu,čak je i na tuču mirišalo... Kasnije stavim još preostale slike Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted May 31, 2010 Vidi vidi,dosta vas se skupilo. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted May 31, 2010 Heh....i fiat coupe i bmw trica touring Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted May 31, 2010 Tako sam se zagrijao za karlovac i sad me opet počeo auto jebat! kao da sam uklet! svaki tjedan nešto! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 31, 2010 Opel Astra???????? Mislim da je to auto od predsjednika CTC-a... A onaj leteci sa proslog meeta je skinuo onaj sank, ili ga je izgubio Share this post Link to post Share on other sites
Matek 0 Posted May 31, 2010 neznam za ostale ali meni na zivce ide kaj dojdeju auti na meet koji nisu u VAG grupaciji... ako je VW meet onda nek bu VW meet! Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted May 31, 2010 čmelu s opelom smo usput pobrali i navrnul se s nama!! Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted May 31, 2010 Ma pustite ljude,neka se dive vw-ima Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted June 1, 2010 čmelu s opelom smo usput pobrali i navrnul se s nama!! neznam kakav je vlasnik (Nenad) al meni je astra zanimljiva nema na njoj nist seljo tuninga dosta zanimljivih sitnica je vlasnik stavil a ak voli opel to je njegova stvar gle iz takvih se ne rugam to ti je isto kad bi se neko iz nas smijal....... ..... jbg ali onaj famozan R 8/5 svaka mu cast ak mu je cilj bil unakazit auto uspio je i vjeojatno je skuzil pa mu se sad odbija u glavu fiat cupe decka osobno poznam i dobar je momak nekad davno je vozil mk3 vr6 pred kakvih 6-7 god cim je polozil bmw 330 zlatni svima nam dobro znan vidovic ah vjerojatno mu fali vw pa se bolazi tjesit jbg Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted June 1, 2010 Treca slika odozgo.. jel to crna petica? Kakve se to lijepe felge naziru? Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted June 1, 2010 Treca slika odozgo.. jel to crna petica? Kakve se to lijepe felge naziru? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=26158 Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted June 1, 2010 Evo još par slika sa nedjeljnog meet-a.... Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted June 1, 2010 (edited) galaxy imas volje slikat "nebi htio na se neko nadje uvrijedjen" ali da nemamo galaxy-a u ovom topicu nebi bilo slika tomek hahaha svidja mi se ovaj opelov znak na tonacovoj jetti na pravom je mjestu bas tamo gdje i mora biti Edited June 1, 2010 by luxy Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted June 1, 2010 Hvala luxy!E,sad u znak zahvalnosti mi može ekipa kupiti neki digitalni fotić da ne slikam sa ovim bijednim mobitelom za 1 kunu Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted June 4, 2010 u nedjelju meet da se dog detalje za KA? Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted June 4, 2010 u nedjelju meet da se dog detalje za KA? aj se dogovorite tako da vi koji idete u Subotu, da dodete do bille u zg pa da idemo grupno, nas 60 cca. Share this post Link to post Share on other sites
scOOby 0 Posted June 4, 2010 aj se dogovorite tako da vi koji idete u Subotu, da dodete do bille u zg pa da idemo grupno, nas 60 cca. tako i planiramo samo šta neidemo u grad nego se svi spajamo tamo na onoj OMV pumpi kod naplatnih Lučko... Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted June 4, 2010 mi nejdemo s ekipom iz ZG jer oni idu kasnije.. mi u 7h krećemo iz ČK, znači oko 9h najkasnije smo u ZG, a oni u 10h kreću s Bille.. tak je bilo prošle godine.. Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted June 4, 2010 u nedjelju meet da se dog detalje za KA? ja sam za pa onda.... ......svi zainteresirani za karlovac nek se pojave u 3h na parkingu gradskih bazena, u slucaju loseg VRemena TIOS (nadkriven parking) Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 4, 2010 mi nejdemo s ekipom iz ZG jer oni idu kasnije.. mi u 7h krećemo iz ČK, znači oko 9h najkasnije smo u ZG, a oni u 10h kreću s Bille.. tak je bilo prošle godine.. Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted June 6, 2010 Ak se bumo uspeli kaj dogovoriti! haha moze 15 bazeni.. Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted June 6, 2010 S današnjeg meet-a.....probali se dogovoriti za Karlovac,al skoro ništa od dogovora Luxy iskopao par old-school stvarčica iz dedine garaže...potpuno nove saturnus maglenke,idealne za kec Auti na sunčanju .....i žedna ekipa u hladu....nitko nije uzeo nikakve pive.... Share this post Link to post Share on other sites
Zoky567 0 Posted June 6, 2010 .....i žedna ekipa u hladu....nitko nije uzeo nikakve pive.... Pive budu iduči vikend Share this post Link to post Share on other sites